התפרקות...

oreli111

New member
התפרקות...

כמה אני מצליחה להיות חזקה,מבט אחד ממנו ואני מרגישה הכי חלשה בעולם.ואין מילים להסביר,וגם לא יהיה את הדרך להסביר,אהבה ללא תמורה... לא אכפת לי מה אני בשבילו ולא אכפת לי מה הוא בשבילי,העיקר שהוא יהיה שם ויותר מזה העיקר שאני אהיה שם בשבילו.אני בטירוף,רק זיכרון של המבט שלו בעיניים שלי גורם לדמעות לעלות,ורק להזכר בחיוך שלו גורם לי לשמוח עד כאב.
כמה פעמים הוא אמר לי " אני לא אוהב שאת עצובה " אבל איי פעם הוא העלה את דעתו שהחיוך העצוב הזה זה בגללו? הוא לא גורם לי לאושר,הוא ה-אושר שלי.
שהוא יכול לעשות אותו ברגע אחד הכי מאושרת בעולם,היחידה המאושרת בעולם,ורגע אחריי זה להכאיב לי עד מוות.וזה מכאיב,כואב כמה שזה מכאיב,מכאיב להזכר,מכאיב לדעת,מכאיב לחשוב איך הוא בלעדיי... מכאיב לדעת את האמת,שאולי כן,האהבה הזאת היא באמת אהבה חד צדדית,אהבה נכזבת.

dinozaur1

New member
היי

אני הייתי במקום שלך, אני מכיר את ההרגשה, היא אכן נוראית...

אהבה לפעמים היא חמקמקה ומתעתעת בנו, מי כמונו שבורי הלב יודעים עד כמה זה כואב לאבד משהו חזק ומשמעותי כמו בן או בת זוג כשזה נראה כל כך סתמי וחסר סיבה לכאורה.

אני לא יודע מה הסיבה שנפרדתם אבל זה קרה ואת צריכה להסתכל הלאה. על עצמך, על ההוה והעתיד שלך. העבר שלך ישאר עבר ויכול לשמש לך כפלטפורמה ללמידה עצמית וכמשהו שיעזור לך להמשיך הלאה.

אל תלקי את עצמך במחשבות למה זה נגמר, ואיך הוא מתמודד. זאת נחלת העבר. את בן אדם עצמאי שמגיע לו לאהוב, כמו לכולנו. והקשר הזה שנגמר, נגמר כדי שתמצאי מישהו שיותר מתאים לך ושיהיה לך אושר ואהבה שלא יהיו חד צדדיים.

גם אם זה קשה, נסי לא לשקוע במחשבות עליו. לי תמיד עזר להילחם במחשבות האלו. חפשי לך דרך מקורית, אם זה תחביבים שיש לך, חברים או סתם מוזיקה או משהו כזה. ובכל פעם שאת מרגישה שאת נקלעת לעצב, תנסי לחפש מוצא ולהתמלאות במחשבות חיוביות ופרודוקטיביות..

מקווה שתיתקלי באהבת חייך האמיתית בהקדם ושלא תדעי עוד אכזבות. מאחל את זה לכולנו, גם לעצמי :)

בהצלחה, ואם תצטרכי אוזן קשבת, אל תהססי לבקש!

דין

lolypop6

New member
מתוקה

זה קשה וזה כואב.. אבל את יודעת מה, המצב שהיית בו היה מאוד גרוע , נתת לו לשחק בך.. אני חושבת שאולי זה יעזור לך ללמוד שלא כדאי להיות בקשרים לא מחייבים.. זה קשה לא לפתח רגשות לבחור שאת כל הזמן איתו ושאתם כמו חברים אמיתיים, רק שאת נותנת לו להיות איתך רק בשביל הדברים הקלים ו"הכייפים" אבל בעצם הוא לא חבר באמת.. הוא רק נהנתן.
מגיע לך לאהוב! מגיע לך שיאהבו אותך בחזרה! וכן,גם להתחייב אחד לשני, להיות ביחד באש ובמים..ואת מסוגלת לאהבה כזאת...

למעלה