התפקדות...

דוקא מסכים עם אלון ../images/Emo10.gif

פיניבס, נראה לי שאת השאלה שלך היה עדיף לנסח אחרת, או לשאול במסרים. עלה על דעתך שאולי היא קוראת את הפורום הזה? או אחד התלמידים שלה?

pinibs

New member
מצטער, דוד, אבל לחלוטין לא הבנתי

היכן הבעיה (לא חושב בכלל שיש כזו). אין שום דבר בשאלה שלי שנראה לי לא ראוי. ההפך. נורא הגניב אותי הרעיון שאותה נירה רבינוביץ´, הזכורה לטוב מימי קישקשתא (שהיתה לי הזכות להנות ממנו וממנה כשהייתי ילד) היא גם מורה לצ´י-קונג וטאי-צ´י. זה די מדהים בעיני שהתפיסה שלנו בדרך כלל מקובעת, במיוחד ביחס לאנשים אליהם אנו נחשפים דרך התקשורת. בגלל תפיסה מקובעת שכזו (בעניין הזה) הייתי מאד רחוק מלתפוס את נירה רבינוביץ´ כעוסקת באמנות לחימה. למה ישר לחשוב שהתכוונתי למשהו רע או מעליב? אני לא מכיר את נירה רבינוביץ´, אבל כצופה יש לי רק זכרונות טובים ממנה. שאלתי שאלה לגיטימית, וקיבלתי עליה תשובה מתחכמת ובוטה. זכותך להיות צדקן ולצדד בבוטות, וזכותי לשאול משהו בתום לב בלי להיות מותקף. פיני

אילו הייתי חושב שהודעתך מעליבה,

הייתי מוחק אותה. כתבתי שהיה עדיף לנסח אותה אחרת. אם לצטט: "נירה רבינוביץ´
... אלון, רק אל תגיד לי שאצל נירה רבינוביץ´ מ"קישקשתא"... פ" "רק אל תגיד לי ש..."
איך זה נשמע לך: "בן טל-שחר??? פיני, רק אל תגיד לי שאתה לומד אצל בן טל-שחר מ"שאמבאלה"..." עדין נשמע טוב? לא היה עדיף משהו בסגנון: "פיני, אתה מתכוון לבן טל-שחר מ"שאמבאלה"?" ועדיין, ההודעה שלך נשארת (אלא אם תבקש למחוק אותה).

pinibs

New member
מה פתאום שאבקש ממך למחוק את ההודעה?

זה מאד נחמד שאתה מצטט את ההודעה שלי, אבל זה עדיין לא מסביר מה לא בסדר בה. אתה מנסה להדגים בעזרת: "בן טל-שחר??? פיני, רק אל תגיד לי שאתהלומד אצל בן טל-שחר מ"שמבאלה"... איפה הבעיה? זה נשמע לגיטימי לגמרי. זו בודאי שאלה שראויה לתשובה. בכל מקרה, אם מישהו היה פונה אלי כך, ושואל את השאלה, הייתי עונה לו. אם הייתי חושב שאולי יש משהו מזלזל בפניה שלו הייתי עונה לו בזהירות ומנסה לבדוק את זה לפני שהייתי משיב לו בתשובה "הבוגרת": "אז אל תשאל". בתגובה הראשונה למה שכתבת הבהרתי את עצמי היטב (לגבי הכוונה שלי בשאלה, ולגבי דעתי על נירה רבינוביץ´). הסברתי שהפליאה שלי היתה בעקבות העובדה שלא חיברתי בין הדמות הטלוויזיונית שאני מכיר לצדדים אחרים שיכולים להיות לה (כגון, היותה מורה לטאי-צ´). לזה, משום מה, בחרת לא להתיחס. רוצה להמשיך להוכיח אותי - סבבה. זו זכותך. אני באמת לא מבין על מה יצא הקצף. ואם אתה כבר כל כך מקפיד על הטעם הטוב, מדוע אתה לא מגיב על תשובה בוטה כמו זו של אלון? קל מאד להצטרף ל"עליהום", רק כדאי לעצור לרגע ולהבין אם בכלל יש לכך סיבה... פיני

פיני, הבנתי ואני מקבל את ההסבר שלך,

אבל אם היית כותב את ההודעה אחרת, לא היית בכלל צריך להסביר אותה. חוץ מזה, איזה "עליהום" ואיזה נעליים?
הרי לא מחקתי אף הודעה שלך!

pinibs

New member
טוב, ואני לוקח על עצמי את האחריות

להבהיר את עצמי טוב יותר מראש להבא.
פיני

deep ocean

New member
רק רציתי להגיד

שאני הבנתי מההתחלה את כוונתך המקורית, פיני. אולי זה קשור להיכרות אישית. לא יודעת.

idv

New member
זו אכן אותה נירה רבינוביץ

היא עשתה הסבה ממשחק לטאי צי ומלמדת בפ"ת.

ארנבים

New member
אני באמת נדהם

אני לבורותי חשבתי שהגברת כבר לא איתנו. היא היתה במצב בריאותי לא כל כך טוב לפני מספר שנים, לא? והיכן היא מלמדת בפ"ת? אני תמה לראות שיעור של גיבורת ילדותי. ;)

idv

New member
לא נכנס לענייני רכילות אבל

היא מלמדת בדוגו של בינימיני בימי ראשון בשעה 19:30 אם אני זוכר נכון

alon_o

New member
נכון

והיא התחילה בנקודה כלשהי ללמוד צ´י קונג וטאי צ´י, ואז גם נסעה לסין ללמוד ולתרגל אצל המורים של ירון בנימיני, היתה שם תקופה, חזרה ללמוד אצל ירון, הבריאה, והיום היא גם לומדת אצלו וגם מלמדת.

alon_o

New member
תשובה מתחכמת ובוטה?!

טוב, או שאני צריך להוסיף אייקונים, ו\או שיש לי בעיית תקשורת בינאישית חמורה. באמת שלא התכוונתי לשום דבר שלילי\ציני\לא יודע, כתבת משהו, השבתי בתשובה שנראתה לי לגיטימית. כן, זאת אותה נירה רבינוביץ´. והיא אישה מדהימה שאני ממליץ לכל אחד לפגוש, ובטח ללמוד אצלה.

pinibs

New member
מחזק את נוכחות "השמבאלאים" ../images/Emo13.gif

לומד (שנה +) קונג-פו לאו-חו אצל בן טל-שחר, וזה פשוט מופלא
בעבר (תקופות שונות, משכי זמן שונים - מכמה חודשים עד שנה): ג´ודו, קונג-פו, והשרדות. פיני

amir_aikido

New member
שלום שמי אמיר ../images/Emo9.gif

לאחר מעט מחשבה, הבנתי שהדרך הכי טובה להציג את עצמי, תהיה לשים כאן מספר קישורים להודעות שבהן כבר עשיתי זאת. אז מי שמתעניין, מוזמן לעבורמ לקישורים ולהסתכל גם בהודעות שמשורשרות אליהם (באחד המקרים לפחות רוב המידע נמצא שם) מקווה שזה עונה על השאלה. אמיר

orii

New member
טאי צ´יק

זה כמו טאי צ´י אבל עם ז´אנטים ממגנזיום
אני לומד טאי צ´י מחיים בנדר 3 שנים. לפני זה למדתי שנתיים וחצי בבית ספר של ניר מלחי

למעלה