התקדמות יום כיפור....

roni 93

New member
התקדמות יום כיפור....

בין האופניים לצום הספקתי לפתוח את הפאזל. עכשיו כל מה שנשאר זה....החלק הקשה.

מממאיה35

New member
את החלק הקשה

אני ממליצה למיין טוב טוב לפי סוגי החלקים - כאלה עם בטן ולשון, עם 3 או 4 "לשונות" או "בטן" אם יש<לפי מה שראיתי בתמונה אז יש>.. ואז מתקדמים מהחלקים היותר מוזרים <3 לשונות או יותר> לפחות. זו לפחות שיטת העבודה שלי

roni 93

New member
כן, עשיתי את זה

4 חבילות. שני לשונות בפנים (בפינה אחת), שלוש לשונות בפנים, שלוש לשונות בחוץ ושני בפנים שנים בחוץ.

Mr RK

New member
חחח :) הנה התקדמות יום כיפור שלנו

בדיוק סיימנו עם השמיים...זה היה מתיש

התקדמות יום כיפור שלי

התלבטתי בין המיקרו "מפת עולם עתיקה" למיקרו "בריאת האדם". שפכתי את החלקים של "מפת עולם עתיקה", הסתכלתי עליהם וראיתי שהם קשים ושאני מתחילה לקבל סחרחורת וחולשה מהצום, והלכתי לקרוא במיטה במקום זאת.

מממאיה35

New member
../images/Emo50.gif

אולי יש מצב שתצלמי את החלקים כדי שאבין מה זה מיקרו פאזל? אין לי מושג :-\ עד היום עשיתי אחד מינאטורי, השני - כמוך - פתחתי, הסתכלתי על החלקים, החזרתי לשקית.. אגב, אתמול התחלתי את הפאזל שלי.. אין התקדמות ממשית, קצת שכחתי איך ומה עושים וגם קשה להפריד את החלקים של המסגרת :-\ מקווה שאצלם בהמשך..

123נעמי

New member
המניאטורי שאת מכירה

הוא ענק לעומת המיקרו
גודל הפאזל הסופי המורכב של המיקרו זה בערך גודל גלוית דואר אולי טיפה יותר גדול ממש קטנצ'יק ראיתי אותו מורכב ואיבדתי עיניין בו

כן, ניסחת יפה, נעמי - גודל גלוית דואר.

10 על 15 ס"מ, 204 חלקים. תדמייני בעצמך מה בערך גודל החלקים, מאיה. לצערי לא אוכל לצלם - את זוכרת מה קרה כשניסיתי לצלם בפעם הקודמת (לא הצלחתי להעלות את התמונה כי היתה קובץ גדול מדי, ולא ידעתי איך לכווץ אותה). ולא פתחתי והחזרתי לשקית - פתחתי וראיתי שזה אתגר גדול מדי לאמצע הצום, אז השארתי את החתיכות מפוזרות על השולחן, ועכשיו אני עושה אותו כמו שעושים פאזל של 1000 - כל פעם שאני עוברת ליד השולחן - עוד חתיכה אחת או שתיים.

123נעמי

New member
תוצרת יום כיפור שלי...

היא זו
ניתקעתי בנקודה הזו ובפוזה הזו הפאזל יעצר ויוזז הצידה להזדמנות אחרת. אני חייבת להתחיל כבר את הגדול הידים מגרדות לי ואני לא יכולה להתאפק יותר

jocie1

New member
הפאזל מקסים. אוהבת את הצבעוניות והגיוון שבו

בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם שניהם

מממאיה35

New member
הוא ממש מקסים!

ואחלה צבעים, למה נתקעת? ולמה מגרד? שנבוא לעזור לגרד, להרכיב או לפרק?

123נעמי

New member
ניתקע....

בתבלינים הכהים אולי בגלל הריח..... אבל ניתקע בעיקר בגלל שהעיניים שלי כל הזמן מסתכלות על הפאזל הענק שעומד באמצע הסלון וקורץ לי כל הזמן שאני אתחיל איתו והידים מגרדות להתחיל לעבוד עליו.
אתם תמיד מוזמנים לבוא לעזור לגרד להרכיב לפרק וסתם לשתות קפה

חניר35

New member
יאללה תתחילי כבר אנחנו משיגים אותך../images/Emo6.gif

מבינה את הגירוד בידיים! אצלי זה גורם גם לנדודי שינה

123נעמי

New member
אתמול בערב התחלתי...

ישבתי חמש שעות ולא גמרתי למיין זו כמות אדירה של חלקים - זה לא נגמר
(אני בטוחה שעבדו עלי ובשקית אחת יש מיליון חלקים ולא 6000 כמו שכתוב
) אני אוהבת להשקיע טוב במיון - למרות שהעבודה מרגיזה אבל אחר כך יושבים בכיף ומרכיבים את הפאזל. כרגע זה ממש מיון ראשוני שמיים לחוד - הים מעל המים לחוד - הסירות לחוד וכמובן המסגרת אני מקווה לגמור היום את המיון וממחר אני בחופש שבוע וחצי - אני אחגוג עליו

חניר35

New member
החלטה נבונה להשקיע במיון כנ"ל אני../images/Emo13.gifקצת יותר

קשה אבל אח"כ תענוג,הכל רץ לא?

מממאיה35

New member
אני שונאת למיין

אם רק היו מגיעים הפאזלים כשהם כבר ממויינים. אחחח תענוג

למעלה