התקבלתי!!!!

סיקל

New member
התקבלתי!!!!

אני מתנצלת שפתחתי שרשור חדש, פשוט השרשור הקודם נתקע בעמ השני והוא מסרב לזוז.... אז זהו אני ממש שמחה (למרות שנראה לי שקיבלו את כולם בינתיים- אבל אז מה...
) בכל מקרה אני הולכת למסלול על בטוח, לקורס התקבלתי לרמה היותר גבוהה אבל בינתיים לא נראה לי שאני יכולה ללכת... מישהי/ו מכאן הולכ/ת?

killerit1

New member
מה?!?!??!?!

אני לא מאמינה הם הודיעו לך? מתי? לי לא הודיעו עדיין... זה אומר שלא התקבלתי?!?!?!?! מה זה אומר?!? אהההכ

סיקל

New member
לא יודעת...

הודיעו לי בערב אולי הם יודיעו לך מחר? מקסימום תתקשרי לקבלה ותבקשי לדבר עם רותי או משהו

סיקל

New member
למסלול בסטודיו B

B A DANCER זה לימודים של שנה (מאוקטובר עד יוני) 6 שעות כל יום

ממש ממש ממש

ממש שמחה בשבילך!!! חח קיוויתי לראות כבר הודעה מאחת מכן. את יודעת כמה מקבלים למסלול הזה בכללי? ואני מאחלת לך שתתקדמי שם המון, שתצליחי והכי חשוב שתהני! =) ו-killerit, אל דאגה, אני בטוחה שייתקשרו לעדכן אותך. בנתיים, אל תלחיצי את עצמך לחינם.

סיקל

New member
האמת

שכל אחד שפגשתי אמר לי שהוא התקבל אבל זה היה לקורס קיץ ונראה לי האודישן שם היה בשביל לחלק לרמות (חשבתי על זה רק בדיעבד)

killerit1

New member
אני כן נלחצת...

כי נראה לי שאם היא אומרת שהיא התקבלה והודיעו לה היום, ולי לא הודיעו כלום, אז הם בטח מודיעים קודם לכל מי שהתקבל ואז דוחים את כל הטלפונים של מי שלא התקבל ליום אח"כ או משו... אין סיכוי שהתקבלתי...

סיקל

New member
אין לי מושג

השנה יש חמישה עשר אנשים אבל אניה ברוד התקשרה אלי (המנהלת של המסלול) ואמרה לי שהולכים להיות עוד 2 אודישנים אז לא יודעת כמה אנשים יהיו השנה

ליאנההה

New member
וואו

כל הכבוד!!! 3 שאלות.. - את מתכוונת לפתח את התחום בתור קריירה? - את כבר ממש יודעת אילו מורים יהיו לך? - מתי המסלול מתחיל?

סיקל

New member
תשובות 8)

- לא נראה לי שאני אוכל אני לא רוקדת הרבה זמן וזה לא ראלי אני עושה את זה בשביל הכיף אבל אני ממש משקיעה - אממ.. אניה ברוד לקלאסי ופוינט, רותי פורברג לג'אז, יוסי תמים ומורן משהו למודרני, רועי לאימפרוביזציה ועוד כל מיני אין לי מושג - באוקטובר

ליאנההה

New member
לכי תדעי

עד כמה את יכולה או לא, זה תלוי ברצון (חח הפלצנות). כראה שיש לך פוטנציאל אחרת לך לא היו מקבלים אותך למסלול, אבל בתכלס זה בכלל לא משנה כרגע. תהני!

killerit1

New member
את בעצם אומרת...

שלקורס כולם מתקבלים והם עשו את האודישן רק בשביל לחלק לרמות?... לפי מה שהבנתי זה לא ככה.. אבל בכל מקרה אני אפילו לא יודעת אם אני יכולה לבוא לקורס, יש לי בעיה עם התאריכים שלו קצת... אבל אני רוצה להגיע למסלול לא לקורס, ולמסלול ממש לא כולם מתקבלים. כוסאימאיאמא שלהם הם עוד לא הודיעו לי... די, צריכה להפסיק עם זה, מצטערת שאני כזאת היסטרית

סיקל

New member
זה מה שהבנתי (בקשר לקורס)

גם אני כנראה לא מגיעה אליו בכל מקרה תעדכני אני מסוקרנת ומחזיקה לך אצבעות

killerit1

New member
התקבלתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יו יו יו איזו התרגשות, אני לא מאמינה אני לא מאמינה...

למעלה