התקדמות בפרצוף

gonen-y

New member
התקדמות בפרצוף

הנה המצב הנוכחי של הפרצוף שיצרתי נתתי לו סתם טקטורה שמצאתי מה אתם חושבים????

gonen-y

New member
אני עובד במקס

לצערי הרב כרגע אני בעבודה והתוכנה לא לידי. משום מה יש לי בעיה לשלוח קבצים מהבית, אני מנחש כי יש לי חלונות XP אבל כשהגיע הביתה אשלח את הקובץ. באיזה תוכנה את עובדת והאם למדת איפשהו????

eldarinn

New member
נראה מבטיח ../images/Emo45.gif

למרות שאין WIREFRAME ואפשר רק "לנחש" עושה רושם שהמודל מושקע וטוב, שמת דגש על האף שהוא נושא חשוב. הייתי עובד עוד קצת על השפתיים, הן קצת בולטות מדי בחלקן הקדמי והסיום שלהן (השילוב עם הפנים) קצת חד מאידך. בהצלחה!

gonen-y

New member
הבעיה שלי עם השפתיים

משום מה אני לא מצליח לגרום להם להראות אמיתיות זה או שהם בולטות מידי או שהם בכלל לא יש לך עצה ????? (הכוונה לקו המתאר)

eldarinn

New member
השפתיים דוקא פחות בעייתיות.

נושא החיבור עם הראש הוא הבעיה העיקרית לדעתי כי את נפח השפתיים תמיד אפשר לשנות. אני חושב שאתה צריך להחליק את הכניסה של השפתיים לפנים מ=ה=צ=ד (אני לא מדבר על למעלה-למטה), אח"כ תעבוד עם השפתיים עצמן.

radm

New member
גם מקס(4),למדתי בקורס של המוסד

בו למדתי,קורס ברמה מביכה.המון בורות בורות לגבי התחום.רוב הידע הוא מלמידה עצמית. משימה קשה ומאתגרת למדל פנים,אחזור לראות הwireframe

gonen-y

New member
../images/Emo42.gif את האמת גם אני למדתי ב...

מיכללה שניקראה היי אנד גרפיקס אפילו לא לימדו אותנו בוקס מודלינג בקיצור מכללה דפוקה!!! מילה טובה אחת אין לי עליהם הכל הייתי צריך ללמוד לבד.

radm

New member
כמעט צ´ט פה.ב 99 ,לא התנסיתי

בעבודה בחברה(למעט בסטרט-אפ בו נורא סבלתי ועפתי אחרי שבוע(אם היתה פה הפקת סרטי תלת..),אני "בעייתית" משהו מהבחינה שאני צריכה ל"הזדהות" עם מה שאני עושה,פרסומות בעיניי מוקצות ואני לא מוכנה להיות חלק(דפקט שאני לא מבינה אותו ומשחקים הם בlowpoly שאני לא סובלת וברובם או בכולם מצויידים הגיבורים בנשקים(עוד ג´אננה שלי).אז פרנסה לצערי אין מתלת אבל אני מתכוונת לעשות סרט(לפסטיבלים בחוץ).

radm

New member
כמה אני מקשקשת..(לא ישנתי יממה)

רק עכשיו קלטתי שלא שאלת אותי.לישון ואשמח לדעתך,דעת כל מי שכאן על משימות וכו´

3dba

New member
סיימתי

איפה שהו ב-98 לא זוכר מתי הייתי בקורס של סולו בדיחה אחוש שרמוטה משם עזבתי באמצע אחרי שצעקתי קצת על אריק ויפית שעבדה שם ועברתי לאוריאן שגם שם היה די מיותר לשלם 3500$ על 12 שיעורים על תוכנה שמאז לא נגעתי בה ,כן המיה מה לעשות אני איש של מקס

radm

New member
תתנחם.גם בקמרה לא .(מקווה שהשתפרו

מאז),אפילו "נאבקו" איתי שלא "אסתבך",בשנת הפרוייקט שלי,(למדו אז(98) תלת רק בשנה השלישית!!)שאשאר עם טכניקת הפרימיטיבז וffd ככלי מידול וik על הפרימיטיבז.אני רציתי מה שקראתי לו אז one mesh,וbones pro. שום דיון,שיעור,משהו על אנטומיה למשל.כעקרון המורה סירב שנשתמש בחומר ובטקסטורות סמסטר שלם(לסרט הראשון בניתי רצפה מרוצפת מהרבה קוביות צבועות בדיפולט של המקס...)ואפילו שבדיעבד האנימציה שלי הצריכה ik, שמר המורה את המידע לסמסטר הבא ).בעיני זה נורא.רדידות תפיסתית של התחום הענק והמרתק הזה. אבל אין כמו הרשת ואנשים נהדרים החולקים ידע.אם הברירה היא ללמוד לבד או בקורס רדוד,חושבת שעדיף לבד.מורה רע עשוי לתקופת מה ל"תבנת" תפיסה שטחית .כבר הזכרתי את הרצון למשימות משותפות בפורום(מידול ראש למשל או רעיון כלשהו שיאפשר למי שירצה לעבור תהליך של יצירה,למידה וביקורת הדדית).אם הולכים על ראש אז ממש באופן שיטתי(או לא),החל מגיבוש קונספט(מיהו, מהו, או שלא..),איורים וכו, עד טקסטור ואנימציה.כל אחד כמיטבו העכשווי,לי הפורום הזה גרם לפתוח שוב את מקס.מה דעתך? יש רעיון?

eldarinn

New member
כפי שציינתי בעבר...

ממתינים לעבודה משותפת תחת שרביט ניהולך...

Nebelis

New member
קורס

אז כמו שאמרתי היה לי היום פגישה. אני עכשיו צריך להכין את הקורס . יש למישהו המלצות? רק ביררתי היום מה המגבלות ובינתיים אין אז מה שיבוא בחשבון בינתיים זה Lightwave-modeling surfacing and animation 3dsmax afterFX Premiere Flash+advanced actionscript כמה שיעורים בקולנוע ועריכה קלאסית. אני צריך עוד לחשוב על עוד דברים ואשמח לדיעותכם...רק מהר כי אני צריך להגיש לבוסית.

למעלה