התפקדות!

אני אתחיל...

שם: מיכאל מחוז: חיפה דרגה: פרח מש"צ נכחת בשביל ישראל? איך היה? כן הייתי והייתי במקום ממש מדהים שם לייד נחל עמוד בצפון, מקום פשוט מהאגדות, היה נורא כיף. תהיה נוכח בכנס פסח? סביר להניח שכן... בעד/נגד מפגש פורום בכנס? בטח, למה לא, הזדמנות מצויינת להכיר...

clyps

New member
ואני מציגה: אותי!!

שם:שיר
מחוז:מרכז צפוני (אהא אהא!) דרגה: מש"צית. נכחת בשביל ישראל? איך היה?הו ודאי שנכחתי
היה...סבבות תהיה נוכח בכנס פסח?אלא מה!כינרת נו בחיית.. בעד/נגד מפגש פורום בכנס?לא אשאר אדישה להצעה שכזו-בעד

אני אני

סיונ משה משצית בין הקשישים בפורום עדין לא הגעתי לרמה של עוז קורס 2003 מחוז ירושלים ש ו ל ט לא היתי בשביל ישראל הדרכתי תטיול השנתי האחרון שלי! והיה מדהים אמממ כנס פסח יש קצת בעיות אבל ב ר ו ר ומפגש פורום אני בעד אבל לא יהיה לי ממש זמן

ניצניזם

New member
:) אנייייייייייייי ..

ניצן יצחקי זהו שמי קורס 2003 מחוז ירושלים :) ... כן הייתי בשביל ישראל... (וגם את סיוקה.. בקטע פיצפון ממנו בהישרדות :)) כנס פייסח אני טפו טפו טפו אגיע :) מפגש פורום זה רעיון ענק :)

ימסטולה לא לזה הם

התכונו שביל ישראל היה ב22.3 פרויקט של שלח כמו צעדת ירושלים אני היתי בשבילי ישראל גם הסטף זה חלק מהשביל עכשיו הבנת? קבלו תיקון טעות שניצ לא היתה

y a r d e n 8

New member
ואני ימשיך=]

שם: ירדן מחוז: מרכז צפוני(חעחע עם שיר=]]) דרגה: משצית.. נכחת בשביל ישראל? איך היה? כן.. היה מעולה!! חוץ ממישהו אחד חח (כן שיר.. את יודעת מי זה..) תהיה נוכח בכנס פסח? ברור! בעד/נגד מפגש פורום בכנס? בעד!! כמו שאמרת..הזדמנות להכיר=]

חנני14

New member
תשובות

חן חיפה קורס משצים כן,היה הכיף בעולם לנווט ברור ברור .. הצעתי ת'רעיון תיראו למעלה

../images/Emo3.gif

שם: אנסטסיה מחוז: מחוז צפוני אאל"ט (פ"ת) דרגה: פרח מש"צ נכחת בשביל ישראל? איך היה? לצערי, לא. תהיה נוכח בכנס פסח? באאארור!. בעד/נגד מפגש פורום בכנס? אני לא ממש מכירה אף אחד
אבל תהנו

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif אממ טוב, נו...חח ../images/Emo3.gif

שם: עוז מחוז: דרום מקורס משצים 2001, לא הייתי נוכח, הייתי בצבא חח דרגה ? אממ אני חושב שאתם מבינים לפי שנת הקורס. מנהל אתר המשצים של מחוז דרום.

Spidi man

New member
אממ התפקדות לא ?

אז אומרים... חוץ מזה שמנסים לשבור את הגולש ה2 מליון
חח מי זה יהיה ?

:) דור

שם: דור קירשנר מחוז: איזה ים ים בלי מים מחוז ירושלים. כבוד!!!! דרגה: קורס משצים 2004 וקורס סיוון 2005. נכחת בשביל ישראל? איך היה? כן, היה נחמד מאוד תהיה נוכח בכנס פסח? חיובי בעד/נגד מפגש פורום בכנס? אני בן אדם חיובי אז בעד:p

אוקיי:

שם: נחשו... מחוז: חיפה דרגה: עדיין לא הבנתי מה הכוונה, אבל אני עברתי קורס 2004 ואני מרכז את תכנית פרחי המש"צים אצלינו בבי"ס שביל ישראל: היה אחלה, היינו בתבור עם הפרחים, והיה ממש כיף כנס פסח: אני חושש שיש לי שני ימים מרוכזים על היומיים בכנס מפגש פורום: הבעיה היא שלא כל המחוזות עושים את הכנס באותו מקום...

המש"צ בנשמה חוזר

שם- מנואל המש"צ בנשמה פישמן ממחוז- חיפה ההגדי (לפחות אני אופטימי!) דרגה- חברה כולנו שווים אין דרגות בחיים אבל אם אתם מבקשים אז טוב בוגר קורס מש"צים 2003 בוגר קורס סיוו"ן 2004 בוגר קורס הישרדות צוות הגוויאבות 2005 , רכז מש"צים בק. ביאליק ומדריך קורס מש"צים בשנתיים האחרונות. (ובעזרת השם בקרוב יהיו לי עוד כמה תארים אך עבודה רבה לפני) שביל ישראל- לצערי הרב נפל על יום לא מתאים ולכן לא יצאתי. אבל נהנהתי מלשמוע חויות של אחרים. כנס פסח- זה הכנס האחרון שלי ולכן זה ממש עצוב אז אני יהיה שם עם החיוך הכי גדול אבל דמעות בעיניים. מפגש פורום- רק עכשיו חזרתי לפורום אחרי חודשים שלא יצא לי להיות פה בכל מקרה אני מאוד מקווה לפגוש את כל החברה מהישרדות וגם מסיוו"ן. אז מה המצב?

מנואלללל../images/Emo99.gif

זאת רעותתתתתתתתתתת מקרית אתאאא חברה של מעיין ההודית הקטנהה...(אני מקורס 2004) חחחחחחחח זאת שתמיד אתה קורא לה רותם.... חחחחחחחח יאאאא שתיהיה פה שלח לי מסררר.... אוהבת אותךך
רעות

רעווווווווווווווווווווות!

תהרגי אותי אבל אני לא זוכר מי את...! מה זה מצטער כפרה... קיצר בכנס תחפשי אותי ואז תזכירי לי!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני כבר רגילה לזה...

ברור שאני יבוא להגיד לך שלום... יש לי גם תמונה איתך מכנס פסח הקודם... אני יביא להראות לך אותה... חחחחחח....

nirr4

New member
אני:)

שם: ניר הלחמי מחוז: דרום אני מקורס 2005 אבל אני בין ההכי פעילים אין טיול שהפסדתי (מלבד שביל ישראל שהדרכתי במקום בטיול של 3 ימים:) ) אנ יהיה בכנס פסח.. ואי בעד המפגש אך אני חושב שצריך לעשות אותו של כולם לא רק של הפורום הזה (למשל גם של פורום מחוז ת"א ודרום והכל.. להודיע גם שם!) לגבי זה תגידו את דעתכם..

אניייייייי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם:רעות מחוז:חיפהההה... עברתי את הקורס ב-2004... דרגה:משצית, מדריכה את הפרחים אצלינו.. בינתיים לא יותר מזה... נכחת בשביל ישראל
איך היה
הייתי... היה ממש כיף
תהיה נוכח בכנס פסח
כןןן
בעד/נגד מפגש פורום בכנס
מי שרוצה שישלח לי מסר אני יתן לו את הפלאפון שלי... שגם אני יהיה בקשר איתכם...

למעלה