התפקחות כואבת

התפקחות כואבת

לאור כלמיני הודעות שהיו כאן בימים האחרונים אני תוהה האם תמיד ההתפקחות היא כואבת? האם גילוי האמת על עצמי, והנחישות לדבוק ברצון הפנימי ללא קבלת "עול" המוסכמות שגדלנו עליהן האם זה קשור לגיל? לרמת התבגרות? האם זה רק אצל נשים? (כי לא שמעתי גברים שמדברים על זה...) ולמה זה כואב??? גם אני, אישית, חשבתי שאולי משהו אצלי דפוק כשבית מסודר+אוכל מבושל+כביסה מגוהצת+ילדים מסורקים בבוקר וכו´ כשכל הנ"ל לא עשה אותי מסופקת. חשבתי אולי אני לא נורמלית כי השאיפה היתה להיות האמא האמריקאית הזו מהסדרות שגדלנו עליהן... (עם המיץ תפוזים בארוחת בוקר
) ואני רציתי עוד משהו שאפילו לא ידעתי לקרוא לו בשם... ואז כעסתי על כולם. על הבעל, הילדים הבית ההורים שלי (שלא גילו לי..) ואחר כך הגיעה ההתפקחות ה-? כואבת (נכון מייקי...
) והיום אני כבר לא מודדת את עצמי מול רשימת המטלות היומית של הדודה מפולניה (כילים, כביסה, צחצוח שיניים...) אלא אני מול עצמי ומה שמתאים לי (אני, למשל, לא מנקה תריסים ולא פנלים) ומסתבר שאני לא היחידה שעברה את ההתפקחות הזאת... למה זה כך? כי הבנתי שאני לא היחידה בסיפור הזה....

yog 10

New member
ובכן לידיעתך גם גברים עוברים

התפקחויות רק שגברים יותר זורמים עם זה ופחות מדברים על זה

אורמור

New member
הלו..דינה מתעוררת..../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התעוררת מוקדם.. תחזרי לישון.. בספרים כתוב שזה קורה בגיל 40.. אז מה זה קורה לך פתאום? אוף... הילדים של היום.. מתבגרים במהירות.. מקדימים את הכל.. לפני שבועיים הבת שלי עשתה מרד וברחה מהבית..אשכרה! יחפה רצה עד לרחוב השני לשפוך את מר ליבה כי האמא האיומה, שלה לא מרשה חברות לפני שעורים.. הלו..... בספרים כתוב שהמרד קורה בגיל ההתבגרות והפרחחית רק בת -7 אוף הילדים של היום אלו לא הילדים של הלילה.. דינה..לישון!! אור ותשובה רצינית..השקספירית תתן.. או מייקי או פסיה מהחזיות.. או אטיוד!!! אני בחופששששששששששששששששששש

ofro98

New member
גם גברים מתפכחים

כן נכון זה קורה גם לגברים בכל מיני מצבים אם שמה שעמד אתמול לא עומד היום אם המחשבה שאתה האדון ושומעים לדברייך זה כבר לא בדיוק נכון ! בקצור זה לא עניין של גיל אלא יש רגע שממנו העבר והעתיד אינם אותו דבר וכל שננותר לעשות הוא לצפות לשינוי הבא או כמו שהמכשפות אמרו פעם עד העונג הבא הא הא הא ....

רק הסתייגות קטנה מדבריך-

חוץ מהעיניין עם האדון שעמד ולא עומד ,שזה מעבר לתחום ההוויה שלי. אבל מה זה "לצפות לשינוי הבא" לא צריך לצפות לכלום. דלעת היא דלעת ואם את תעשה אותה מרכבה היא תהיה מרכבה. אבל לצפות שתבוא הקוסמת הטובה, ותפזר אבקה שתהפוך את הדלעת למרכבה ואת לכלוכית לנסיכה? אין קוסמות יותר (חוץ מהארי פוטר, אבל הוא לא נחשב בגילי כבר). אז אתה רוצה שינוי אל תצפה לו תיצור אותו.

נתת לי תפקיד הא?

כל הילדות שלי שמו אותי להקריא את מגש הכסף ואת כל דקלומי השואה כי הייתה לי יכולת לא להתפרץ בצחוק באמצע אפילו שזה שהדליק את המשואה יצא לו פיפי מרוב התרגשות נשארתי רצינית וחגיגית וקראתי את כל המגש עד המילה האחרונה. אז -לא רוצה ולא רוצה!!!! לא אתן תשובה רצינית ודווקא לך !

