התפקיד שלנו...

לדעתי הפיתרון הוא זמני ../images/Emo3.gif

בתור אחד שסבל וסובל מאפטות התייאשתי מלמצוא פיתרון ואני פשוט נותן להן לעבור. ניסיתי כל משחה שקיימת עלי אדמות ושוום דבר לא עזר חלק מהן אפילו גרמו לפצע קטן לתפוח למימדי ענק. ואפילו לא מזמן שברתי שיא 7 פצעים בבת אחת בפה והאמת שזה הפריע לי אבל לא כמו פעם פשוט נתתי לזה לעבור אפילו שזה הציק. נכון היו תקופות שלא היו לי בכלל פצעים והיו לי תקופות שהם באו אחד אחרי השני או בצרורות. אני מקבל את דעתך בשמחה אבל אני מאמין שזה גם שונה מאדם לאדם, אצל אחד זה יעלם לנצח ואצל האחר יחזור גם יחזור. .

0 אור 0

New member
בכל זאת

בעבר סבלתי מאפטות תקופה מסויימת וכשהתגברתי על הבעיות שהיו לי באותה תקופה הן עברו - אני מאד ממליצה לך להכנס לטיפול רציני אצל מטפל הוליסטי ומאמינה שבטיפול זה תמצא את המזור לבעיה בטווח הארוך. וכפתרון מקומי כשכבר יש לך את הפצעים - אני רואה שבכל השרשור הזה לא הזכירו את הדבר שעוזר הכי בטוח והכי מהר: חלב עיזים. יש להשפריץ לפה חלב עיזים ישר מהעז, או קרוב ככל האפשר לחליבה. מדובר בחלב שאינו מפוסטר , ולכן חשוב מאד לקבל אותו ממקום עם פיקוח וטרינרי ותנאים הגייניים מעולים. אפשר ורצוי רק לשטוף את הפה ולא לשתות.

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif רגע הולך לקנות עז ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצלחת להצחיק אותי תודה על העיצה ידעתי שחלב עיזים יכול לעוזר רק שאין לי עז בנמצא
ובטח לא בקרבתי וחבל שכך אבל תודה על העצה הנפלאה
.

במספר מושבים/משקים יאפשרו לך

לקבל ליטר או שנים של חלב, ישר מהעטין (השטוף ומחוטא - וזה חשוב! לבדוק שיש השגחה וטרינרית!). צריך לאתר משק כזה במרחק סביר ממקום מגוריך, ליצור איתם קשר (לתאם הגעה סמוך למועד החליבה), לקבל את החלב ולשים במקרר. ברגע שהאפטות מתחילות תרים טלפון; ליטר או שנים, לפי מה ששמעתי, אמורים להספיק להתקף. תתייחס לזה כאל נסיעה לטיפול; אם זה עוזר, זה שווה את המאמץ!

bflygirl

New member
עכשיו יצאה לשוק מדבקה מעולה

אמנם יקרה ולא הכי נוחה לשימוש אבל כבר שמעתי חיזוקים עלייה

babylon_a1

New member
איזה דברים כדאי...

להימנע מלאכול בעיקרון זה לא מנשיכת שפתייםוכאלה זה נמצא בשפה הפנימית, ומתחת לשינים / חניכים לשון לפעמים

למעלה