התפרעות חסרת תקדים

LOD24

New member
התפרעות חסרת תקדים

היום התכנסו עובדי עיריית לוד בכיכר קומנדו בניין העירייה הישן במקום נכחו שוטרים רבים. וכצעד בלתי אחראי נכנסו מס' עובדי שהגיעו לפת לחם ופשוט חיבלו במשרדי העירייה. נזרקו מטפי כבוי אש,מחשבים,טלפונים. הנזק שנגרם נגרם וניתן לתיקון המזל היה שלא היתה פגיעה בנפש. יו"ר ועד העובדים כאמור נעצרה שוב ,ואז החליטו עובדי העירייה לצעוד לתחנת המשטרה לשם שחרורה,מה קרה שם אינני יודע. בכל מקרה היום בשעה 14:00 אמורה יו"ר עובדים לשאת ולתת בפני ראש העיר ולדון על איחוד\הפרטת מחלקות וכאמור פיטורי עובדים. מה ייצא מזה אינני יודע ותחשבו על זה....

rachel v

New member
ואם בלחשוב עסקינן...

שדודי אפל יעביר את הכספים שהוא חייב לעריית לוד.... ואז אולי תהיינה משכורות לרעבים... עצוב לחשוב שעובדי הערייה הגיעו לפת רעב.

4Y

New member
שלום לך

רחל יקירתי מה שלומך אני שולחת לך את המתכון של הקציצות בתאבון

genesis

New member
למה רק לרחלי....

תפרסמי את המתכון כאן בפורום שכולנו נהנה...

rachel v

New member
שלום לך יקירתי

וברוכה הבאה בצל קורתנו. לאיזה מתכון בדיוק את מתכוונת המתכון של סבתא חמדה? או של עזיזה?

4Y

New member
../images/Emo51.gifשבת שלום

היי רחל שבת שלום מה שלומך איך היה האירוע ותודה רבה על ההזמנה לפורום

וונדליזם ולא רק התפרעות

היום עובדי העיריה שברו את כל הכללים . עם כל ההזדהות שלי על זה שהם לא מקבלים את השכר המגיע להם לא יכול להיות שיגיעו לרמה כזות של התפרעות ושל אלימות .העובדים שברו דלתות זגוגיות עקרו ריהוט הפכו שולחנות ועציצים . בושה וחרפה. לתקן את מה שנשבר או מה שנזרק מהחלונות לא יהיה קל במיוחד שגם ככה אין כסף . אני חושב שהוועד צריך לשנות את הגישה . אין גם טעם להאשים את ראש העיר או נבחרי הציבור כי זה כבר לא ביכולת שלהם. צריך לשבת מול שר הפנים או מול לשכת ראש הממשלה ושם להפגין .ראש הממשלה הבטיח לא ?. לוד כבר לא על סדר היום הציבורי וחבל מי שסובל ועוד יסבול מתוצאות ההתפרעות הזאת יהיה התושב המסכן תחשבו על זה

חשבתי מה להגיב אך לצערי

לא מצליח לחשוב צלול מצד אחד ליבי עם העובדים ומצד שני אני נגד אלימות כל שהיא לכן אני לא ימשיך בשל לא לפגוע במישהו

genesis

New member
לא הבנתי על מה המהומה.....

הרי ישנה פסיקה של בית המשפט המורה לעיריית לוד לשלם את משכורות העובדים... או שמתברר שצדקתי בטיעון הקודם שלי.... פסיקה לחוד ומציאות לחוד.... לצערי למרות החלטת בית המשפט אין סיכוי שעיריית לוד תשלם לעובדים את משכורותיהם.

וונדליזם חבל שמאוחר

היום נישבר לכל עובדי העירייה אין משכורות אין עבודה אין עירייה אין עם מי לדבר המאבק יחריף לא יעלה על הדעת שקבלנים יקבלו צקים לפני משכורות העובדים.

lj101

New member
אני לא מצדיק אבל לפעמים צריך לשחרר

קצת קיטור, הרי הנהלת העיר תעשה כל בשיכולתה לא לכבד ת,פסק דין אז גם לפעמים לעובדים מותר. בברכה LJ101

למעלה