התפקדות!

*יערית

New member
יקירתי......

זו כבר שיחה לפעם אחרת..אולי בארבע עיניים.... הלו ניצתי...?????????? מה קורה עם מפג של הפורום שלנו?(עזבי את השרוטים והשרוטות
) יהרגו אותי מחר
אני מקווה לתת לך תשובות ..אבל מילה אחת שאצלי חזקה! אינסטינקט בסיסי
...טביעת עין נכונה(סליחה שתי מילים) יערית-זהו

אקדמאית בואי רגע,אני צרכה להגיד לך

משהו. נו באמת פגישה ראשונה ואת מחפשת ניצוצות? מזמן כבר למדתי שמה שבא בקלות,באותה הקלות יעלם. לעניות דעתי פגשת בן אדם,היה לך נחמד ונעים אז נפגשים שוב מתחילים להכיר אחד את השני,אחרי שתיים שלוש פגישות אני בטוחה שתדעי אם את מעוניינת להמשיך או לא. לדעתי בפגישת בליינדייט אפשר לדעת רק אם זה לא מוחלט (הבחור דוחה), כל היתר זה אולי...

אקדמאית

New member
לא נצוצות אבל...

איזשהו קליק! אתמול עוד התלבטתי אבל הבוקר קמתי בהרגשה שזה לא זה. ואם אני לא שלמה אז החלטתי שלא בכוח. ממשיכים הלאה ומחפשים את האחד... אני לא רוצה להתפשר בפרק השני... עדיין לא בכל אופן!

אקדמאית, צריכה לומר - משהו?

תודה לניצת על ההסבר הממצה, ואקדמאית- מצטרף לכך. ואפרט חחשששותתייך(חושש לפגוע בנשיותך)- 1.הרוצה הוא לשנות? כך שאלת וחששת. אם כבר עברת פרק ראשון ולא היה טוב- זה מפני שהיית בטוחה כי עליו "לבקש רשותך לשנות אותך/אותו". לדעתי, אין זה חשוב אם הוא רוצה לשנות עצמו/אותך, אלא באם הוא מבקש/לא מבקש ממך רשות לשינוי.אם הוא צריך רשות ממישהו - מוטב שממך ולא מאימך/אימו. וזאת אני אומר כי אם רצונך ב"ילד שאפשר לאלף כמו הכלב", כדאי לך לרצות שיבקש רשות0 ותאלפיהו. אם רצונך בגבר עצמאי - אולי מוטב שלא תחפשי בו את הילד הזקוק למשענת. כמו שאמרה ניצת -"ילד לשינוי שמבקש רשות=זה לא מוחלט" ובזה נגמר. 2.קורא אותי או לא? אם את יודעת להיות מסתורית, תהיי יותר מעניינת. אם את חושבת ומחפשת התשובה לשאלה כזו בזמן הבליינד דייט, סבירא שלא תצליחי להיות מסתורית ולא מעניינת. אישית- ארצה לפגוש בשנית אישה שלא הכל ברור לי בה, והיא מעט מיסתורית וגורמת לי גירוי- לדעת יותר. לכן - אמהר להיפגש שוב. מי ששותה כל צהרים מרק צבים"א-לה-גורמה" משתעמם מהטעם תוך מקסימום חודש. אל תבזבזי את זמנך בבליינד דייט. לא על חיפוש "פתרונות לשאלות האלו שלך" במיוחד. 3. היתה אוירה טובה אך לא משיכה פיזית -מה לעשות הלאה? מסכנה שכמותך - צריך 4 שנות לימוד בחוג "בליינד לבלינדריות" ולעבור אז את הבחינות הקשות "בראיה מפוכחת"! אם האוירה היתה המוזיקה שמצאה חן בינייך - קני דיסק ושמעי בביתך. אם האווירה היתה בשיחה והתקשורת ביניכם - שוחחי עמו יותר בטלפון, צרי קשר בדואל. כשיימאס- הפסיקי. כהאוירה "תתחמם"- הפגשי שוב- ובכך תצטנני ותקבלי נוזלת. שיידבק, לפחות שיהיה לו משהו ממך. אבל אם צחוק והומור יפתחו את עינייך ומוחך - למה את לא נפגשת בליינד דייט עם ההוא- שקורע את השמלה שלך והתחתונים(סליחה לחוצפה)רק מראייה- ההוא שבא מהסאפארי בן השנתיים במדבר גובי? זה לא יהיה מעניין? בטח שכן. או שאני יותר מתעניין כעת - האם את רוצה לפגוש באותו הגבר המרגש אותך כל כך עד שאת תקרעי לו את המכנס והחולצה? - אם כך, אז למה נפגשת איתו בכלל? בואי אלי - ואלבש מכנסי נייר וחולצת סמרטוט! זהירות אקדמאית, לא לבלוע את פינת השטיח שקרעת עתה! אז להתראות בחג העצמאות הקרוב- ליד הבר-ב-קיו המיטיב לסטק, והביאי איתך בקבוק ליטר וחצי דיאט- בשבילי, כי אצלי בבית - זה מה שיהיה לצד הטלויזיה והוידיו. בימים אלו - אפילו עיריות מבטלות אירועים שמתקיימים מחוץ לביתי. חג שמח ולוואי שהבעיות הללו יפתרו קודם- ולא יעכירו את האווירה.

