התקבלתי...

gl12345

New member
התקבלתי...

להיות מפעילת האמר קרבי בצבא..אז עכשיו מבחינת צבא אני כבר יכולה להיות גם לוחמת קרקל וגם מפעילת האמר קרבי!! אבל איפה גרעין עודד איפה?!?!? עדיין לא מחזירים לי תשובה:(

אין דבר כזה לוחמת קרקל

זאת אומרת יש והם תותחיות - אבל זה נקרא בחורילות וביחיד - בחורילה :)

THE sky angel

New member
ברוך השם.. אחרי חודש מתיש במיוחד..

גמאני התקבלתי לגרעין עודד 2005-2006!! =) ועדיין מחכה לתשובה מהצבא בניגוד אלייך =) יב'ניקים- מה המשימות קיץ שבחרתם???

original ofriki

New member
גם אני גם אני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף זה לפתוח את המכתב שכתוב בו בגדול : התקבלת לגרעין עודד בעיקרון אני רוצה מחנה פלמ"ח כי אני ממש אוהבת את המסע הזה. אבל יש לי כמה בעיות בקשר לשאר המשימות כי יש לי בגרויות ומסיבת סיום וכל מיני כאלה... מה את בחרת מותק
איך זה יכול להיות שקיבלת תשובה רק עכשיו, אני קיבלתי כבר לפני חודש משהו כזה...

בידורי

New member
חחח מוזר פה כל זה

אני קיבלתי מכתב "התקבלת לגרעין עודד" שבוע אחרי הריאיון... אני עשיתי אותו ב-24\3 איך זה שאתן מקבלות תשובות עכשיו????

THE sky angel

New member
אני גם עשיתי אותו ב24!!

ואל תתגרו בי, פשוט קיבלתי עכשיו כי הדואר שלי הוא דביל... חוץ מזה מזה משנה- כולנו התקבלנו!! יאיי!! מי אתה אגב???? =) אממ אני בחרתי מדמ"ים, מסע-חוף, ומדצים אבל אני צריכה לשנות את זה אני פשוט מחכה שחבר שלי יחזור מהגיבוש טייס שלו ואני צריכה לראות מתי הוא מתגייס ולתאם תאריכים כדי לקבוע מה באמת אני רוצה.. אני ממש רוצה מדצים אבל הבגרות האחרונה שלי+ הנשף הם ב6\23 וזה יוצא כבר המדצים.. =\ טוב חפיף!!

בידורי

New member
אני בחרתי

פלמ"ח ולוחמים לשלום ומדמים אבל אני נורא רוצה מדח"ים אבל שוב אני לא יכול בגלל ערבי סיום ובגרויות... וקוראים לי אור אני ממנשה

כחילה

New member
טוב שאת לא משוויצה

"החבר שלי יחזור מהגיבוש טייס שלו"... הייתי אומר שתפסת תחת

THE sky angel

New member
נו מה!! גם לי מותר...

חוץ מזה, אחרי כל כך הרבה זמן מרוכז עם מעלה יוסף ואיתך בפרט הייתי אומרת שיורשה לי!! ויורשה לייי!! =) (גם לי מותר לפעמים..) והאמת שלא ניסיתי לתפוס תחת, פשוט אני כבר מחכה יותר מידי ואני מקווה שזה יהיה לטובה.. ומוטי- שתוק!

gl12345

New member
בטח רק אני לא התקבלתי.

ואז אני הולכת לקבוצות בחירה

ת מ ו ז

New member
גל אולי די אם הרחמים עצמיים האלה??

אני מכירה אישית 5 אנשים שהוזמנו לרעיון שני אבל את היחידה שכל הזמן בוכה על זה, חאלס תצאי מהסרט שלך, זה לא כזה נורא נאי חכיתי חודש אחרי שכמעט כולם קיבלו תשובה על גרעין עודד סו פאקין וואט, אז תחכי עוד שבוע ותיראי שהתקבלת אז די באמת, זה ממש לא מתאים לך.

kedeman

New member
אני יכול להבין אותה קצת...

רעיון שני זה עסק מבאס... כי זה משאיר אותך במתח יותר זמן מהשאר ועוד יותר גרוע - כשכל הזמן כבר יודעים שהם בפנים, מי שקיבל ראיון שני עדיין במתח. אל תדאגי גל - כל מי שמאוד רוצה יכול להגיע לגרעין עודד!! זה הכל תלוי בכמה שאת רוצה. חברה שלא התקבלו שנה שעברה שלחו לתנועה מכתבים והמלצות של אנשים והגיעו לעוד ראיונות. ומי שבאמת כל כך רצה בסוף גם התקבל וגם הצליח להיות גרעינר טוב - כי הוא השקיע!

למעלה