התפקדות...

aradori

New member
קארמה.

אם מר גליסקו לא יראה את ההודעה. לא קרה כלום. אם הוא כן יראה, אז כש-rk1 יבוא לשיעור נסיון, יש לי הרגשה שאני יודע על מי "הגליסקו הזה" יבצע את ההדגמות.
הכל מתאזן בסוף. אוווווווום.

davidovd

New member
שיהאן משה גליסקו בשבילך !!!

שיהאן משה גליסקו אכן דאן 7,ואכן בעל ידע וניסיון כמו מי שראוי לדרגה זו. אני לא יודע מי אתה,ומה הדרגה שלך,אבל אני בטוח שלא גבוהה,משום שאין לך כבוד לאחרים (נפוץ אצל דרגות נמוכות ורברבנים). אני לא יודע מי המאמן שלך,אבל אדם שעוסק באומנות לחימה מקבל חינוך של כבוד הדדי של איש לרעהו,ולא טורח להתעסק בכמה המאמן השני "וואחד כלי". אתה לא ראוי שיהיה לך מאמן כמוהו.ד"א אגב,אני לומד בב"ש,ואם ניפגש על המזרון,אני אישית "אזכיר" לך את השם שלו. דורון דוידוב

onidin

New member
למה להתעצבן למה...

אני בטוח ששיהאן גליסקו ראוי וכבעל דרגה כזו גבוהה אני מניח שהוא כבר סלח לחצוף, מצד שני אתה לא ממש "עושה" לשיהאן גליסקו כבוד בכך שאתה מזמין את הנ"ל למפגש על המזרן שהרי נאמר :"...כבוד לאחרים (נפוץ אצל דרגות נמוכות ורברבנים)." זכור לי מהיכן שהוא
. לא ממש לעניין לפתור את זה על המזרן ומצד שני קח בחשבון כי המפגש יכול להסתיים דווקא לרעתך..ואז כמה "כבוד" זה הביא לך ולשיהאן גליסקו ?!

לאיומים אין כאן מקום../images/Emo70.gif

davidovd, אם אתה לומד אצל מורה שאתה מעריך, אתה אמור לשאוף שיהיו לו הרבה תלמידים. אחרי איום כזה, נראה לך ש-rk1 ישמח לבקר אצלכם? אני מסכים שהשאלה שלו מנוסחת בצורה גרועה, אבל לדעתי לא היה בה חוסר-כבוד. בכל מקרה, אני מציע לשניכם להמשיך את הדיון הזה במסרים האישיים.

davidovd

New member
המטרה הייתה להרגיע את rk1...

דוד, אכן ה"שאלה" שלו הייתה מנוסחת בצורה גרועה,אך המטרה הייתה לא להזמין אותו לקרב,אלא להעמיד אותו במקום. בכל מקרה גם תלמיד עם גישה כזו יתקבל בברכה אצל שיהאן גליסקו וגם על ידי.

rk1

New member
בסך הכל שאלתי שאלה

וכמעט אכלתם אותי חי. אני רציתי לדעת ממר davidovd איך המורה הזה גליסקו כי הוא מתאמן אצלו,לא רציתי בכלל לפגוע חלילה. אני עובר ללמוד בבארשבע וכל מה שאני רוצה זה מאמן טוב כי אכלתי אותה הרבה ממאמנים שרלטנים. אני אמצא את הבית ספר של גליסקו ואבוא למשש את הדופק ולהתרשם אם הוא באמת מה שאתה כותב עליו ואם כן אשמח ללמוד ממנו. אני מצטער על הבלגן שאולי עשיתי ולא בכוונה .

shirabalter

New member
מה למדתימה לומדת...

למדתי ארבע שנים קראטה- תורה דוג´ו. (בגיל צעיר מאוד!-כתה ב´ עד ה´ כולל, אצל ארתור- המכיר יכיר...) באוגוסט השנה התחלתי ללמוד טאי-צ´י צ´ואן במרכז הישראלי לטאי-צ´י. נו, תרשמו גם אתם- שנכיר. (לא רציתי לפתוח את הרשימה של הטאי-צ´יסטים אבל ראיתי שכמו אצל דוד למטה- אתם לא זזים אם לא דוחפים אתכם...אפילו לא הצידה.)

גם אני ...

לומד טאי-צ´י, או יותר נכון את שיטת צ´ו-נאן, שמורכבת מטאי-צ´י, שינג-אי ופה-קואה. אני מנסה להיות תלמיד של ניר מלחי, מאז התחלתי ללמוד אצלו בינואר 89. לפני זה, בסביבות גיל 16-17, למדתי אייקידו (כשנה) אצל איתן בן-מאיר; לפני זה, למדתי כמה חודשים קונג-פו "קשה", ולפני זה - שוטוקאן, קרוב לשנה. יחד עם זה אני עוסק קצת בקשתות, שמהווה מבחינתי "מקרה פרטי" של יישום עקרונות הטאי-צ´י.

haleth

New member
וגם אני

לומדת טאי צ´י במרכז הישראלי לטאי צ´י, בירושלים, מזה 5.5 שנים. נהדר.

חניבעל.

New member
וגם אני

לומד בקבוצה של המרכז בפ"ת כחצי שנה. (בעבר למדתי 3 שנים שוטוקאן).

shirabalter

New member
וגם אני...

...רוצה להצטרף למפגן הסולידריות הזה! תחי האחדות ההודעתית!

ארנבים

New member
אהמ

אני מתאמן כבר 6 שנים קונג פו גמל שלמה דרומי אצל סיפו ספיר טל בפ"ת.

orii

New member
בעיני זה מאוד נחשב

ברוך שובך מהמילואים. אתה יכול להגיד לקצינת קישור שבשנה הבאה אתה עושה מילואים בפורום. המנהל ירשום לך פתק...

deep ocean

New member
שמבאלה קונג-פו

אני לומדת כבר שנה את "קונג-פו מיכל" בשמבאלה אקדמיה לקונג-פו.
אני נהנית מכל רגע ונדהמת מהזכות שניתנה לי ללמוד את הקונג-פו שלי.

alon_o

New member
קונג פו בשמבאלה

עם בן טל-שחר. כחצי שנה (נראה לי). מספר חודשים של שיעורי ניסיון אצל מורה X, Y ו-Z (עד שהגעתי לשמבאלה) שנה וחצי בגואה אצל ברוך סגל (ולא עוד) חצי שנה צ´י קונג\טאי צ´י אצל נירה רבינוביץ´ (ולא עוד)

pinibs

New member
נירה רבינוביץ´...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אלון, רק אל תגיד לי שאצל נירה רבינוביץ´ מ"קישקשתא"... פ

pinibs

New member
אתה בדרך כלל כל כך נחמד, חיובי,

מבין הומור, ועושה חשק לתקשר איתך, או שסתם חשוב לך להיות מיוחד בכל מחיר?

למעלה