התפקדות

eiraz

New member
התפקדות

מי מגיע לכנס? אני לצערי לא אגיע השנה לכנס אני טס במקום לאיטליה לתחרות פריסבי (תאחלו לי בהצלחה) מעבר לזה אל תשכחו שאחרי הכנס אני מצפה מכולם לתת חוויות ומי שיש לו זמן ורציני אני אשמח אם הוא יתן סיקור מלא על הכנס זהו בגדול אז יאללה חבר'ה תתחילו לרשום כדי שתמצאו אחד את השני (ניר מוכר לך?) עילם רז

z1976

New member
למי שבא...

אתם מתכננים לישון שם באוהל או במקום בסביבה או שאתם באים על בסיס יומי ? איך הציוד שמוכרים שם ? (חשבתי אולי על לפנק את עצמי עם כדורי dx... )

Uri Yurman

New member
ללא ספק אוהל

ולגבי השאלה השניה שלך הציוד שנמכר שם הוא טוב מאוד ובמחירים טובים מאוד. שווה לבוא אפילו רק בשביל השופינג. אם אתה הולך על דיאקס, 40 ש"ח לכדור זה אחלה מחיר. קח את זה כמוצא. אם מציעים לך ב60 שקל, אל תקנה אם מציעים לך ב30, קפוץ על זה.

Segev Shilton

New member
לגבי הדי איקסים

אורי , אתה שוכח שאני קניתי לך ב40 שקל לכדור זה היה בכנס הארופאי ישירות מבירד. לדעתי לא יהיו בכלל דיאיקסים בכנס הישראלי (זה לא ממש כדור נפוץ) אבל אם יהיו הם יעלו לדעתי משהו כמו 50 - 55 שקל לכדור שגב

ors100

New member
לגבי הדי אקסים

אני קניתי 7 כדורי די אקס 68 מ'מ לא מזמן מהאינטרנט שלחתי את זה לפורטוגל ומשם מישהו שאני מכיר הביא לי את זה לכאן זה עלה לי בערך 380 שקל כולל משלוח לפני שהזמנתי ביררתי אצל בויום והוא רצה 100 שקל לכדור שתעשה את החשבון זה כמעט פי 2

eiraz

New member
אתם בורחים מהנושא

מי מגיע לכנס חבר'ה לא להתבייש זה כולה לרשום 2-3 מילים אני מגיע או אני לא מגיע מי שרוצה להוסיף מוזמן עילם

אני אחרי 4 שנים

מרשה לעצמי להבריז פעם אחת לטובת הבוםבמלה ... כן אני יודע שמבחינתכם זה לא באותה ליגה בכלל וגם לדעתי זה לא יהיה. סתם בא לי לנסות משהו שונה!! תהנו!! שגב בהצלחה אם תחליט לנסות ללכת על שבירת השיא בכדורים!

אם הגן הלאומי נסגר אחה"צ אז איך

ע"פ האתר של רשות הטבע והגנים, הסחנה נסגר בשעה 17:00. אז איפה וכיצד יתקימו הפעילויות שאח"כ ? איפה נמצאים אולמות הפעילויות ? להיכן בדיוק להגיע ? האם יהיה (והאם צריך ?) שילוט מתאים לכנס ? אשמח לבוא.

למעלה