התפתחות בפרשה!!!

התפתחות בפרשה!!!

ניסיתי להקפיץ את ההודעה הקודמת אבל לא הצלחתי. היום כשחזרנו מארוחה אצל חברים, (אני הגעתי לפני בעלי אבל כיוון שהשכן האמור היה בחוץ חיכיתי עד שהוא הגיע כדי להכנס הביתה) הוא ניגש לבעלי, תפס לו את היד ואמר, חיפשת אותי? אני אראה לך... וכמעט נתן לו אגרוף. למזלו של בעלי כל המשפחה שלו קפצה עליו כך שהוא לא הספיק. אבל אני כ"כ נבהלתי שמיד הוצאתי את הפלאפון וחייגתי למשטרה, הם הגיעו אחרי כשלושת רבעי שעה וסיפרנו להם את הענין(אפילו בכיתי קצת...) קיבלנו מספר אירוע לתלונה וכמובן שצחר אגש לתחנה לפתוח תיק. אימה'לה אני חייבת לברוח מכאן!!!

על הפנים

חבל שבנאדם דפוק כזה יכול להשפיע על חיים של אנשים אחרים

barr1969

New member
יכול להיות שגם המשפחה שלו נגדו?

אולי הוא אלים כלפי כולם? אולי איש בעייתי באופן כללי? הלוואי ותמצאי מקום מתאים יותר. וזה לאלו שלא מעודכנים בפרק הראשון של העלילה.

עבריין קלאסי

לא מספיק לפנות למשטרה, ראית הם הגיעו אחרי שלשת רבעי שעה. ממש לא מספיק. לדעתי את צריכה לפנות לתקשורת בדחיפות. מה לעשות, שוטרים זה עם שלא עושה משהו אלא אם כן דוחפים לו בתחת. פני לאילנה דיין, ברצינות! או לחדשות 10 או ליעל דן בגל"צ (אולי לרדיו יותר נוח להתקשר). לפי מה שאתה מספרת זה מאפיינים של עבריין קלאסי וזה הולך ומתגבר כמובן שתעברי משם, היום לדעתי את או בעלך צריכים לפנות לתקשורת. אני אומר היום בכוונה - כשזה עדיין טרי. תהיי חזקה, עצוב לי לשמוע, ודברים כאלה מקפיצים לי תפיוזים וגם מפחידים. מצד שני, אל לך לפחד כי מקומם של אנשים כאלה במקומות שמרסנים אותם, וביום מן הימים הוא יהיה שם.

rigoletto111

New member
עכשיו מצבך יותר טוב-

אל תגידי שאני אמרתי לך את זה: אני מניח שבפעם הבאה שהוא ינסה לעשות משהו, אם אכן תהיה, שוה לכם לדפוק לו מכות רצח, ולטעון שהוא תקף אתכם. הרי כבר יש נגדו תלונה על אלימות, כך שכנראה תצאו מזה חלק.

rigoletto111

New member
אם תהיה פעם באה - ממליץ שתכו אותו

אחרת הוא סתם יסיק שאתם פחדנים. צר לי, אנחנו במזרח התיכון - ואם מישהו יגיע לבי"ח, עדיף שהוא מאשר בעלך.

Moon rise girl

New member
לא בטוח שזו המלצה נבונה.

אולי אני נאיבית, אבל אני באמת מאמינה שאלימות לא פותרת שומדבר. לפי מה שהבנתי ממנה, הוא לא טיפוס שיסיק שהם פחדנים, אלא יסיק שאולי כדאי שינקוט בצעדים אלימים יותר כדי לגבור עליהם וינסה אולי גם "להציל את הכבוד" שלו. במקום לדרדר את העסק, כדאי פשוט להתרחק ממנו כמה שיותר - כמובן לאחר שמוסרים עדות במשטרה. עדיף להיות פחדן שלם מגיבור בחלקים.

mnm6

New member
../images/Emo45.gifאהבתי ביותר"עדיף להיות פחדן שלם מגיבור

בחלקים"

barr1969

New member
גן חמודה

את יודעת איזו מוטוריקה עדינה צריכה להיות לכל אחד שבוחר להיכנס להודעות שלך? למה נקודה קטנה, למה? את כותבת קצר, כל מה שהיה לך להגיד בהודעה האחרונה, יכולת להכניס לכותרת. אם זו צוואה מהסבתא, או מצוות עשה שהזמן גרמא שקיבלת על עצמך- אני שותקת. אם לא- את מוזמנת להגיד כל מה שיש לך בכותרת ובתוכן, ולנקד בהתאם. נקודה בתחילת משפט היא לא דבר נכון דקדוקית.

גן חמודה

היה גן קטן וחמוד. כל כך קטן וכל כך גן. בדיוק כמו הגנים האחרים בגן. הוא שתה חלב, אכל נקנקיות ובננות, אהב מיץ לימון, לימונדה בכל צורה שהיא, וגם קצפת. כל בוקר אמא שלו הכינה לו מילש שיק שוקולד חלב עם המון המון קצפת. הוא היה כזה גן מתוק, אמא שלו מתה עליו. הכל היא תעשה בשבילו, עד סוף העולם היא תרוץ בשבילו, כל עוד חלב נוטף מחיוכו. גן חמודה היה מותק אבל מאד מאד קטן. כי הוא היה גן. לא היו עוד גנים כמוהו בגן, בגלל זה הוא היה כל כך חמודה. אפילו בטלויזה הקטנה שהיתה בגן לא ראו גנים כאלה , אפילו בסרטים המצוירים הכי מצויירים. מאז שהוא התחיל לינוק, הוא לא זוכר שמישהו הפריע לו לינוק. גם כשעבר לבקבוק כי לאמא שלו נגמרה הקצפת אבל הוא רצה קצפת.אז אמא שלו הכינה לו קצפת מיוחדת בבקבוק מיוחד לחלב עם קצפת. ככה הוא גדל וגדל, מצץ מהבקבוק המנוער , ונשאר גן קטן וחמודה. עד שיום אחד בהיר, הקציפו השמים שמעל הגן, ובטלויזה הראו דובי חום. הדובי לא היה חמוד כמו הדובי של גן חמודה. הדובי היה גדול , וענק , הוא בכלל לא היה דובי! פתאום הוא היה מסביב, והוא צעק לגן חמודה, גן אתה קטן! אתה כזה קטן, אתה אפילו לא נקודה אתה אפילו לא פסיק! אי אפשר שילדים יהיו כל כך קטנים בגן הזה. זה גןל לילדים גדולים! אתה חיב לקחת פסיק ממקום אחר ולהוסיף לנקודה שלך כי אם לא הנקודה שלך תעלם לאט לאט. ומה שישאר יהיה רק חור קטן של קצפת, של האויר של הקצפת, והוא בכלל לא יהיה שחור! מאז גן חמודה ודובי שוקולד הולכים יחד ביחד עד המכולת, ומפתים ילדים קטנים עם נקודות. עד עצם היום הזה!

למעלה