הTime zone של המשחק שונה, רציתי לבדוק לך מה השעה בPst אבל משום מה זה לא ממש מראה לי את זה באתר. (זה בדר"כ מראה בצד ימין למעלה כשנכנסים לאתר של נקסון) נסה לראות אם זה עובד אצלך (השעה), ולפי זה שכלל את השעות לGmt שלנו ותדע מתי תשוחרר.
הלכתי לטייל בקוראן פולק טאון.. פגשתי איזה הרמיט ישראלי נחמד אחד שגרר אותי ל DT פתאום הצטרפו אלינו איזה פריסט ועוד 2 הרמיטים...(נראה לי) אז ברוח הקרב עברנו ל MDT סיימתי עוד קווסט.. (לפחות את החלק הראשון שלו) עכשיו אני צריכה לחזור לויקינגים כדי לצוד חתיכות של משהו... מפה לשם.. עפתי לי ל HERB TOWN לקפטן וקרו... ואז בעלי היקר הגיע... ומצאתי CAPE לבן לרמה 65... ומרוב התלהבות... שכחתי לשים לב לHP שלי... ופתאים מצאתי את עצמי בין איזה 20 קפטנים וקרואים... כולם מרביצים לי... כמעט הורגים אותי... הבעל שלי קפץ עליהם כמו טרזן כשהוא שם לב מה קורה... אין לי מושג איך הצלחתי לברוח... נעמדתי על המפרש הראשון כשה HP שלי עומד על 1 והלב שלי צנח לתחתונים... לא הבנתי למה אני בכלל עוד חיה.... מהר השתמשתי בבקבוקון הלבן היחידי שאספתי בטעות... והשתמשתי בTOWN SCROLL ניצלתי ממוות... 40% ואז... התנתק לי האינטרנט -_- אז עכשיו אני חוזרת... אם מישהו בסקניה רוצה להצטרף אלי... XxTherionxX מי שבא ברוך הבא...
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifזה כבר אתמול אבל ניחא..XD
עליתי ל71% והיום בבוקר [כמה אירוני..XD] אני מתכוונת להגיע לרמה 60 סוף סוף..3= חעחע יחי המספרים העגולים והרמות שבהם מקבלים בגדים חדשים..3= ושוב נוחכתי לדעת כמה מועיל להיות באנדיט! אני מתה בכמויות מטורפות בLMPQ בגלל הטאורוסים המזורגגים, ומאבדת כל פעם רק 1-2%... חעחע. וגם צירפתי איזה 4 חברים חדשים לגילדה שלי וכולם מישראל..XD אז בכלל מצחיק..P: אני צריכה לעשות אקספנד לגילדה...>< רק מאיפה להקריץ את הכסף..@.@?? ניר בא לך לתרום?