התפרקות...

התפרקות...

סתם כי אני צרכה... אני פשוט שונאת אותךךךךךךךךךךךך!!!!! אין לך מושג עד כמה!!! אני שונאת את האופי המחורבן שלך את התנהגות המטומטמת שלך את זה שאתה מתנהג אלי כמו אל ילדה קטנה ומטומטמת פשוט שונאת אותך!!!!!!!!!!!!!! מה אתה חושב לעצמך? מה? מה הקטע? שתחרר! אם אתה רוצה לדבר איתי אז דבר עם היגיון לא בטמטום ואם אתה לא רוצה אז פשוט שתוק! יודע מה זה לשתוק?! ש--ת-ו-ק לפעמיים זה יותר טוב מלהגיד דברים מטומטמים ובמקרה שלך זה ככה!!! בחיים לא אמרת לי מאמי מה עכשיו אתה אומר לי מאמי מה אתה רוצה ממני קאפה?! כי כמעט זה מה שהיה התנהגת כמו ילד קטן שלא אכפת לו מכלום רק מעצמו ומהאגו שלו פשוט מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי כוח אליך יותר פשוט אתה מוציא לי את המיץץץץץץץץץץץ זה לי כבר מהחיים ומהוריד ואם לא אז תתחיל להתגבר כי אמרתי לך כבר אין לי בעיה להיות ידידה שלך אבל בלי משחקים מטומטמים ובלי שטויות אין לי כוח לזה כבר אין לי כוחות נפשים ופיזים הוצאת לי את הכול כאילו לקחת לי את כל המיץ שהיה בי וסחטה אותי הכי חזק שאפשר אז דיייייייייייי מספיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

שירשולי

New member
מאוד אמיתי מה שכתבת...

רק חבל שזה לא לאותו אדם בפנים. חס וחלילה אני לא שןפטת אותך אבל תהייהי אמיצה ואמיתית ותגידי לאותו אדם בפנים מה שאת מרגישה שיהיה כל טוב.

אני מניחה שמדובר בבחור שרוצה-לא רוצה

ומשחק משחקים, נכון? אחחח... מדהים כמה כוח יש בידיים של אנשים אחרים שיכול להרוס אותנו. been there, felt that עד שאמרתי "די!" ולא הסכמתי להיות עם מי ששיחק איתי משחקים.

זה הקטע

שזה היה זה עד שסוף סוף עברתי את זה ולא דיברנו שלושה חודשים כלום כלום אפילו לא שלום אז עכשיו הוא כול הזמן מנסה לזרוק לי משפטים מעצבנים, ולא לדבר על זה שהוא לפני שבועים בערך שיחק אותה כאילו כלום לא קרה וסתם לא יצא לנו לדבר בגללי כי לי לא היה אכפת ממנו. נכון כי סוף סוף החלטתי שזהו שונא אותו וזה הקטע שאני לא יכולה להגיד לו כלום בפנים, אני לא יודעת למה אבל לא נעים לי מידידים משוטפים שלנו אני יודעת שזה לא מעינין אף אחד ולא יגידו לי כלום ולא ישאלו כי זה לא באמת מענין או אכפת למישהו אבל לא יודעת אני יודעת שזה יהיה לי קשה לעשות את זה (לדבר איתו) שאני יודעת שכמה מטרים ממנו יושבים ידידים שלנו

למעלה