התפקדות!

hilonet14

New member
התפקדות!

שמתי
שיש המון כינויים חדשים בפורום.. אז לטובת החדשים שביננו עושים התפקדות לראות מי חדש ומי קצת פחות... אז ייאלה לענות: שם: גיל: כיתה: פורומים שאתה משתתף בהם: למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}: איך הגעת לפורום: כמה זמן אתה בפורום: תמונה שלך: חג שמח לכולם!! 8D

hilonet14

New member
עונה לי

שם: הילה גיל: 14.5 כיתה: ט' פורומים שאתה משתתף בהם: רובי וויליאמס {לעיתים נדירות משתתפת} וMTV {כנ"ל} למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}: סנטה קלאוסית איך הגעת לפורום: דרך העמוד הראשי של הפורומים כמה זמן אתה בפורום: כמה חודשים טובים תמונה שלך: http://www.2send.us/uploads/736dc45463.jpg

1Shir

New member
הכיתה זה כדי לגרום לי לחוש זקנה?../images/Emo8.gif

שם: שיר גיל: 24 פורומים שאתה משתתף בהם: תיקים באפלה, מצעדים וביקורת מוזיקה למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}: לא מתחפשת... איך הגעת לפורום: זה היה מזמן.. בטח ראיתי שיש כזה פורום וכמובן מצא חן בעיני, כי עוד לפני שהיו מחשבים הייתי מדי פעם כותבת לעצמי שאלונים ועונה עליהם... אחד מהתחביבים... כמה זמן אתה בפורום: אני בתפוז כמעט חמש שנים אז מתישהו יחסית בהתחלה נראה לי גיליתי את הפורום הזה.. בהזדמנות אני אבדוק מתי כתבתי כאן פעם ראשונה... תמונה שלך: תמונה בכרטיס מספיק? כשיהיה מפגש פורום תראו שאני לא ממש פוטוגנית..
אה ובשבילך גם לי יש זיקה לפורום רובי וויליאמס
אבל אני לא מי יודע מה משתתפת שם.. לעיתים רחוקות..

hilonet14

New member
למה זקנה XD?

אני אישית כבר מתתה לסיים את הכלא הזה.. ולהגיע לגיל שלך... כיף לך......

מתפקדת../images/Emo219.gif

שם:לוטן גיל:11 וחצי כיתה:ו' פורומים שאתה משתתף בהם:1402&593 למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}:תינוקת [ביחד עם חברה] איך הגעת לפורום:לא זוכרת,האמת
כמה זמן אתה בפורום:שנה וחצי בערך תמונה שלך:

כי אני כזו כוסית ../images/Emo219.gif

אני כ"כ יפה. ממש כמו ירבוע [זה כזה מכרסם מוזר
]

זה ירבוע P: ../images/Emo219.gif

אפילו יצא לי לראות אחד כזה בחו"ל
. ממזמן ממזמן. כשהייתי קטנה. יש לי תמונה שעמד מאחורי ירבוע ולא ידעתי XD.

hilonet14

New member
תסלחו לי כולם

אבל אני רועה חיה ממש לא ממש חמודה ויפה... כנראה שעדיין חתולים זה הכי טוב... גם מה זה השם הזה שנתנו לו...!??! חחח

I am IRiTooSH

New member
מתפקדת!../images/Emo17.gif

ואני אוהבת את ה8D שלך
שם:עירית גיל: 13 כיתה: ז' פורומים שאתה משתתף בהם: חטיבת הביניים למה אתה מתחפש השנה {נווו חייב}: בנני ובנוני עם חברה^,^ איך הגעת לפורום: חיפשתי פורומים שאני יכולה לקחת מהם שאלוניםX: כמה זמן אתה בפורום: נממ.. חודש וחצי משו כזה^_^ תמונה שלך: לא הולך לי:\

hilonet14

New member
הוא הבן שלי

זותומרת אני המצאתי אותו.. את יכולה לאמץ אותו אם בא לך :) תכלס הוא באמת חמוד... 8D יש עוד אופציה בשבילו: 8D= ....... זה נראה כאילו יש לו שיער..

למעלה