התקבלתי סופית.

eitan007

New member
התקבלתי סופית.

התקשרתי למדור עתודה והם הודיעו לי כי התקבלתי סופית למדמ"ח באת"א. ועתה כל מי שהתקבל, שישרשר לכאן את המקצוע שהוא לומד, ואת שם המוסד.

Ziv17

New member
מדור עתודה=|קקה|

התקשרתי אליהם ושאלתי אותם והם אמרו לי שביום ראשון יהיו לכולם תשובות בדואר- לא הסכימו לומר לי.

הנה עוד מספרי טלפון...

03-5699069 כל שאר המספרים הם אותו הדבר מלבד שתי הספרות האחרונות: בקודם הן היו 69 האחרות הן: 68 55 57 58 59 אגב,התקבלתי לסמסטר אביב בהנדסת חשמל(בטכניון)... פייד!

bodas18

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo9.gif איתן

ברכותיי.. אני שמח שהתקבלת, ואני מאחל לכולנו תשובות חיוביות למרות שזה כמובן בלתי אפשרי. משום מה יש לי הרגשה רעה לגביי אבל... טוב, לא משנה. מ-ז-ל ט-ו-ב !!!

eitan007

New member
תודה לך. הייתי מאחל לך בהצלחה

אבל אני מניח שמי שיש לו סכם של 99+ לא מזדקק לה יותר מדי
אבל בכל אופן אני מניח שגם אתה זקוק למגע הקסם של גב´ פורטונה לפעמים, אז שיהיה לך המון בהצלחה ואיך אומרים ? סע, המפתחות בפנים !

איתן...

בהתחלה לא חשבתי בכלל לאחל לך "מזל טוב",כי היה לי ברור כל כך שתתקבל.. אבל כל כך ברור
אבל אחרי שראיתי שאתה נהנה מזה שאנשים שונים פה מאחלים לך מזל טוב, החלטתי גם אני לאחל לך מזל טוב והצלחה מרובה בהמשך! אתה תצליח... פייד!

Hawk17

New member
בהצלחה!

ששששחחחחק אותה!! והכי חשוב שיהיה לך מזל וטיפול על מעט המרצים בעלי הסבלנות שיש שם. אם תיפול על פרופ´ אפלבאום בעוד 3-4 שנים, שהוא דווקא בסדר כבנאדם, תמסור לו ד"ש ממני.... נ.ב חבל שאתה לא בא לטכניון, רציתי ללמוד ערבית...

eitan007

New member
שוב פעם תודה ענקית לכולם !

וליובל ופייד, אני אוהב אתכם ומאחל להם המון בהצלחה ! אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מתכוון לחזור ולבקר לאחר תחילת הלימודים בפורום לפחות פעם בשבוע, ואני מקווה שגם אתם לא תזנחו אותו, ונמשיך להתראות כאן, ואולי אף להעניק עזרה למחזור הבא של המועמדים.

שמש27

New member
../images/Emo49.gif בהלצחה ! והערה קטנה...

תגיד לי איתן, מה זה צריך להיות "לבקר לפחות פעם בשבוע" ? מה זה, פורום "התקבלתי לעתודה - שלום ולא להתראות " ? אה ? אני מצפה ומקווה שאתה וכל השאר, גם אלה שלא התקבלו וכבר מצאו פה בית חמים, תשארו אן באופן רציף ומלא. מי יעזור לך בחדו"א, הא ? מי יחמם את לילותיך הקשים בפתרון קושיות במשוואות דיפרנציאליות ? מי יצייר אותך עם כובע שחור מרובע של בוגר תואר ומי תמיד, אבל תמיד, יגיד מילה טובה - ישו מובן !
אז תחשוב על זה, ואל תסים להכנס ללימודים לפני שאמא ואבא מסדרים לך אינטרנט מהיר + לאפ טופ, מצידי עם חיבור טלפון לוויני... יש דברים בחיים שלא עוזבים...
בהצלחה, ושיהיה רק טוב !

0sveta0

New member
ואם לנצל הזדמנות זו

ממש ריגשת אותי עכשיו!! איזה אנשים נחמדים יש בעולם! אין לי מילים פשוט!
י גואה

למעלה