התפרצות "זעם" רגועה?

התפרצות "זעם" רגועה?

היום הייתה לי התפרצות על כל מני דברים שהכעיסו אותי במשך היום. דאגתי לעשות את מה שלמדו אותי בביופידבק. לבסוף הייתי במצב שאני לא הופך כלום, לא בוכה ולא צורח על אף אחד. מה שהפתיע אותי הוא שעדיין הייתי במצב התפרצות. עדיין לא שלטתי בעצמי ועשיתי ממני צחוק כנד שליטתי. נראתי פשוט מטופש. בסופו של דבר יצאתי החוצא מהכיתה ומה שמעתי? ילד אחד מהכיתה שאל את המורה אם היא יכולה לומר להורים שיבואו איתי ל"ג בעומר הכיתתי כדיי למנוע התפרצויות כאלו. גם לכם קרה לכם שהייתה לכם התפרצות "זעם" רגועה?

גיא חמוד

גיא חמוד לכל אחד יש את הימים הטובים והימים הרעים. אל יפול רוחך . לביא מצפה לראות אותך ביום שישי. שלך משה בכלל יש לכם עכשו ראגיעה של 3 שבועות מביה"ס. תאזרו כוחות לאחרי פסח.

טוראט

לכולם היו תקופות של התפרצויות ואפילו הוזעקנו לביה"ס. אז מה? הם צריכים לקבל אותכם כמו שאתם. הז כמו כל לקות אחרת למשל עיוור או חרש או אילם. מה קטרה עם אנשים צולעים?הם לא נמצאים בביה"ס . גם הם נמצאים בביה"ס ולומדים לקבל אותם. ד"ש להורים משה

זה לא זה

לא דברתי על התפרצויות שיש לי ושקשה לי אתם. בית הספר מקבל אותי בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה!!! שאתי אם קרה למשהו שהייתה לו התפרצות רגועה כמו שלי הייתה. הכוונה שהוא היה רגוע אך עדיין היה במצב של התפרצות.

lati1

New member
קודם כל, תרשה לי לשאול אותך שוב -

אתה בטוח שאתה בן 11.5???!!!! ותשובתי (ואין לי טורט) אין ספק שאתה במקום מאוד טוב, הגעת לרמה כה גבוהה של מודעות למצבך (וזה ניכר גם מהדברים שאתה כותב כאן) שאתה יכול לשלוט באופן מסוים בתהפרצויות שלך. אני חושבת שמה שקרה לך הוא שהיית בעצמך מאוד מופתע מהדבר החדש הזה שקרה לך. אבל אני בטוחה שתתרגל ותמשיך להתקדם עוד ועוד. אני לא יודעת מה עם ההורים שלך, אבל אני גאה בך! "מתה" כבר להכיר אותך.

למעלה