התפתחות מקצועית

saritte

New member
התפתחות מקצועית

שלום,
אני מרגישה תקועה מבחינת הקריירה שלי, ולא מצליחה להתקדם מבחינה מקצועית. כבר זמן רב שאני ממש "עובדת" בלמצוא מקום חדש שבו אוכל לפתח את כישוריי, אך ללא הצלחה.
שאלתי את הקלפים "מה עלי לעשות כדי להתפתח מבחינה מקצועית?"
וזה מה שיצא:

מצב נוכחי:
- קוסם
- מלך הגביעים
הכיוון הטוב ביותר - עשר המטבעות
מה להמנע - תשע המטבעות
התוצאה האופטימלית:
- ארבע המטבעות
- נער החרבות
תוצאה לחילופין - חמש המטות

אשמח לפירוש.
תודה מראש!

התפתחות מקצועית

לצערי הקלפים לא יכולים להגיד לך מה לעשות בכדי להתקדם מבחינה מקצועית. תנסי אולי לנסח את השאלה בצורה שונה.

התפתחות מקצועית

את יכולה קודם לנסות ולבדוק מה המשמעות של פיתוח קריירה עבורך ומדוע את עסוקה כל כך הרבה זמן בחיפוש עבודה? אחר כך אפשר לשאול שאלה יותר ממוקדת בנושא.

saritte

New member
את התשובה לזה אני כבר יודעת :)

לכן הייתי רוצה לברר איך לקדם את הדברים, או מה אני עושה לא נכון..
תודה

saritte

New member
פריסה חדשה

הי אולגה,
האם תוכלי לעשות לי פריסה חדשה לשאלה?
תודה רבה!

התפתחות מקצועית

שלום saritte,
השאלה מתייחסת לעובדה הראשונה שציינת והיא המטרידה אותך ביותר: איך להשתחרר מהתקיעות בקריירה שלי?
התשובה בפריסת שאלה: אביר המטות.
נראה שקשה לך לעזוב את מקום העבודה הנוכחי משום שהוא מספק לך כבוד, יציבות והישגים חומריים. הקריירה שלך בו מבוססת ואת ממצה את ההשגיות שאת שואפת אליה. הנוחות והביטחון הכלכלי שהעבודה מספקת חשובים לך.
מציאת מקום עבודה חדש כרוך בשינוי ובוויתור (לפחות זמני) על בטחון כלכלי, כבוד ומעמד. אביר המטות מדבר על לקיחת סיכונים ו"יציאה להרפתקאה חדשה". את מאד רוצה להתפתח מבחינה מקצועית ולהרגיש סיפוק בעבודה. בואי נחשוב אם את באמת מוכנה לצאת לדרך ולהתמודד עם שינוי?

saritte

New member
תודה, אך לא מדויק..

אמנם מקום העבודה הנוכחי מאוד נוח מבחינת המיקום ושעות העבודה, אך ממש אינו מתגמל מבחינה כספית וגם לא מבחינה מקצועית.. אני מרגישה כי 'נתקעתי' וכי אני מבזבזת זמן בעשיה של משהו שלא מקדם אותי ולא ממצה את היכולות שלי.. אני מחפשת עבודה חדשה כבר הרבה זמן, וכבר כמה פעמים שהגעתי לשלבים סופיים ובסוף לא התקבלתי. כמו כן, אני מעוניינת להיכנס להריון, אך יודעת כי זאת תהיה טעות במקום העבודה הנוכחי כי הם לא באים לקראת האמהות וסביר להניח כי אמצא עצמי מפוטרת לאחר חופשת הלידה, וכולנו יודעות שלמצוא מקום עבודה חדש כשאת אמא קשה פי שניים... בקיצור, הקלפים לא ממש צדקו הפעם..

למעלה