התקבלתי....... ישששששששש!!!!!!!!!! התקבלתי.. אני אראיין את דניאלוש שלי... ישששששששששש
ל ליאל666 New member 30/7/06 #1 התקבלתי....... ישששששששש!!!!!!!!!! התקבלתי.. אני אראיין את דניאלוש שלי... ישששששששששש
R revixox New member 30/7/06 #8 גם אני התקבלתי!!! ../images/Emo9.gif יאיאיאיאיאיאיאיאיאיאיאי איזה כיף!! אני אראיין את דניאל!! איזה כיףףףףףףף.. ואיי זה כל כך עשה לי את היום!!
גם אני התקבלתי!!! ../images/Emo9.gif יאיאיאיאיאיאיאיאיאיאיאי איזה כיף!! אני אראיין את דניאל!! איזה כיףףףףףףף.. ואיי זה כל כך עשה לי את היום!!
ב בוב ספוג מכנס מרובע1 New member 31/7/06 #22 מי זה יכול להיות אולי זה מישהו לא מהפורום או שזה סהר(היא הלכה לסבתא שלה ואין לה שמה מחשב) מי שהתקבל שיגיד כי יש עוד מישהו אחד שאמור להתקבל מעניין מי זה
מי זה יכול להיות אולי זה מישהו לא מהפורום או שזה סהר(היא הלכה לסבתא שלה ואין לה שמה מחשב) מי שהתקבל שיגיד כי יש עוד מישהו אחד שאמור להתקבל מעניין מי זה
ב בוב ספוג מכנס מרובע1 New member 30/7/06 #14 מיתר סופסוף כתבת מאז שחזרת לארץ אני רואה את רק חורפת מתי נזכרת שיש פה אנשים שמחכים לך? סתם ספרי איך היה הטיול? ספרי חוויות הכל
מיתר סופסוף כתבת מאז שחזרת לארץ אני רואה את רק חורפת מתי נזכרת שיש פה אנשים שמחכים לך? סתם ספרי איך היה הטיול? ספרי חוויות הכל