התפקדות

גמני...

תמיד אהבתי טבע, אחכ הצטרפתי לטיולים של חוג סירות. בצבא-הייתי משק"ית חוויה. הטיול הארוך היה במזרח אחרי התואר הראשון- נפאל, הונג קונג, סין,ויאטנם, קמבודיה ותאילנד. שנה אחכ טסתי להודו. חוץ מזה הייתי ב: תורכיה-בעיקר החלק המזרחי יוון קרואטיה, סלובניה, מונטנגרו אנגליה+סקוטלנד קוסטה ריקה וגווטמלה. ב"בודדת"-פריז+מדריד. טיולים ארוכים בסיני-כמובן.. היד עוד נטוייה. מבחינתי רק לטייל, לטייל לטייל... תות

ddorrittoss

New member
אני פה בעיקר לשאלה...

אם זה לא חיטוט מדי מבחינתכם אני אשמח אם תענו על השאלה.... איך מימנתם את כל הטיולים האלה? אני מתכוונת לטיולים שעולים יותר מ-1000$?? נראה שרובכם עשו כמה טיולים של כמה חודשים. לפני שנה חזרתי משמונה חודשים בחוץ, אז אומנם לקח לי זמן למצוא עבודה שתכניס לי יותר מ-1000 ש"ח בחודש, ובינתיים עברתי למרכז, מה שאומר שדי קשה לחסוך יותר מדי, רק עכשיו אני בפלוס של בערך 5000 ש"ח. אז אני יכולה לקנות כרטיס טיסה. יופי. ולחזור ישר הבייתה... ובהנחה שאני אחליט ללכת ללמוד שנה הבאה, אני לא יכולה להרשות לעצמי לחזור שוב בלי כלום. אז איך???? ספרו לי. אני גם רוצה!! (ואם כבר שאלתם.. מקסיקו-קובה- בליז על הים- גואטמלה-הונדורס ניקרגואה (ולהיפך..) וגם - אבל לא ממש נחשב- ירדן, גרמניה-אוסטריה, יוון, תורכיה)

sela v

New member
דבר ראשון הכל נחשב

ודבר שני. נראה לי שהשרשור כבר ירד מהדף הראשון, ואם את רוצה לקבל יותר תשובות - כדאי שתפתחי שרשור חדש בנושא.

ddorrittoss

New member
אני אעשה את זה,

ובכל זאת לא הכל נחשב- יופי, אז יש לי חותמות בדרכון. אז מה? חוויות מכיתה ט' אני לא ממש זוכרת רק כמה רגעי שיא של ממש, וחוץ מזה- אלה לא היו טיולי תרמילאים!... אחרי שרשמתי את ההודעה ההיא פתאום נזכרתי שהייתי גם בארה"ב. ולמה לא זכרתי? פשוט- כי זה לא היה טיול של ממש אז ביליתי כמה ימים בראפטינג. אבל זהו, שאר הזמן הייתי במחנה קיץ ועוד שבועיים טיילתי עם ההורים... בגלל זה אני חושבת שזה לא ממש נחשב.. לא לטיול, אלא להגדרה של טיול תרמילאים...

למעלה