התפקדות

התפקדות

מה בנודע להתפקדות המשתתפות? כבר ניסיתי פעם אחת וההיענות היתה מועטה. אז- באיזה איזור אתן עובדות? כמה ילדים ובאילו גילאים? כמה זמן כבר את איתם? אני עובדת ברמת אביב, עם תינוק בן 3 חודשים, מאז החודש שעבר....

אילנית03

New member
מתפקדת

אני מאזור מודיעין אני עובדת עם שלושה ילדים בבית שלי כאשר אחד מהם הוא הבן שלי אני אם הבן שלי מספטמבר כשהוא נולד והשניים האחרים הצטרפו לאחר מכן אחד בפברואר והשנייה עכשיו שיהיה יום קסום אילנית

מתפקדת נוספת

אני מאשקלון מטפלת בילד אחד ומקסים מאוד בן כמעט 5 ואני איתו 7 חודשים

yuli26

New member
עד עכשיו הוא לא הלך לגן?

ובספטמבר - מעבר לכיתה א'?

ofirshani

New member
גם אני..

ממודיעין טיפלתי ב3 שנים האחרונות בתינוקות , השנה עובדת חצי משרה בבוקר משרה פקידותית ,ומטפלת בצהריים בשתי בנות מתוקות בנות 4 יחד עם ביתי בת ה-4 עד אחר הצהריים מספטמבר האחרון .

גם אני

אני עובדת כרגע ביוקנעם, בסוף החודש עוברת למרכז... מטפלת בתאומים 2 בנים בני שנה וחצי, אני איתם מאז היו בני חודשיים... מטורפת עליהם ולא יודעת איך אני אוכל לעזוב....

גם אני../images/Emo205.gif

טוב, אז אני מיכל, מאיור ירושלים, עובדת עם הילדים חודש (עם שאיפה לשנה וחצי) שני ילדים באמת מקסימים בני שנתיים (בת) ושש (בן) אבל אולי נוסיף להתפקדות פרטים יותר מענינים, למשל עלינו...

s h i r i n 1 0

New member
מתפקדת

לפני ההתפקדות חג שמח וכשר לכל הבנות
. שמי שירין אני באזור כפר יונה יש לי תינוק בן 3 חודשים שאני מטפלת בו ובנוסף ילדה בת 4 שזו השנה השניה שאני מוציאה אותה מהגן בשעה 16 עד מתי שההורים שלה מגיעים וזה לצערי ולצערה של האם כי בסוף שנה זו עוברים דירה.

לילתון

New member
גם אני מתפקדת

אני מגבעתיים כרגע עם 3 ילדים: שניים בני שנה ו-8 חודשים ותינוק בן חצי שנה. עם השניים הגדולים: אחד מספטמבר והשני מנובמבר והתינוק מחודש שעבר. בעלת משפחתון כשנתיים וחצי. חג שמח. לילך

למעלה