התפקדות=]]

התפקדות=]]

שיר השבוע של גלעד:
שיר השבוע בכללי:
תמונת השבוע:
מסר לאומה:
שאלת השבוע: מה מתכננים לשנה החדשה?:

mmmbam

New member
אוקיי-

שיר השבוע של גלעד: "האהבה נשארת" שיר השבוע בכללי: "שנה טובה" - כותב המקור: אין לי מושג. כותבות הגרסה המחודשת: רותם, עדן ואני. "שנה טובה למעיין... או בשמה השני- מנקוק! שנה טובה לעדנה הכבשה שנה טובה לימי! שנה---- טובה! שנה---- טובה!" תמונת השבוע: אין לי כוח. מסר לאומה: שנה טובה אנשים :] שאלת השבוע: מה מתכננים לשנה החדשה?: הרבה כיף וחיים נחמדים :]

לא הולך קיצור :D

שיר השבוע של גלעד:מאמי שיר השבוע בכללי:בשבילך אביב גפן תמונת השבוע: אין מסר לאומה:לכו להופעות שאלת השבוע: מה מתכננים לשנה החדשה?:להינות המון

Ahinoam1

New member
מתפקדת

שיר השבוע של גלעד: סליחה שיר השבוע הכללי: השיר שלנו- אביב גפן השיר ששרת לה- עברי לידר מסר לאומה: החופש הזה היה כל כך קצרררר מה מתכננים לשנה החדשה: להנות מהחיים

../images/Emo74.gif

שיר השבוע של גלעד: תקפוץ
שיר השבוע בכללי: מוכרת לי מפעם - דין דין אביב תמונת השבוע: מסר לאומה: אם אני אשמע עוד יד אחד תוקע בשופר אני לא אהיה אחראית למעשי שאלת השבוע: מה מתכננים לשנה החדשה?:הרבה דברים

בארבאבא

New member
אוקיי.../images/Emo13.gif

קודם כל,הדיסק סוף סוף נמצא במערכת שלי.דיסק מצויין,היה שווה לחכות! שיר השבוע של גלעד:"סליחה" שיר השבוע בכללי:"מי אם לא אני" בית הבובות מסר לאומה:שתהייה לנו שנה נפלאה.וקצת שקט..
שאלת השבוע:מה מתכננים לשנה החדשה? המ...ללמוד לשם שינוי
תמונת השבוע:------

../images/Emo27.gif

שיר השבוע של גלעד: "בחדר שלי" שיר השבוע בכללי: כל השירים של ג'קו שג'זמין שלחה לי
תמונת השבוע: במבי, כפרעליו ;[ מסר לאומה: חגים זה השטן. שאלת השבוע: מה מתכננים לשנה החדשה? הממ לא למות.

"מתחמקת מלישון"

שיר השבוע של גלעד: הפחדים שיר השבוע בכללי: iris - go go dolls תמונת השבוע: מסר לאומה: תנטשו אותי שאלת השבוע: מה מתכננים לשנה החדשה?: שלא תראה כמו שנה שעברה

איף

New member
לשנה הבאה בבארבי הבנויה...

(או שלא...)
שיר השבוע של גלעד: יש שניים: "סליחה" ו"תקפוץ".
שיר השבוע בכללי:ג'ירפות - "מהר מידי".
תמונת השבוע: אין.
מסר לאומה:מישהו בא ביום שישי הבא להופעה של הג'ירפות בבארבי?
שאלת השבוע: מה מתכננים לשנה החדשה? להתחיל שנה ב' של התואר שלי, לצערי.
וללכת להרבה הרבה הופעות של אמנים ישראלים!

מתפקדת המפקדת

שיר השבוע של גלעד: מאמי שיר השבוע בכללי: פסק זמן (חידוש של קרן פלס תמונת השבוע: אין לי כזאת עכשיו מסר לאומה: תחיו את העתיד ועזבו את העבר. שאלת השבוע: אני גאון אז אין לי שום שאלה... חחחח.... מה מתכננים לשנה החדשה?: שנה של כיף ואושר (למרות שאני מתגייסת, אז ספק אם יהיה אושר, חחחח....)

למעלה