שחף 1

New member
אקדמאית../images/Emo91.gif

אל תלכי ליותר מדיי בליינד דייטים אני חושב שלא יוצא מהם כלום אלא עם שני האנשים באים עם ראש פתוח ולא מתחילים לעשות תוכניות לעתיד שתהיי לך שבת שלום

ממש כך ../images/Emo45.gif

כל הקטע של בליינדייט הוא בעצם זיוף מסויים ולכן הכי חשוב זה ראש פתוח ובלי צפיות מיותרות. עבורי בליינדייט הוא פגישה על כוס קפה עם אדם ששוחחתי עימו טלפונית ,היה מעניין ואין סיבה שלא יהיה נחמד להמשיך את השיחה על כוס קפה. מעבר לזה פשוט לזרום,לתת סיכוי אם היה נחמד והשאר יגיע (או שלא).

גורן44

New member
שאתרום מנסיוני ?../images/Emo61.gif

נו, כמו כולם גם אני טעמתי מהפרי האסור.. הראשונות לא היו נוחות,לא ידעתי איך להכנס,איך לסגור ערב, על מה כדאי לשוחח ועל מה אסור,שפת גוף ,הקשבה ושאר מיני ירקות. אח"כ הייתי יותר נינוח ובעל נסיון וזה זרם יותר בקלות, אבל עדיין קיים מתח בין השניים,לא יעזור ,זה טבעי. אח"כ ירד לי האסימון (טלכרד - לצעירים שפה). עשיתי "שטיפת מח" לעצמי, אמרתי - "גורן אתה הולך לבלות ערב עם מישהו זר,הולך לשוחח איתו(יותר נכון-איתה),לשתות יין או קפה ולהנות ! כן !, ולא חשוב מי היא ,הבנת גורן ? " ומה אני אגיד לכם - היה ג-ד-ו-ל !, בייחוד כשהסברתי לה גם על כך.למעשה באותה פגישה הבנתי לאחר לא יותר מ3 דקות שזה לא זה, אבל הרי יצאתי לבלות,נכון ? לא להתחתן, אז תהנה, יא גורן. ישבנו בכיף 6 ! כן-6 שעות של כיף !שתינו וקשקשנו והיתה תקשורת אחלה. וכל זה עם הידיעה שאני לא הולך על זה, ולא כ´פת לי . אז כך אני נוהג מאז, והערב "קל" וזורם (אלא אם היא בלוק גמור). מעניין אותכם מה יצא מאותה הפגישה ? - על כך ועוד בספרי החדש "פאני-היל מכסה טפח" ביי חברים.

*יערית

New member
תמיד שמחה לשמוע מניסיונם של אחרים

נשמע גורן שאתה בדיוק בדרך המלך,לא צריך לחץ לא צריך ציפיות,צריך רצון להנות מהחיים כי מחר בזמנינו אנו הכל בסימני??????? ולמרות שלא מיד חושבים על הדג שדגנו ברישתנו,אפשר להנות[ מערב סולידי נחמד שיכול להביא אותנו למקום של הבנה מה באמת אנחנו מחפשים ומי אני שאדבר..אני ממש לא עם ניסיון..... את האמת אולי זה משהו שכן הייתי אמורה לחוות...אבל כשטוב מדלפק על דלתי אני משתדלת לארח אותו על הצד הטוב ביותר
יערית-איזו מהדורה יש לספר?ומי המו"ל שלך?

גורן44

New member
הספר שלי ?../images/Emo61.gif

אה, זה , ככה - ברגע זה מלים את המו"ל שלי. ואני בוחר את הצבע לכריכה, מה נראה לך ? נכון אדום הכי סקסי ?

גורן44

New member
כחול הראש שלך !../images/Emo111.gif../images/Emo61.gif

מזמשנה ? תמיד אתן הבנות אומרות - חשוב התוכן, מה חשוב התוכן, ולא העטיפה, כן ? אז אל תשחקי לי פה אותה, אה ? אז לפחות את הלא-חשוב,כן,תשאירו לגברים. אני קובע ת´צבע. אדום-סופי.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תראה מה זה,לא מספיק הרבצת לי ואני עוד צוחקת נו זו כנראה הבעיה עם ה
שאלת על הצבע אבל אם אתה רוצה אדום אז בסדר רק אל תתעסבן לי פה עכשף

*יערית

New member
ואני חשבתי שרק אני

במצב רוח שכזה..(על פי מה שטענת בפורום השכן) ואני במזלי נוגחת באדום.....חושבת שאדום זה סקסי מאוד.. אבל רק אתה תחליט,אתה איש החלטות
יערית-מקפלת את זנבה לפני המשיכה

ממתינה

New member
מה טענתי? כל הזמן טוענת../images/Emo8.gif

ואדום וכחול אלה פשוט הצבעים שלי נעלים, חולצות, מכנסיים, חצאיות, וגם בתחתו...

למעלה