התפרקות מקש במקלדת

advab

New member
התפרקות מקש במקלדת

החתול "תלש" לי מקש אחד מהמקלדת. שום חלק לא נשבר אך עדיין אינני מצליחה להרכיב מחדש את המקש. או שהמקש צמוד מידיי או ממש בולט החוצה. אם זה מסייע יש לי DELL vostro 1500 . חיפשתי באינטרנט דרך להרכבה אבל לצערי לא הצלחתי. תודה לעונים.

תותית42

New member
יש לך ../images/Emo54.gif

שתלש מקש במקלדת טוב שלא את העכבר , עכבר יותר מסובך ממקש אחד מציעה לך להיכנס למעבדה מוסמכת ואני לא מבינה מה יש
לחפש בנייד

advab

New member
הוא עוד חתלתול

כך שחסר לו תשומת לב עלה על המקלדת כשעבדתי עליך וכשניסיתי להזיז אותו, ציפורניו הקטנטנות תפסה את מקש ז... תודה על העצה בכל מקרה

GuGuSH

New member
אני יודע איך זה אצלי...:/

אצלי במחשב (פריסריו V2000), יש 3 "פינים" קטנים כאלו. הם מסודרים בערך כמו הגלגלים של תלת אופן. (אחד למעלה ו-2 למטה). צריך לחבר קודם את העליון ואז את ה-2 התחתונים. ללחוץ טיפה ולהזיז. פשוט לנסות... אבל אם את מפחדת שתשברי (עדין מאוד.. תזהרי!), לכי למעבדה.

advab

New member
זה דיי דומה אצלי

ניסיתי את העקרון הזה אבל המקש לא יושב טוב, הוא מחובר אבל לא יושב טוב. תודה על העצה

kobi 23

New member
קצת קשה להסביר בתיאוריה

צריך להסתכל במקש ובנקודת החיבור שלו ולראות איך הוא אמור להיכנס. זה לא עד כדי כך מסובך.מצד שני,ייתכן וחלק קטן נשבר ואת לא שמה לב לכך זה כבר קרה לי פעם אם את לא רוצה להסתבך,גשי כפי שאמרו לך למעבדה.או שתתני למישהו

למעלה