שם: מאיה גיל: 16 ממתי את ה בפורום?: מממ אני חושבת אוקטובר 2005 אולי קצת לפני. בכמה מפגפי פורום היית?: אחד. ולא של פורום רובי ממתי אתה מעריץ של רובי?: קצת לפני הלייב 8 תמונה שלך: אין לי על המחשב. וגם אם היה... רק במציאות! חחחח
שם? לי מוסרי. גיל? 16. כיתה? י'. ממתי אתה בפורום? הרגע שהתחלתי לאהוב את רובי. בכמה מפגשי פורום היית? לא הייתי. ממתי אתה מעריץ את רובי? מהלייב 8 מאותו שניה שראיתי אותו התאהבתי בו. ותמונה שלך? לא בלי עכשיו.
שם? דנה גיל? 18 כיתה? סיימתי את בית ספר.. ממתי אתה בפורום? יולי 2006, אם זכור לי נכון בכמה מפגשי פורום היית? אף אחד ממתי אתה מעריץ את רובי? הטירוף האמיתי? בערך ממתי שהצטרפתי לפורום ותמונה שלך? אין לי על המחשב..
שם? הילה גיל? 14.5 כיתה? ט' ממתי אתה בפורום? כמה חודשים בכמה מפגשי פורום היית?0 ממתי אתה מעריץ את רובי?מלפני חצי שנה ותמונה שלך? http://www.2send.us/uploads/60c2403479.jpg
שם:מיטל גיל:24 אני בפורום און אנד אוף....מפני שאני בדר"כ לא בארץ.....ולא יוצא לי לשבת הרבה מול מחשב חח ועדיין לא הייתי בשום מפגש פורום.. אני מעריצה את רובי עוד מימי TAKE THAT חחחח
שם? לי גיל? 13 ושמונה חודשים.... כיתה? ח' ממתי אתה בפורום? ממתי שגיליתי שיש פורום על רובי בכמה מפגשי פורום היית? אפ'חד ממתי אתה מעריץ את רובי? לפני חצי שנה בערך כשתיכננו את הטיול לגרמניה התחלתי להתעניין בו יותר.. וביקרנו במינכן ואז ראיתי שיש הופעה של רובי באיצטדיון שם ושאזלו הכרטיסים