התפקדות...

סלח לי

סלח לי בבקשה אדון ORII (אגב איזה מין שם זה זה בטח לא ישראלי אתה עובד זר?) טאי צ´יק זה פשוט טאי צ´י מהיר, זה פיתוח של סגנון יאנג 25 התנועות (שזה כמו יאנג 24 אבל יותר טוב, תעשה את החישוב) ושל סגנון קרב מגטסג´יצו משולב תאילנדי. אצלנו אגב לומדים את שניהם כבר בחגורה לבנה כי אח"כ אין זמן מרוב שאנחנו מנסים להוריד את האלימות. מקווה שזה עזר לך

orii

New member
למי אני אסלח אם לא לך, נשמה גינגית

אוהבת כל שכמותך. ועכשיו ברצינות ממש לא יפה מצדך לגלות את סודות הטאי צ´יק (בכל תנועה מסתתרת עוד מיני תנועה שמאפשרת שליטה עילאית בגשמים של השנה שעברה). אז עכשיו שכולם יודעים סודות שאסור להגיד בקול, כל מה שנותר לי לבקש זה שמושיקו דאן 12 ימחק מהמוח של כל מי שקורא את ההודעה את המידע החסוי.

תקרא בבקשה את שרשורי הקפוג´יטשרדות

תקרא בבקשה את השרשורים לפני שהמודרטור קוטף לי אותם ובכן: לפני כמעט שלוש שעות קיבל סנסאיי מושיקו גרוזנברג דאן 12 ב UPS מיפן! חכו להתפתחויות!!

orii

New member
אל תחשוף כוונות... כתוב טאי צ´יפ.

כולם יחשבו כן זה הצ´יפ הביולוגי-אורולוגי-כימי-אטומי-מדימונה. ורק שנינו נדע בסוד כמוס שזו סימונה מדימונה.

אני אחשוף מה שאני רוצה!

אני לא מפחד מהמאסטר-סנסאי-סיפולוקס שלכם! השוורץ שלי יותר גדול מהשוורץ שלו!
I talk soft but carry a BIG STICK אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא -
פתאום קפצה מתוך המסך - (צליל פגיעה בקיר, קצת סימני עשן, ריח של אוזון באויר...)
מאיפה אמרת שהוא, המושיקו הזה? מישהו יודע את הטלפון של מולדר?

orii

New member
אפילו הגינגי לא יוכל לעזור לך

(והוא כל הזמן רוצה לעזור) אם המושיקו רק ירים את הציפורן הימנית שלו בזוית 12.5 מעלות ויתקע גרפס (ולא בריח של אוזון...). אז אלף כל, בא לא נדבר על שוורצים - בא ונקשיב להם. בית כל, גינגי כתב שמושיקו אמיתי עובדה שהוא הולך לשירותים. גימל כל, קודם כל תבוא לראות שיעור מקרמה לקדם-מתחילים אחרי זה נראה אם תדבר בכלל (אני שבוע אחרי השיעור רק עשיתי קולות של צפרדעים). דלת כל, אם תעשה גימטרייה להודעה הזו תקבל את הטלפון של מאלדר וסקאלי בסיכול אותיות. בהצלחה ובברכת נזירי הדופ דופ: דופ דופ

idv

New member
אני מכיר את השוורץ המקורי ותאמין לי

שהוא פי אלף יותר חזק מסנסאי מושיקו

dutchman

New member
למרות שאני חדש

אני לומד קרטא שוטוקאן חגורה כחולה ג´ודו כתומה וקרב מגע מספרים כי באיזור שלי לא למלדים את זה (אני גר בהולנד)

אני מתאמן ומדריך קרב מגע

מזה 10 שנים, אני בן 17 עוד מעט, מחזיק בחגורה חומה בקרב מגע. התחלתי את דרכי שהייתי בכיתה א´ תחת הדרכתו של אחי באגודת "בוקאן" בית הספר לקרב מגע של ירון ליכטנשטיין מבכירי הקרב מגע ומבכירי תלמידיו של אימי "דור הבנים" בין הראשונים שלמד קרב מגע, והגעתי אצלו לחגורה כחולה שבמשך 7 השנים שהייתי שם הייתי תחת הדרכתו של אחי ובסדנאות אצל מר ליכטנשטיין עצמו, לאחר שנסגרה "בוקאן" עברתי יחד עם אחי לאיגוד הבינלאומי לקרב מגע והמשכתי להתאמן שנה אצל אחי ולאחר מכן עברתי למר אבי מויאל מנכ"ל האיגוד שבמקביל החלתי להדריך גם קרב מגע, אצלו גם נבחנתי לחומה שאותה העניקו לי מר אבי מויאל ואחי.

יושינקאן אייקידו וג´ודו

האמנתי במשך שמונה שנים אצל סנסאי אייל אופיר במגוון של שיטות יפניות, סיניות, פיליפיניות, ישראליות ומערביות, כשהדגש היה על ג´ודו וקרטה במשך שנה בשוטוקאן קראטה אצל מורה בשם איציק בגבעתיים (לא זוכר את שם משפחתו) התאמנתי למשך תקופות מאוד קצרות (בין שבוע לחודשיים) גם בקראטה קיוקושינקאי אצל שיהאן רונן כץ, ג´יקישין ג´וג´יטסו אצל סנסאי רמי ששון, בודו טאי ג´וצו אצל שיהאן אילן גטניו, קנדו אצל סנסאי מרקו אדרי ואייקידו אייקיקאי אצל סנסאי שלמה אדלסברג כבר כמעט שנה וחצי אני מתאמן ביושינקאן אייקידו. מעל שנה בגבעתיים תחת הדרכתו של סנסאי גדי שור ולאחר מכן תחת הדרכת תלמידיו (גדי ירד מהארץ) ובחודש-חודשיים האחרונים ברמה"ש אצל סנסאי אלון דגן. אני בעל דרגת קיו 5 ביושניקאן אייקידו (מקביל לחגורה ירוקה בג´ודו). אני מתאמן כארבעה חודשים אצל סנסאי שלמה דויד בג´ודו, כרגע בעל חגורה לבנה. וכמובן שעוד ארוכה הדרך...

למעלה