אחותו, אני מדמיינת

את התמונה ובחיי מתאים לך כולל לראות את הפיפי שיוצא לו בזוית העיין בעודך מדקלמת ברצינות

הפיפי לא יוצא בזוית העין-זווית אחרת

ואם תמשיכי ככה בקואלציה עם אורמור לליהוק לתפקיד ה"רצינית" של הפורום, אני בסוף אגלה את הפרצוף האמיתי שלי...

אצלי - שום דבר לא קורה

בסדר הנכון... קודם כול הייתי אמא אח"כ הייתי סטודנטית אח"כ עברתי את גיל ההתבגרות חחחחחחחחחחחח עזבי, אני זה לא דוגמא לכלום.... אבל נותנת צ´אנס למישהו שמבין משהו לנסות להסביר לי...... פליזזזזזזזזזזזזזזז דינה.מית חננת

דינה.מיט

רצה לה בשדות,בלי בגדים. שערה מתבדר לו ברוח. ריח של אישה באויר. אבל מה אכפת לה שגברים (ונשים) על יופי של אישה מסתכלים. ובקצה הפה. ריר מזילים. והיא רצה לקדמת הבמה. מבליטה את החזה. לוקחת נשימה עמוקה, פותחת את השפתיים האדומות, משהו בוהק שם בשפתיים הסקסיות האלה, נראה לי מתאים מאוד לצבע הפיטמות הזקורות, צבע עור הירכיים משלוש הזהב הישבן המקפץ, ןהפופיק השקוע. נעצרת מולי, אני מזיע וחרמן (48 שעות בצ.ה.ל.) מחבקת אותי, איזה ריח טוב. מוציאה את האויר, מקרבת את פיה ולוחשת "אני, למשל, לא מנקה תריסים ולא פנלים" דניאל בהתפקחות (פ.ק.ח.

רגוע. ואפילו יש לי שאלה.

התחיל אצלך מאוד אישה ופתאם הבאת אותה בפנלים. מרדנות, פמיניזים בתפארתו....סתם צוחק - תני חיוך. תגידי, שאלה קטנה, אישתי אף פעם לא עושה פנלים ותריסים. גם לא נקיונות. פשוט לא מתחברת לזה. פעם בחודש. כן פעם אחת בחודש. עושה ארוחת צהרים. בשישי. חרא של ארוחה - אבל אני מפרגן לה על זה. ממש מפרגן. ד"א גם הכלבה לא מוכנה לאכול את זה. מה נראה לך שיהיה כשהיא תגיע להתפקחות שלה? דניאל מודאג מרמת ההתפקחות של אישתו.

viviti

New member
אני לא יודעת להסביר......

אבל .. גם אצלי זה קרה..... פתאום הבנתי שאני לא רוצה את החיים האלו עוד 50 שנה.. אבל, גם אני לא דוגמא... כי .. אף פעם לא קיבלתי על עצמי מוסכמות אף פעם לא היה ממש איכפת לי מה יגידו השכנים.. ואיכשהו ההכבלות שלי מרצון אל תוך המוסד הסגור הזה שמה אותי במקום שבו לא היה לי נוח עם עצמי. אז.... נאבקתי. השתוללתי ובסוף.. הצלחתי לצאת משם...... אבל, לי הייתה עזרה של אקסי היקר.. הוא לא ניסה לעשות לי את החיים הקלים.. נהפוך הוא... אקסי נולד עם מדבקה על המצח שהיה כתוב שם ממוסד מלידה - אצלו הכל ידוע מראש, אין הפתעות. הכל מתוכנן בצורה מזעזעת.. ולמען האמת, אף פעם לא הייתה לי שאיפה להיות האמא האמריקאית עם המיץ תפוזים... אבל הייתה לי שאיפה לאיזשהו סוג של חיים שכנראה בגילי הצעיר דאז אפילו לא ממש הצלחתי להגדיר לעצמי מה אני רוצה ... ולא. לא הגעתי לשם.. ד.א: גם אני לא מנקה תריסים, פנאלים ועוד כמה דברים

