התפרקות..

frolic

New member
התפרקות..

יום שבת זה היה היום האחרון שלו איתי לשבועיים האחרונים, בלילה לפני שהלכנו לישון הוא נשכב לי עם הראש על הכתף והתחיל לבכות.. פשוט ככה, להתפרק מכל החרא שהוא אוכל בצבא, להשתחרר מכל המתחים שניה לפני שהוא חוזר לשם לעוד שבועיים.. קרה לכן פעם שהחייל שלכן פשוט התחיל לבכות בלי הודעה מראש..?

Ray512

New member
שלי אישית לא

כי הוא פשוט כזה... הוא אף פעם לא אומר או מראה שקשה לו. עד כזו רמה שאני אפילו לא יודעת אם קשה לו. אני חושבת שהוא אפילו די נהנה רוב הזמן. הוא אומר שהוא פשוט רגיל לאכול חרא בצבא, ואין לו מה לבכות על זה. "אני בחרתי, בעיה שלי" להפך, הוא אפילו צוחק. נורא הצחיק אותו שאם תהיה מלחמה אנחנו לא נתראה ולא נדבר בכלל. כי זה כזה קורע מצחוק, נכון? ../images/Emo4.gif

B o o o o M

New member
גם שלי כזה ../images/Emo4.gif

אבל אצלי הוא פשוט ניראה לי לא רוצה להדאיג אותי.. והוא כולו "גבר" כזה שמעדיף להתמודד עם דברים לבד... הייתי מתה שהוא יבכה לי פעם על הכתף... חחח לא שאני רוצה שיהיה לו רע.. אבל סתם שישתף אותי ככה באמת לפעמים...

מאורי6

New member
החייל שלי לא בוכה

ותאמיני לי אני כ"כ מעדיפה שפשוט יפרוץ בבכי לפעמים... שיספר לי שקשה לו.... שיראה לי שהוא סובל... אני כל כך רוצה להיות שם בשבילו והוא לא נותן. משחק אותה חזק... לא מתפרק... לא נשבר.... רק בפנים אני יודעת כמה צלקות יש לו, כמה פגיעות... כמה זוועות ראו העיניים שלו. כמה אני רוצה לתת לו כוח... להיות אוזן קשבת... זה הוא שלא נותן:\

McBlack

New member
כנ"ל... נראה לי מיותר לחזור על זה...

למרות שלא ידוע לי עד כמה ואם בכלל הוא ראה זוועות, אבל מה שכן הוא אוכל הרבה חרא... גם אצלך הוא מעדיף להרחיק אותך מהנושאים האלה? ../images/Emo4.gif

frolic

New member
לי אישית..

הוא פשוט לא מספר כלום. שום דבר!! חוץ מדברים שאולי משעשעים, הוא לא אומר כלום.. ורק הפעם, הוא פשוט נשבר והבנתי כמה שקשה לו..

לא קרה לי... עדיין לא לפחות.

הוא עדיין בטירונות ככה שדרכו עוד ארוכה. אבל הוא סיפר לי שהוא בכה מתישהו ../images/Emo10.gif הוא נורא משתדל שלא להראות שקשה לו, וקשה לו להיפתח בנושא הזה, ואני כועסת עליו. אמרתי לו שישתף אותי, ויספר לי, והוא מציג הכל בצורה מאוד חיובית... מצד אחד אני שמחה כי ככה הוא גם רואה את זה בצורה חיובית יותר וזה גורם לו לאהוב יותר את המקום, אבל מצד שני - תגיד מה שאתה באמת חושב. ואם הוא צריך תמיכה, שיגיד.. ושיבכה אם צריך. אני יודעת שזה יהיה קשה לי וקשה לו ביחד, אבל בשביל זה אנחנו זוג, ואנחנו ביחד. וזה לטוב ולרע.. ../images/Emo201.gif

למעלה