התפקדות

התפקדות

שלום לכולם! למרות שאינני משתמשת בכנוי אלא בשמי האמיתי,רציתי רק לציין ולהזכיר שאני פיזיותרפיסטית ואשמח לעזור בכל נושא שבעניין ובכלל. וחג שמח וכשר לכולנו.

ואני ...

אמא ל- 4 ילדים: דניאל בת 18+, התאומים מאור(בן) ודור(בת) בני 9 וחצי חולים ב-C.F והקטנה יעלי בת 7 וחצי. מודה לכולכם הקבועים והאורחים ואנשי המקצוע השונים, כולכם מהווים עבורי כוח וידע - אתם עוגן בחיי. ב-
ז'ני

jasmine38

New member
שלום לעקשנית , חומר למחשבה בלבד

לפעמים מסר אישי (הערה/ביקורת) בפורום הפתוח יכולה להביך ואו להיות לא נעימה, אפילו כשלא יודעים מי את/אתה !!!! יש לפעמים ביקורת שאומרים ב-"ארבע עיניים" ולא בכיכר העיר !!! בשורה התחתונה........... איש הישר בעיניו יעשה. כל אחד ואחת ישתמשו בפורום, באופן שימצאו לנכון, ובלבד שיקלו את החיוב והשלילה בדרך שבחרו. והכל באהבה ובהבנה לא צינית

jasmine38

New member
התפקדות

לפי הצעת של יולי (הבה ניתן לזה צ'אנס)............ "אולי כל אחד כאן יצהיר על הכינוי הקבוע שהוא בחר ויכתוב אם הוא בוגר או הורה. ואחר כך הוא ישתדל לשמור על הכינוי הזה? אני מתחילה. טוב, אני בוגרת... די זקנה! ויסמין, אם זה מתאים לך , תעשה מיזה שרשור נפרד????????"

jasmine38

New member
יסמין ../images/Emo24.gif(נאה דורש-נאה מקיים)

אבא לנסיך בן 6. מי שמכיר אותו (את הנסיך), יודע שאני לא מגזים
חוצמזה, ככה ברקע ובשולי העניין, הנני גם חבר בועד האיגוד, וה"סדרן" של הפורום.

cafesito

New member
חולה שמבקר לפעמים

בתמונה אני הרזה יותר
צולם בשבת בטיול.

../images/Emo151.gifמעניין לעניין באותו עניין...

אומרים שבוגר...אני לא סגור על זה

אמא של ילד חולה ואם כבר אז אגלה

לכם שהתחפשתי , לא בדיוק ברור לי למה. החולה שלי היא בת מקסימה בת 13 . קוראים לה תמר ואנחנו מטופלים בשניידר. אני מודה לכם על ההתייחסות למה שכתבתי תחת התחפושת. פשוט הרגשתי בדידות וניקור מכל השמות המזדמנים. אנחנו עוברים עכשיו תקופה ממש ממש קשה עם הסכרת (ועם עוד כל מיני צרות). הייתי שמחה גם אם היו נכנסים לפורום הורים לילדים חולים. מיכל מיכל.

למיכל

מרגישה צורך לשלוח לך חיבוק חזק!!! בזכות הגילוי שלך אני יכולה לעשות זאת באמצעות הפורום... אשתדל לעודד עוד הורים להכנס לפורום. מריקי (לצורך ההתפקדות, ולמי שלא יודע - העובדת הסוציאלית היושבת בבית האיגוד, בנוסף לעו"סיות שנמצאות מטעם האיגוד בכל מרפאות ה- CF).

vikvik

New member
ואני...

בת 22 אמאלהההההההההה , זה הרבה :) סטודנטית הנצחית. בוגרת(נראה לי) לגבי השמות והכל. אני אישית לא משתמשת , רק בשם שלי. כי אני רוצה את כל הקרדיט לעצמי
מה שכן , אפשר להחזיק ניק קבוע , וכל מיני ניקים אחרים למקרה הצורך. אבל עדיין , כמה שמות קבועים כאן עושים לי טוב על הלב. מעניינת אותי דעתם , להתאים תגובה לתגובות אחרות. להבין יותר את האופי של אנשים שחיים עם סיאף , ליד סיאף. לא בכוח כמובן , כל אחד והבחירה שלו.

שמי לאנדרו ( יונתן שם עברי )

שלום שמי לאנדרו אני בן 23 בוגר אבל לפעמים גם רוצה להיות נער ולפעמים מבוגר מתלבט. אם הרבה שאלות. ולכן יש לי תמיד אפשרות פה בפורום לכתוב פעם באורח. שיהיה לנו חג שמח מאחל לאנדרו יונתן

ל VIKVIK הקשישה

אגב קשישים, יש לי סבתא מופלאה בת 94 וקצת. היא מדהימה אותנו כל פעם מחדש. היא היחידה שמוצאת מקומות חנייה תמיד שני מטרים מהמקום אליו היא צריכה להגיע. פעם עכבנו אחריה וראינו שהיא פשוט יוצאת מהמכונית שלה, דוחפת צפרדע זבל ענק של העירייה וחונה במקומו. הצחוק הכי גדול ( כמעט עד דמעות ומריטת שיער) היה כשגילינו לאחרונה שהיא התנדבה להיות נהגת מזון של בית תמכוי בב"ש. אני מתה עליה. מיכל

למעלה