מייקי69

New member
דבר ראשון - שינוי כותרת ../images/Emo42.gif

לא התפכחות - אלא צ-מ-י-ח-ה את זוכרת את הילדים שלך בלילות של צמיחת השיניים? כאב להם ? - כאב ! בכו? - בכו ! את החצ´קונים את זוכרת? מאיפו יצאו אלה? בדיוק כשיאיר, ההוא מהכיתה המקבילה, היה אמור הכי בעולם להתרשם מהפרצוף החלק והלחיים הורדרדות שלך... דווקא אז - אבוי! חצ´קון! למה הגוף היה צריך להוציא רעלים החוצה, וביכסא בצורת מוגלה דלקתית - דווקא בזמן הצמיחה?- בזמן בקיעת הניצן? ככה זה - זה הטבע. קושר את שני הקצוות יחד. את ההתנקות, יחד עם המעבר לשלב הבא. אף אחד לא שיקר לך, דינה. יש מיליון אמיתות, צורות חיים, ערכים - ולנו ניסו ההורים, לתת מה שהם חשבו לנכון. או מה שהוריהם חשבו לנכון. אומרים שלדור שלנו הרבה יותר קשה. למה? כי אנחנו חיים ב"אזור האפור". להורים שלנו היו אקסיומות ברורות. היה לבן והיה שחור. היה טוב והיה רע. היה נכון והיה לא נכון. הרוב חיו בתוך הצבעים והחוקים שרווחו בין כולם. בין היתר - היה ברור מקומה של האשה. וכמוהו גם מקומו של הבעל. אנחנו הדור שחי בשטחים האפורים. הכמו לא ברורים. פתאום זה לא החוקים שאמורים להחליט עבורנו, אלא אנחנו אמורים לעשות את העבודה השחורה. ולמרות שזה עדיף אלף אלפי מונים - זה גם הרבה יותר קשה !!! אז משם התחלת, שם טמונים שורשייך, ועכשיו את מצמחת עלים. זה כואב, כי בדרך את אמורה לוותר על כמה מהמיקומים שבהם ישבו ושתו שורשייך. יש כאלה שעוקרים עצמם לחלוטין, והולכים למצוא עצמם במקום אחר.גם להם כואב. מה שחשוב, בעיני, זה לראות בכל העניין הזה צמיחה. לקחת את זה בסבלנות. גם את הכאב. לא לרוץ ולקרוע (גם נניח את ספר החוקים), לא להיקרע. רק להיות קשובה לעצמך. לחייך, ולשמוח שהנה את מצמיחה עוד עלה. עוד תובנה. כואב? - שיכאב ! אני כל החיים קינאתי בטיפשים. אלה הולכים בעולם בלי המילים האלה: תובנה וחרתא. ומה-זה טוב להם!!!! מה שהכי חשוב (תקציר - עבור השקספירית חמורת הסבר!) לא שיקרו אותך, דארלינג. ואת לא בשלב ההתפכחות. היית בדיוק במקום שהיה נכון עבורך... עד... שלא התאים יותר. עכשיו את מרגישה צורך לפרוץ את המסגרות שעד היום שמרו עלייך? - יפה! עברת שלב. אז אני בעד מילים כמו - תובנה, צמיחה וכמובן - שמחה !!! ולא התפכחות. פיווווווו עמדתי במשימה? ואני עוד כותבת לא מהבית. תראי איזו נחמדה אני !!!! חחחחחחחחח

את חמודה אמיתית!!!

זה המשפט הראשון שעלה לי בראש אחרי שצחקתי וכמה צחקתי... צחוק בריא כזה (שלא עולה יפה עם המצב המדיני... סורי) דינה. בצמיחה מתמדת

אש לי

New member
לא עברתי את טראומת הבת מצווה../images/Emo13.gif

אפילו חצ´קון לא היה לי קיבלתי מחזור שכולם כבר ניכנסו להריון התנשקתי פעם ראשונה שהן כבר עשו הפלות הילדה התחתנה ועשתה כל שהייתה צריכה לא היה זמן לחשוב בין חיתול לחיוך של מלאך בין ארוחות לקניות לבישולים ולניקיונות אולי המלאכים גדלו אולי ראיתי שהגבר לידי לא אלוהים והבנתי שזה לא גן עדן נישבעת לכם לא אכלתי שום תפוח ופקחתי עיניי.... אני משתנה לעצמי....לא מכירה אותי בקושי מזהה אותה היא אחרת היא שונה היא רוצה היא מרגישה היא קצת מבהילה מי היא מי היא אותה אחת שניכנסה אל תוך חיי? מבלבלת הכול,קשקשנית שכזו.פתאום יש לה דרישות משחקת אותה חזקה,מתוך מקום חלש שנימצא בתוכי מה היא מערבבת גורלה בגורלי? היא משהו היא גיחל שמתלהט היא פשוט אישה מעולם אחר פעם רגישה פעם מפנימה כל כך כנה שלפעמים משחקת אותה.... תגידו לא תיארתי עכשיו איזו מחלה של פיצול אישיות? חחחחחחחחחחחחחחח ממש לא מצחיק

למעלה