../images/Emo24.gifוואו כ"כ מעריצים,אהלן MM2!!
וואו גם אתה,גם לוו , גם אני! שלושה מעריצים במספר ודרך אגב לוו צודק לחלוטין,גם אני חושבת שהגיע הזמן לפורום"סלין דיון"אחד שיהיה מוקדש רק לה ולמעריציה/תויה המרובים/ות(היא כבר מכרה 140 מיליון דיסקים ברחבי העולם אני כשלעצמי חשבתי שברגע שאמן/ית(ישראלית או "זרה") מוכר/ת יותר מ**מאה מיליון**
אלבומים מיידית פותחים לו/לה פה פורום בתפוז כבתור הוקרה!!!נו טוב אני בטוחה שמגיע לה פורום עצמאי משלה,רק עניין של זמן לפני שמישהו או מישהי יעשה זאת! -וזה נכון שיש לה קול מדהים,אין אין עליה. -אגב,אמ.אמ2 הקליפ החדש שבקרוב יוצא לה ושהזכרת זה הקליפ של השיר
"GOODBYE IS THE SADDEST WORD"(תרגום
גודביי זו המילה העצובה ביותר")מהאלבום האחרון שהוציאה"a new day has come". זה שיר הכי מהמממממממם ומרגש באלבום,אני תמיד אבל תמיד מתרגשת ובוכה כשאני מאזינה לו כי המילים מתארות פרידה בין אימא לבין הבת שלה וכשאני מאזינה לו אני נזכרת באימא שלי ובשני הסבתות שלי שנשארו בישראל ואני מאוד מתגעגעת אליהן אבל..אני בקשר איתן יום יום!! *אני מתנצלת על הטעות שעשיתי בקשר לבילבול בין 87 ו88 תודה שתיקנת אותי..,כן עכשיו נזכרת שהיא זכתה באירלנד ב-88 ,87 היה בבלגיה..וב89 זה היה בשוויצריה..סבבה!