התקדמות בתהליך
בימים אלו אני בדיוק: שנתיים וחצי מאז האבחון עם אנדו בדרגה חמורה. שנתיים אחרי לפרוסקופיה, 7 חודשים מאז שהפסקתי לקחת גלולות במטרה להכנס להריון חודשיים מהאולטרסאונד האחרון שהראה שיש הידבקויות אך לא ציסטות, ויומיים לפני פגישה עם רופאת נשים במטרה לפנות לרופא פריון. ואני פוחדת. זה מעבר שלב. בן זוגי יותר אופטימי ממני, חושב שאם נמשיך לנסות טבעי ("רק צריך לעשות יותר
ובזמן הנכון "), זה יקרה, אבל מבין את המצב, ומוכן להתחיל במסע המסובך יותר. אני פחות אופטימית. חגגתי יומולדת 30 לפני שבועיים, אני כבר מוכנה ובשלה ורוצה ילד. ו"רק" שבעה חודשים במונחים של אנשים שלא ידוע אצלם על בעיות זו באמת לא סיבה לדאגה. אבל "כבר" שבעה חודשים אצלנו זה זמן של דברים לא רצויים שיכולים לגדול בבטן, זה כאבי מחזור איומים כל פעם מחדש, וזו אפשרות לחגיגה לאנדו. אז מה אני אומרת לרופאה? האם בקשה לרופא פריון שמתמחה באנדו יכולה לעבור דרכה או שאני צריכה לחפש פרטי? ידוע לכן על מישהו בחיפה שעובד עם קופ"ח מכבי? יעל
בימים אלו אני בדיוק: שנתיים וחצי מאז האבחון עם אנדו בדרגה חמורה. שנתיים אחרי לפרוסקופיה, 7 חודשים מאז שהפסקתי לקחת גלולות במטרה להכנס להריון חודשיים מהאולטרסאונד האחרון שהראה שיש הידבקויות אך לא ציסטות, ויומיים לפני פגישה עם רופאת נשים במטרה לפנות לרופא פריון. ואני פוחדת. זה מעבר שלב. בן זוגי יותר אופטימי ממני, חושב שאם נמשיך לנסות טבעי ("רק צריך לעשות יותר