התפקדות!

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה DD:

שם:אריאל גיל:13 וחצי כיתה:ח' פורומים שאתה משתתף בהם:האלופה, השמינייה, הטופ מודל הבאה, הפיג'מות, עפר שכטר, ופה למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}:לא אומרת :X
איך הגעת לפורום:מממ ראיתי באיזהשהו פורום שאלון שהיה לקוח מפה והחלטתי להיכנס לפה :] כמה זמן אתה בפורום:אממ בערך שנה, אבל הייתה תקופה שהפסקתי לכתוב פה לאיזה חודש תמונה שלך:אין

Brombit

New member
מתפקדת ../images/Emo115.gif

שם: נעם גיל: 17 כיתה: יא פורומים שאתה משתתף בהם: הפיג'מות, סקרים ושאלונים וקצת כוכב נולד למה אתה מתחפש השנה (נווו חייב): עדיין לא יודעת איך הגעת לפורום: דרך החתימה של לוטן כמה זמן אתה בפורום: אולי חודש תמונה שלך: לא 'צה! (כמו תינוק)

דנטל

New member
כבר קצת ישנה

שם: דנה גיל: 33 כיתה: כ"ז פורומים שאתה משתתף בהם: אלה שבחתימה שלי וגם נדודי שינה ובלוגים למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}: לכלום איך הגעת לפורום: היתה הודעה שהוא נפתח כמה זמן אתה בפורום: לא הרבה, כי עשיתי הפסקה ממש ארוכה מאז ההודעה שהוא נפתח תמונה שלך: תקליקו על "קבצים" בשורה הכחולה למעלה ואיפשהו שם גם תהיה תמונה שלי

fluppster

New member
מספרי ברזל התפקדו!

פיכס, פלאשבקים מהצבא.... שם: חן גיל: 21 פורומים שאתה משתתף בהם: סקרים ושאלונים (כאילו דה), סמולוויל, זיהוי שירים, אתאיזם, ועוד כמה שאני מציצה בהם מדי פעם. למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}: יכול להיות שאני אתחפש עם חברה מהעבודה למעודדות בדיכאון. נדמה לי שזה רעיון שלקחתי מכאן!
איך הגעת לפורום: לא זוכרת, נראה לי שסתם נתקלתי בו במקרה בשיטוטיי האינסופיים בפורומים. כמה זמן אתה בפורום: לא יודעת. חודש? קצת יותר? תמונה שלך: מצורפת

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif אני :)

שם: שרית. גיל: 13 ו3 חודשים D: כיתה: ח'. פורומים שאתה משתתף בהם: פה D:, מיי כימיקל רומנס, השיר שלנו, אופנה אלטרנטיבית.. למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}: לוח שחמט! XD איך הגעת לפורום: לא זוכרת. זה היה מזמן ^^ כמה זמן אתה בפורום: שנה? תמונה שלך: זה מזכיר אותי.

D o R a S h A y

New member
מתפקדת.. =]

שם: דור גיל: 17 כיתה: יב פורומים שאתה משתתף בהם: סינרגיה למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}: רצפה של אולם קולנוע איך הגעת לפורום: חיפשתי פורומים מעניינים כמה זמן אתה בפורום: לא יודעת... כבר הייתי פה פעם תמונה שלך: אין

../images/Emo67.gif

שם: רותם גיל: 15 וכמה ימים :] כיתה: ט' פורומים שאתה משתתף בהם: אביתר בנאי ועוד כמה למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}: עוד לא ממש החלטתי איך הגעת לפורום: אממ תמיד כשמעלים שאלון כתוב "הועתק מפורום סקרים ושאלונים"
כמה זמן אתה בפורום: לסירוגין תמונה שלך:

fireyes

New member
עונהה../images/Emo48.gif

שם:izabell גיל:15 כיתה:י' פורומים שאתה משתתף בהם:רק ז הבינתיים למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}:אין לי מושג...תנו הצעות... איך הגעת לפורום:לפני שנה בערך נכנסתי לפה בטעות,מאז הספקתי לעזוב פעמיים(לא בכוונה..פשוט יצא),להחליף שם ולחזור כמה זמן אתה בפורום:אם נתעלם לרגע מהפעמים הקודמות...שעה ומשהו.. תמונה שלך:אהמ....בהודעה הבאה...

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

שם: שני רובין שגב גיל: 21 כיתה:
פורומים שאתה משתתף בהם: ריטה, ימי חיינו, ג'ניפר לופז, המורדים, סרטים מצויירים ודיסני, רמי קליינשטיין למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}: הייתי נורא רוצה להיות כלה, אבל לא בתחפושת..אלא באמת
איך הגעת לפורום: אני מבקרת מידי פעם, כי אני מאוד אוהבת שאלונים
כמה זמן אתה בפורום: קרוב לשמונה שנים שאני חברה בתפוז..זה כולל גם את הפורום מהיום שהוא הוקם
תמונה שלך:
אני והזמרת ריטה קליינשטיין

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo23.gifתמונה יותר ברורה../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

ויותר קטנה שלי..(לפני התספורת בחדשה והצבע)

דללה

New member
../images/Emo12.gif

שם: שני גיל: 18 כיתה: י"ב פורומים שאתה משתתף בהם: אני אגיד את מה שאני מנהלת כי אני משתתפת בהרבה יחסית- שמיניסטים, מרחק נגיעה ולימודים וש"ב למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}: לא בטוח שאתחפש.. איך הגעת לפורום: אין לי מושג כמה זמן אתה בפורום: אין לי שמץ תמונה שלך: אני אחרי שהסתפרתי... תמונה לא ברורה כל כך..

למעלה