התפקדו!

התפקדו!../images/Emo11.gif

אם אתם פה,צופים בפורום צמא לשרשורים חדשים.אם אתם קוראים כל יום את מה שאין לקרוא פה.אם אתם מנסים להציף אך ללא הצלחה.אם אתם קוראים סמויים ולא נעים לכם לומר דבר,נשמח להכיר גם אתכם. שם: גיל: להקות נוספות אהובות: סתם משהו להגיד:

Gali4697

New member
מה את מציפהXDD

שם: גלי
להקות נוספות אהובות: HIM, FOB, WT, BYOP, DCFC, GB, MCR, Incubus, MXPX, NOFX, Placebo, SA, RS, TB, TBS, TC, THS, אין לי כוח נוXDD סתם משהו להגיד:

אני../images/Emo9.gif

שם:גל גיל:16 להקות נוספות אהובות:סינרגיה,ביטלס,אואזיס,זירו 7(שזה הרכב,אבל למי אכפת
),מטרופולין(כנ"ל),הפרויקט של עידן רייכל
(ככה בקטנה
) ועוד סתם משהו להגיד:אפצ'י!

r0k girl

New member
../images/Emo204.gif מתפקדת

בשם משתמש לא שלי, אבל, העיקר הכוונה^^ שם: בר גיל: 14 להקות נוספות אהובות:יש הרבה, אין לי כוח לפרטXD סתם משהו להגיד: פונקציות זה דבר מעצבן

cohenet91

New member
יאי ../images/Emo9.gif

שם: ענת. גיל: 15. להקות נוספות אהובות: seether dream theater radiohead GNR nirvana קצת oasis הדורבנים!!! סתם משהו להגיד: גל, מה דעתך על סולחה עם מקש הרווח?

SuperKeren

New member
קחי קצת אויר!../images/Emo178.gif

אם אני מגיבה ומפרסמת שרשורים אבל לא עונה לשרשור התפקדות, זה נחשב שאני לא פה?
טוב נו, אני אענה! שם: קרן!! גיל:18 ומשהו להקות נוספות אהובות: אבי ביטר והחולמים סתם משהו להגיד: מאזדה 3
?

העכביש2

New member
אני אכן פה ../images/Emo45.gif

שם: לירן גיל: 23 להקות נוספות אהובות: פיייי יש כמה וכמה: Poets Of The Fall
הלהקה הכי טובה בעולם
Lifehouse אין מילים Snow Patrol גדולים Keane Stabilo Starsailor Death Cab For Cutie Our Lady Peace סתם משהו להגיד: Freedom

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif קין וסנוו פטרול מ-ע-ו-ל-י-ם

התמכרתי לקין לא מזמן והם ממש טובים

Mrs Brightside

New member
יאללה..

שם:הילה גיל:19.5[
] להקות נוספות אהובות:דה קילרז,קולדפלי,סינרגיה,דה פריי,פאניק אט דה דיסקו,סנואו פטרול..להמשיך?
סתם משהו להגיד:איי לאב יו

למעלה