התפתחות

זה היה רק למען הדיוק, לא להבהל...

זה אמיתי לחלוטין, כל מה שקראת, אבל זו איננה תורתו...

Shar0ni

New member
אלא../images/Emo35.gif

ולמה עלי להזהר? בבקשה אני כבר בפרנויות

אין שום סיבה שתהיי

תראי, מישהו כאן נותן פרח, השני חיבוק, השלישי חיוך, אז מישהו אמר לך תשגיחי על עצמך, אלו רק מילות נימוסין. למה להזהר ?, זאת לא הייתה הזהרה, רק להשגיח...

Shar0ni

New member
תשגיח על עצמך

אומרים למי שהולך לצבא, נוסע להודו לחיפוש עצמי, וכדומה. אבל, נגיד...

Shar0ni

New member
איך הגעת למסקנה הזאת../images/Emo35.gif

מה פתאום הכעסת? רק שאלתי כי זה עורר את סקרנותי, זה הכל...

Mist2

New member
חבל להפריח לאויר דברים שאין לך בהם שמץ

וזה כל מה שאתה באמת יכול לעשות, להפריח. אתה לא יכול להסביר יותר ממה שאמרת, אבל משום מה אתה כל כך מחפש תשומת לב שאתה מוכן לומר בפורום כל דבר. אני לא נציג של הדרך הרביעית, ואני לא נמצא כרגע בשום קבוצה שקשורה לדרך הרביעית או לכל גוף אחר, כך שאין לי כל סיבה לקטרג. אבל אתה ידידי היקר, עדיף שתבדוק את מה שאתה פולט כאן, יש כאן אנשים שקוראים את התגובות שלך ומנסים להבין ואף להעזר במה שאתה אומר. לכן הייתי נזהר מאוד מאדם כמוך, שלא יודע הרבה ומנסה להראות כאילו הוא מבין הכל. או במלים אחרות, שרוני אל תתני לכל אדם וכל גירוי להשפיע עלייך בצורה כה קשה! ואתה במבוק, שלא תבין מתשובתי השלילית שאני לא אוהב אותך, או לא מחבב אותך, לדעתי אתה איש חביב במיוחד, אך עם בעיות, כמו כולנו....וחלול!

סליחה על הבורות,,,

מהי הדרך הרביעית המדוברת? אפשר לקבל על קצה המזלג הסבר קטן? ובכלל אני מתקשה להבין על מה אתם מדברים בשרשור הזה,,, כאילו יש רק יחידי סגולה שמסוגלים ללמוד משהו ?או שאני מבולבלת לגמרי,,,
תודה

Mist2

New member
עוד דרך אחת מרבים

העוסקת במודעות עצמית. חפשי בגוגל או אפילו בויקופדיה, אני בטוח שתמצאי חומר רב. אבל זיכרי להזהר!!!!

מבחינה

תיאורתית אכן מצב ההתפתחות היא כפי שציינת. מבחינה מעשית הרבה מאיתנו עוברים משלב 2 לשלב 1 - למדים, מפנימים לקחים שלמדנו אבל... נתקעים שם. נסיון העבר, הפנמה של אירועים, לרחים.. את כל אלו רבים מאיתנו נוהגים לקחת אל העתיד ומכאן לחיות את ההווה מתוך ההוויה של "אסור לטעות" כי זה יוביל אותנו אל אותו עתיד שבנוי ממסקנות העבר. אילולי היה כך כל השאלה שלך הייתה לא במקומה.

גילי אהובה- בקשר למשפט שהבאת,,,

"כל צרותיו של האדם נובעות מכך שהוא אינו מסוגל לשבת בחדר שקט לבד" (פאסקל, מתמטיקאי צרפתי) אליי המשפט הזה כל כך מדבר, אני חושבת שדרך השקט המון דברים מתבהרים, כאילו לעצור לכמה זמן את כל הרעש וההמולה שמסביב, את כל הסיח הדעת, ולהקשיב רק למה שמה שעולה מבפנים,,,לדעתי זה כל כך נחוץ מדי פעם,,, תודה- אהבתי

קטרת!!!../images/Emo24.gif

כמה התגעגעתי אלייך, שיואוווו
יקרה אחת. את כבר מכירה אותי מספיק טוב בכדי לדעת שלרוב, אני מביאה לדיון מצבים מהחיים, או כאלה שמתקשרים לחיים שלי להווה, למציאות שאני חווה. גם את המשפט הזה הבאתי בגלל זה. אני מחוברת אליו כמו בדבק, וכל כך מרגישה אותו כרגע.. בחודש האחרון.. חזק ביותר מבחינתי. נדבר בייבי
תודה שבאת/שבת!

תודה גילי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

התגעגעתי גם מלא,,, ובהחלט שאני יודעת שזה כך, ובעיניי זה הכי יפה והכי טבעי לעלות דברים שקודם כל האדם עצמו מתחבר אליהם אישית ,לפני שהוא מביא אותם ליתר האנשים,,, לא בכדי את נפלאה בעיניי,,, ברוכה הנמצאת ושבוע מבורך

orli997

New member
קטרת יקירתי../images/Emo24.gif

איפה את נעלמת לנו? געגעתי לך יפפיה, שבוע טוב , אני לא יודעת אם כל הצרות נובעות מכך אבל בהחלט יש מה ללמוד בלבד ובשקט, והבריחה יוצרת העצמה של הבידוד - בידוד כפוי. רק אל תגידי שהבידוד שכפית עלינו משום כך חחחח

חחח,,,../images/Emo24.gifאורלי יקרה אחת../images/Emo24.gif

תודה מקסימה שלי, גם אני התגעגעתי אלייך ואל עוד כמה אנשים,,,חח ואני חושבת שדווקא כן יכולות להיפחת הצרות אם מגלים את התובנות שמגיעות דווקא מאותו בידוד כפוי,,, אבי ז"ל היה אומר שכל הצרות של האדם מגיעות מחוסר מעש,,, טוב, אבי לא היה אדם דגול, אבל חכמת חיים בעיניי היתה לו, וזה גם משפט שדי נחרט אצלי,,, ואולי הצחקת אותי בסיומת שלך, אבל די קלעת בלי שתתכווני,,,כפיתי על עצמי בידוד מהנט ומעוד כמה ,,(ואולי כבדרך אגב גם הרגשתם אתם את זה,,,חחח) בידוד הכי מבורך בעיניי,,, סוף סוף עשיתי משהו טוב לעצמי פעם בחיים,,,דרך אותו בידוד,,,חח אוהבת אותך המון
שבוע נפלא לך

למעלה