התפקדות...

zakomea

New member
התפקדות...

אני מבקש שכל אחד ירשום מה הוא לומד, וכך נוכל לדעת יותר טוב עם מי אנחנו מדברים פה, כי אולי יש פה משהו שאתם מכירים ובכלל לא ידעתם, מי יודע

yanivtil

New member
אני

לומד לאו חו אצל בן-טל שחר. למדתי בעברי גוג´ו ריו תקופה קצרה ושוטוקאן תקופה ארוכה יותר (אך מאז עבר זמן רב)

קראטה דו, גוג´ו ריו אוקינאווה.

אני מתאמן בקראטה דו, בשיטת גוג´ו ריו אוקינאווה, אצל קאנצ´ו רוני קלוגר. מתאמן 10 שנים (תורידו את השירות הצבאי שבקושי הגעתי לאימונים...)

shirabalter

New member
סתם בשביל הסדר הטוב...

אולי שכל אחד שתורתו אומנותו כבר נרשמה, ייצרף עצמו באותו טור? לדוגמא: אם התגובה להודעה המקורית היא של שוטוקאן, אז הבאים אשר עוסקים בשוטוקאן יירשמו עצמם כתגובה להודעה המקורית... הבנו? ואז יצא: הודעה מקורית. -אני אוהב שוטוקאן. -לומד שוטוקאן. -... שוטוקאן. -קפוארה -לומד קפוארה. -תורה דוג´ו וכולי וכולי...

p o l i

New member
../images/Emo122.gif

לומדת שנה ג´ו ג´טסו ושלוש שבועות קפאורה

budoka

New member
אולי נוכל להתפלל יחד עוד איזה שנה

13 שנה (נטו) בודו טאיג´יצו (נינג´יצו) שנה+ איאיידו קראטה קיוקושין קאי 9~ חוד´ (ולא עוד) קנדו 8~ חוד´ (ולא עוד) ועוד כמה פעילויות אזוטריות מכדי שאזכיר כאן

aradori

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo67.gif + ../images/Emo122.gif

13 חודשים (נטו) בודו טאיג´יצו (נינג´יצו) שעור אחד טאי-צ´י 6 שנים יסודי 3 שנים חטיבת-ביניים ושנה תיכון. פעמיים הרביצו לי ביסודי קצת יותר בחטיבה והרבה יותר בתיכון.

krav maga IMI

New member
כשמי כן אני

מתאמן ומאמן בקרב מגע לפי שיטת אימי ליכטנפלד ז"ל. (האיגוד הבינלאומי לקרב מגע).

davidovd

New member
מה אני לומד ...?

17 שנה קראטה שוטוקאן אצל סנסאי אשר מזרחי בבת-ים.(מתוכם כ-2 במקביל אצל שיהאן משה גליסקו בב"ש). כ-3 שנים קיוקושינקאי אצל סנסאי יואל יצחקיאן בחולון.

rk1

New member
גליסקו

תגיד איך הגליסקו הזה הוא באמת ברמה? שמענו שהוא דאן7 אתה מחזיק ממנו כמו מכלי! או שהוא סתם עוד אחד שמחזיק מעצמו? דרך אגב אני אמור ללמוד בבארשבע ואני רוצה לדעת אם שווה להיתאמן אצלו.

orii

New member
לידיעתך

"הגליסקו" משתתף בפורום לעיתים. איך לדעתך הוא מרגיש כשהוא קורא הודעה כמו זו שלך? לדעתי, התוכן של ההודעה שלך לגיטימי, הניסוח לא.

amir_aikido

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם אורי

מותר להתנסח בנימוס זה לא הזיק לאף אחד מנהלים, אם תחליטו למחוק וגם הודעה זו תמחק, אני איתכם. אמיר

WhiteBear

New member
לגבי מחיקות...

אני מדבר בשמי ולא שאר המנהלים. הודעות שמנוסחות רע בצורה כזו מזיקות לאדם אחד בלבד. אם אותו אדם יבקש למחוק את ההודעה, זה יתבצע. אחרת, לא. המקרה השני שבו יתבצעו מחיקות יהיו כאמצעי התמודדות למול אגרסיביות של גולשים סוררים (כאלה שעושים דווקא ויוצרים סייבר זבל - המנקים הרי בשביתה
) טל.

גם אם היה מתייחס אלי, אישית../images/Emo70.gif

והרשה לי לצטט, עם הדגשה שלי: "תגיד איך הגליסקו הזה הוא באמת ברמה? שמענו שהוא דאן7 אתה מחזיק ממנו כמו מכלי! או שהוא סתם עוד אחד שמחזיק מעצמו? דרך אגב אני אמור ללמוד בבארשבע ואני רוצה לדעת אם שווה להיתאמן אצלו." אני הייתי רואה בזה מחמאה. גם אם הניסוח לא ממש בשפה תנ"כית, אני לא רואה כאן שום חוסר-כבוד.

למעלה