התקדמות וזה (17.02.07)

morosh1234

New member
וואה המשימה הזאת מייאשת ~.~

בקוסמת שלי השגתי 200 כרטיסים צהובים[הם יוצאים קצת יותר מהר מאשר הכחולים/ירוקים] - הגעתי למסקנה שאני לא אגיע ל400 בזמן הקרוב.. אז מתוך היאוש קניתי את ה200 הנוספים ולקחתי את הג'סטר המיוחל, אם לא אחי שכ"כ רצה אחד כזה הייתי לוקחת אחד אחר.. נו טוב, שיהיה
בבנדיט שלי יש לי כבר 300 ומשו כרטיסים ירוקים, עכשיו אני בהתלבטות מה לקחת משם. וול, חיים קשים =.=

../images/Emo122.gif

אספתי 570 כרטיסים
ובטעות לחצתי על הקסדה הזאת לרמה 35 של לוחמים
וגם שמכרתי אותה יצאתי די פראיירית נראלי
מכרתי במליון

וול../images/Emo87.gif

נפרדתי בצער וביגון מלודי. שיקפצו הדובים המכוערים והעכברים. הכרתי מישהו חדש. אני בקווסט שחסר לי עוד שני slime bubble והג'לי לא מפיל אותם כל כך הרבה
שלב 12. אין לי מושג מה לשים בסקילים ובסטאטים. נראה לי שהם הרוסים גם ככה.
זהו. איי גאס.

Giallorossi

New member
עליתי ל38.

הצטרפתי לגילד חדש (רמות 40+, וזה עובד מצויין עם זה שאני לבל 38
), הייתי JR master, חזרתי לmember, ועכשיו אני שוב פעם jr. מקווה שעכשיו ליותר מיום
.

סיימתי שני קווסטים../images/Emo87.gif

הראשון זה הקווסט של להכין שיעורי בית לאיזה עצלן באליניה. השני זה לחזור לברוס והוא הביא לי חרב נחמדה לתת לבת שלו והיא הביאה לי מכתב לאבא שלה. עכשיו מחפש את הקווסט של אמוריה.

קיבלתי תספורת כל כך הומואית.../images/Emo87.gif

Scary. sad. עכשיו מתאמן על הקווסט של ההוא מעיר הגנבים. אח"כ אם יהיה כוח נתקן את הבית של הכושון שמחכה לי בפריון. וזה בעצם כל הקווסטים שיש לי בויקטורי'ס איסלנד. Nice יחסית ליומיים חרישה.

YAY!../images/Emo87.gif

אני על 20 ענפי עצים. נשאר לי עוד 20 ואז אוכל לסיים את הקווסט. ובכן. סיימתי לשחק לסופ"ש הנחמד הזה
אבל בחמישי חוזרים וממשיכים... ד"א. מה האיש ההוא (בלנקמן) רוצה שאני אאסוף לו?

אין לי שום בעייה, פשוט אמרת../images/Emo108.gif

"• קיבלתי תספורת כל כך הומואית " וזה קצת מנוגד

ווינגז

New member
ניסיתי לשחק

אז קניתי כרטיס ללודי, ואז זה התנתק. הנה הלך לו סתם כרטיס, נפלא

רמה 25 קוסם/גנב רמה 18

הקוסם
יש לו גם גלימה ל lvl 25 עם מישהו בשרת ברה שמוכן למכור לי לנעליים/כפכפות/מגן לרמה 22 לקוסם שיצור איתי קשר.

למעלה