התפקדות!

מיכל C

New member
התפקדות!

מי שכאן שיסמן
ומי שלא- שיצביע..חח סתם סתם אז מה שלומנו? איך היו הנקיונות לפסח? אוהבים את פסח? יש עבודות או מבחנים ללמוד אליהם בחופשה? מה מתכננים לחופש ה א ר ו ך? אגב, למישהו מתחשק לשלוח הודעת "חג פסח שמח וכשר" בפורומים השונים בתפוז? לא צריך להכין לוגו וכאלה זה מאוחר מידיי אבל אפשר לרשום משהו נחמד עם תמונה נחמדה ולהוסיף קישור לפורום..

מיכל C

New member
אוקיי אני אענה ../images/Emo45.gif

אז מה שלומנו? שלומנו מצויין תודה ששאלת חח איך היו הנקיונות לפסח? אממ ככה ככה העיקר שזה מאחורינו אוהבים את פסח? לא ממש..אני שונאת מצות ותמיד כל הפסח אני אוכלת פירה! יש עבודות או מבחנים ללמוד אליהם בחופשה? לא..סיימתי בצפר! אבל יש הכנות לצבא.. מה מתכננים לחופש ה א ר ו ך? אממ להיות עם המשפחה,חברים,חבר ולהנות מהשבועיים האחרונים לאזרחות

taloss

New member
חחח מיכל הכל בסדר?

חח "מויין תודה ששאלת" חחחחחחחחחחחח

עונה!../images/Emo8.gif../images/Emo66.gif

אז מה שלומנו?הכל מצוין!
איך היו הנקיונות לפסח?מיאשים חח
אוהבים את פסח?קצת
יש עבודות או מבחנים ללמוד אליהם בחופשה?עבודת הגשה בהיסטוריה
מה מתכננים לחופש ה א ר ו ך?לא יודעת חח

taloss

New member
../images/Emo45.gif תמיד פה..!

אז מה שלומנו?הכל מצויין..! איך היו הנקיונות לפסח? מתישים..
אוהבים את פסח?כןןן..! יש עבודות או מבחנים ללמוד אליהם בחופשה?ברור חחח אפשר להגיד יותר מדי.! מה מתכננים לחופש ה א ר ו ך? אממ לצאת לצאת ולצאת חחח..

1 shiran 1

New member
../images/Emo45.gif

אז מה שלומנו?שלומנו נחמד איך היו הנקיונות לפסח?הם לא היו הם עדיין והם חרא אוהבים את פסח?בטח יש עבודות או מבחנים ללמוד אליהם בחופשה?בטח שיש 3 עבודות ו4 בגרויות ללמוד מה מתכננים לחופש ה א ר ו ך?ללמוד לישון ללמוד לישון ובאמצע לראות טלויזיה קצת ובמחשב קצת

אלינה מ

New member
עונה!/tapuzforum/images/emo45.gif

טוב אז קודם כל חג שמח שיהיה לכם!.................... אני כותבת מהפלא` אז אני לא יכולה לעתיק תשאלות חחח טוב חרשתי!.. לעניין.... אני די מותשת מהניקיונות לפסח אבל, זה נראה לי רק בגלל העבודות שנתנו ..... נתנו לי מלא עבודות ואני לא יתחיל עכשיו לפרט ........ נראה לי הפסח הזה יהיה אחלה! (טוב שכחתי את השאלות כבר)

שלום..... חדשה ../images/Emo13.gif

אז מה שלומנו? מעולה, תודה. איך היו הנקיונות לפסח? אני פרזיטית, לא ניקיתי כלום חעחעחע אוהבים את פסח? תלוי, מצאתי את האפיקומן? יש עבודות או מבחנים ללמוד אליהם בחופשה? ברוררררררר!! המורה לא תוותר על זה מה מתכננים לחופש ה א ר ו ך? לבוא לבת דודה הכי טובה שלי שאני אף פעם לא מפספסת לבוא אליה בחופשות! אגב, למישהו מתחשק לשלוח הודעת "חג פסח שמח וכשר" בפורומים השונים בתפוז? אני חדשה, אני מסירה ממני את האחריות.. חג שמח לכולם!!

מתפקדת../images/Emo195.gif

אז מה שלומנו?בסדר...מתכוננת למסע ומנסה ללמוד בין הניקיונות. איך היו ניקיונות?בסדר.. אוהבים את פסח?לא כל כך
יש עבודות או מבחנים ללמוד אליהם בחופשה?מ=ל-א מה מתכננים לחופש הארוך?הוא לא כזה ארוך אבל בעיקר ללמוד,ללמוד וללמוד
אממ ובקשר לשליחה של הברכה-אם היה לי זמן אז בבכיף אבל אין. וישיהיה לך בהצלחה בגיוס

למעלה