התפקדות!

*יערית

New member
התפקדות!

מי נמצא..... נשארה לי עוד כוסית אחת של יין...מי רוצה? יערית.

*יערית

New member
אם כך המצב.....

תתרווחו לכם..אני מחלקת את הכוס יין יבש לשניכם..יש לי מלאי של כוסות
ונרים לחיים
פרוסט צ´ירז... ורק שיהיו לנו חיים טובים על הפלנטה הזו ..וכל יום שעובר חייבים לחיות אותו כאילו היה היום האחרון לחיינו. שלכם יערית.

אקדמאית

New member
נשאר גם בשבילי?

חזרתי עכשיו מעוד בליינד דייט ואני זקוקה למשקה חריף!!

*יערית

New member
הרגת אותי מצחוק....

יקירתי..מהכוס שלי אמזוג לך חצי..... אבל באמת מכיוון שאני לא טובה בבליינד דייט..איך זה? ספרי...? יערית.

*יערית

New member
איך???????

איך מרטיני..אמרת שלא חשוב מה..העיקר השתייה אז שתה יין משובח ואל תתלונן
אני לא שותה מעבר ליינות ובירות..אלכוהול? זה מגעיל אותי.... יערית.

אקדמאית

New member
לא שאני אלופה בזה

אבל מאז הגירושים שלי - זה הבליינד דייט השמיני שנראה לי שיגמר כמו הקודמים לו - אלא שהפעם אני קצת מתלבטת. האמת היא שעד היום אף אחד לא מצא חן בעיני. דרך אגב... אולי אנחנו לא בפורום הנכון...צריכות לעבור לפורום של הבליינד דייט!!!!! בכל אופן חברה שידכה בינינו והלכנו לשתות קפה בבית קפה בשכונה. הוא חמוד - אבל לא נדלקתי!! לא יודעת אם להמשיך או לא (בהנחה כמובן שאני מעניינת אותו)... בסוף הפגישה אמרנו היה נעים להכיר וביי.

*יערית

New member
בית קפה בשכונה???????

לא מצאתם משהו קרוב מזה?
בחיי היו לי 3 בליינד דייטים..את האמת..... כולם מוצלחים...בינהם גם האקס שלי..שלמעשה לא היה בליינד דייט כי הוא הגיע לחוף הים להכיר אותי ככה כדרך אגב עם כל החברה.... אבל אני חושבת שבליינד דיט לא נועד לי!אלא אם כן יש ביננו שיחות והיכרות טובה על גבי תיקשורת הטלפונים. לא המראה מה שהדאיג אותי.....האם הוא איש שיח! האם הוא פתוח?ולכן העדפתי להכיר כמו שתמיד הכרתי.... וברוך השם ..לא איכזבו אותי.... יערית-למה שיאכזבו?

אקדמאית

New member
האמת כנראה גם לא נועד לי

הענין הזה של הבליינד דייט כי אף אחד לא מוצא חן בעיני אבל מה לעשות שאין לי דרך אחרת להכיר גברים. אז אם את לא פוגשת בבליינד דייט - אז איך את מכירה? תני לי טיפים שאולי גם אני אצטרף!!!

*יערית

New member
זה כל הקסם........./images/Emo13.gif

אין הנחתום מעיד על עיסתו
יערית-יש דברים שניתן לחוש אותם גם בלי אינטרנט....

*יערית

New member
בהנחה שאת מעניינת אותו?

למה לראות דברים כך? את צריכה להאמין שאת מעניינת כל אדם..... השאלה אם הוא עיניין אותך?האם הוא ענה לצפיותייך?ולו רק לשם התחלה... יערית.

אקדמאית

New member
אני לא מודאגת

אם אני מעניינת אותו. כפי שאמרתי לך בד"כ הם מעוניינים בי. הענין הוא שהוא לא ענה בדיוק לצפיות אבל הוא בחור נחמד והיה לי מאד כיף לדבר איתו, והוא נראה לי מהטיפוסים המאד ישרים ושבכלל לא משחק משחקים, אבל אין את הנפץ הגדול שאני עדיין מחכה לו. האם אני תמימה מדי?????

*יערית

New member
בואי אומר לך משהו אמיתי....

ואני דוגלת באמת! אחרי פיגוע שעברתי לא חיפשתי ממש מפץ נוסף בחיי! אני חושבת שהמפץ הטוב ביותר שיש בין שניים זו הכימייה המידית והאיכותית שנוצרת משיחה ראשונית! לא חיפשתי כוכבים,לא חיפשתי ניצוצות..זה היה כשהייתי נערה עד לפני שנתיים.... הניצוצות הגדולים ביותר באים עם הזמן.... אדם שנאמן לאמת שלו,אדם דעתן,אדם ישר,ופשוט עם! כל היתר נבנה עם הזמן..... את תמימה? זה כל החן שבך אם כך..
גם לי עדיין קוראים נאיבית..so? תלכי עם זה שיקרא אותך הכי טוב מכולם! זה שלא ירצה לשנות אותך.... זה שלמרות הכל לא יוותר.... זה שיהייה חבר שלך ב-100% הוא גם יהייה המאהב הטוב ביותר ..מבטיחה לך! ואל תשכחי את התפקיד שלך...תמיד להשאיר את השלהבת בוערת!
יערית.

אקדמאית

New member
אבל איך אפשר לדעת את כל זה

בפגישה ראשונה??????אם הוא רוצה לשנות אולי או לא? אם הוא קורא אותי או לא? משיכה פיזית ואוירה טובה - זה מה שצריך להיות לדעתי בפגישה ראשונה. אז היתה אוירה טובה אבל לא משיכה פיזית. אז מה עושים???.

למעלה