התקדמות בתהליך

יול6

New member
התקדמות בתהליך

בימים אלו אני בדיוק: שנתיים וחצי מאז האבחון עם אנדו בדרגה חמורה. שנתיים אחרי לפרוסקופיה, 7 חודשים מאז שהפסקתי לקחת גלולות במטרה להכנס להריון חודשיים מהאולטרסאונד האחרון שהראה שיש הידבקויות אך לא ציסטות, ויומיים לפני פגישה עם רופאת נשים במטרה לפנות לרופא פריון. ואני פוחדת. זה מעבר שלב. בן זוגי יותר אופטימי ממני, חושב שאם נמשיך לנסות טבעי ("רק צריך לעשות יותר
ובזמן הנכון "), זה יקרה, אבל מבין את המצב, ומוכן להתחיל במסע המסובך יותר. אני פחות אופטימית. חגגתי יומולדת 30 לפני שבועיים, אני כבר מוכנה ובשלה ורוצה ילד. ו"רק" שבעה חודשים במונחים של אנשים שלא ידוע אצלם על בעיות זו באמת לא סיבה לדאגה. אבל "כבר" שבעה חודשים אצלנו זה זמן של דברים לא רצויים שיכולים לגדול בבטן, זה כאבי מחזור איומים כל פעם מחדש, וזו אפשרות לחגיגה לאנדו. אז מה אני אומרת לרופאה? האם בקשה לרופא פריון שמתמחה באנדו יכולה לעבור דרכה או שאני צריכה לחפש פרטי? ידוע לכן על מישהו בחיפה שעובד עם קופ"ח מכבי? יעל

זואילי

New member
שאלה יול

ראו באולטרסאונד הידבקויות? הבנתי שלא ניתן לזהות הידבקויות באולטרסאונד. מה יהיה, כל רופא אומר משהו אחר. אין שום הגיון. לדעתי את יודעת הכי טוב מכולם אם לעבור לצעד הבא, עם רופא פריון. לא מדובר פה על אישה אחרת, מדובר פה עלייך. ואנדואית עם 7 חודשים בלי דיכוי ונסיונות שטרם הצליחו להרות - זה בדיוק מה שאמרת - חגיגה ל
. אינני מכירה רופאים בחיפה, מקווה שבנות אחרות יוכלו לתת לך המלצות. שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב

יול6

New member
תשובה

מוזר היה גם לי שהרופא ראה הידבקויות, אבל אני לא מתווכחת יותר מדי. אני תוהה מה יראו בפעם הבאה, בתקווה שיהיה לו דופק
. תודה
יעל

ליאל ד

New member
לגבי ממצאים ב-us

כשפניתי לרופא המנתח שלי טרם הניתוח, באופן פרטי, בבדיקה אולטרסאונד בנוסף ל-2 ציסטות ענקיות (שכבר היו מוכרות לי מהאשפוז למשך 8 ימים שקדם לביקור הזה) הוא ציין שהוא רואה "הרבה מוקדים באגן". הדבר נורא הלחיץ אותי באותה העת - כי חשבתי שהוא מדבר על ריבוי הציסטות (שיש יותר מ-2) ואז הבנתי שמדובר במוקדי האנדו. אז כנראה שיש רופאים שאכן יודעים לזהות מוקדים ואנדו ב-US. ליעל - אני מאחלת לך שב-U.S הבא שלך אכן תיראי ותשמעי דופק!

Salta

New member
היי יול

אשמח להמליץ על רופאים בחיפה. השאלה האם את מחפשת רופא פיריון או גיניקולוג? רופאי פיריון וממלצים- דר קלדרון. גם נחמד, גם מקצועי דר' יעל גונן- סופר מקצועית, לא תמיד נחמדה, אבל יודעת היטב את עבודתה. בהצלחה!

יול6

New member
תודה salta

את דר' יעל גונן אני מכירה, הייתי אצלה פעם אחת בצבא... הספיק לי. אני אחפש את דר' קלדרון.

shirani

New member
אני גם יכולה להמליץ לך על דר

קלדרון. הוא מאוד נחמד, מקצועי ומרגיע. אבל אליו מגיעים באופן פרטי. שמעתי גם טובות על דר לויט. בכל מקרה, אם תהיי מטופלת בבני ציון תפגשי שם את שניהם. גם על המקום הזה שמעתי הרבה המלצות. בהצלחה

ר ו מ י ה

New member
אני, לאחר איבחון של אנדו' חמור,

הרשתי לעצמי רק שלושה חודשים של נסיונות לפני שפניתי לרופאה בקהילה והופנתי על ידה למרפאת הפריון של בלינסון. ממליצה לך לפנות אל רופא פריון כבר עכשיו ובין לבין להמשיך בנסיונות "פרו ורבו". המון המון הצלחה

מישמש33

New member
במקרה שלי נשלחתי ישירות ל - IVF

אפילו לא ניסינו טבעי, רומיה - יש לך מושג מדוע לא נוטים לעשות זאת עם כלל בנות האנדו' ? מנסיוני, רצוי להפחית את קבלת המחזורים, אפילו זמן קצר של 7 חודשים, אין לדעת איזה נזק יגרום לך. ממליצה לפנות לרופא פיריון בהקדם שיהיה בהצלחה

זואילי

New member
נראה לי שזה תלוי ברופא המטפל

במקרה שלי, רופא הפריון דיבר בעיקר על IVF.

מישמש33

New member
יש מצב

או שעכשיו כשאני חושבת על זה, נראה לי שכל מי שעוברת ניתוח ואז רוצה היריון, לפי המצב בפנים ניתן לדעת את הסיכוי מי שקודם מנסה להיכנס להיריון, נותנים לה לנסות טבעי אולי תהייה הפתעה ואז בד"כ מציעים ניתוח.

ר ו מ י ה

New member
בורות של הרופאים

וכרגיל במחוזותינו- תלוי על איזה רופא את נופלת. התחושה שלי היא שהיות וטיפולים עולים הרבה כסף לקופות, חלק מהרופאים לא ששים להפנות נשים לטיפולי הפרייה גם אם מדובר באנדואיות במצב קשה. לשמחתי אני זכיתי ברופאה מבינת דבר שהפנתה אותי ללא שהיות. למען הסר ספק- שלושת חודשי הנסיונות היו על דעתי הפרטית (והאופטימית יש לציין
) לפני שבכלל פניתי אליה.

יול6

New member
עדכון

אז נתקלתי ברופאה מאוד נחמדה. שאלה אותי המון שאלות, ולא הקלה ראש בחששות שלי. היא הסכימה איתי שעם ההסטוריה שלי ומה שיש עכשיו (ציסטה חדשה שהתגלתה באולטרסאונד), כדאי להתחיל בירור. אז בינתיים אני נשלחת להמון בדיקות דם ואולטרסאונדים נוספים, והתייעצויות עם מומחים אחרים, והמילים "צילום רחם" עלו בשיחה, והבן זוג נשלח לבדוק אם הכל בסדר אצלו, כי מספיק אחת במשפחה עם בעיות... ומתחילים... ורציתי להודות לכן על התמיכה. החוויות הרופאים שאנחנו נאלצות לחלוק הן לא עניין קל. יעל

זואילי

New member
בהצלחה רבה רבה רבה ../images/Emo45.gif

מקווה כי הרופאים החדשים יסללו את הדרך הנכונה והמנצחת!

למעלה