התפקדות

aviva243

New member
רעיון יפה

אביבה כרגע ישראל בודקת אפשרויות לכוון ארה"ב

diday

Member
דניאל, גרמניה, פפד´ם

נכנס לעיתים, מעיף מבט בחלק מההודעות, אין לי זמן כיום להרבה יותר מזה. מענין אם אני ה"גרמני" היחיד שנותר בפורום.

ובאמת, לאן נעלמו כל יושבי גרמניה

שהיו פה בהמוניהם (הכל יחסי). מה, כולם התייאשו מהשפה וחזרו לארץ

תופסוש יובלושקה,אפרופו גרמניה

אני חולמת על כך שבעתיד הקרוב הורוד הנראה לעין אני אוכל לקנות לעצמי איזה מרצדסושית קטנטונת מודל 2000 בערך(עם גג נפתח)וכל החברות שלי יקנאו בי...חוצמזה רובן נוהגות בב.מ.וו.ו. כולן בלייניות אמריקניות..מתה עליהן!

Yaniv-DC

New member
יניב בוושינגטון הבירה

נמצא באיזור וושינגטון שנתיים וחודשיים עד לפני שובעיים גרתי בפרברים, ואז עברתי לדופונט סירקל, ה-מרכז. עובד בטלוויזיה הישראלית וגם מלמד עברית ויהדות (של הרפורמים...) תאריך חזרה - הויזה נגמרת עוד שנה וחצי, אבל עוד כחצי שנה מתחילים לעבוד על הגרין קארד...

גמני!!!

היי, לא הייתי פה כמה ימים, איזה יופי מה שהולך פה! אז אני יובל, בבאזל (שוויץ) וכל הזמן נוסע (61ק"מ) לפרייבורג (גרמניה). מתחיל שנה ששית כאן ומחכה למצוא עבודה בארץ הקודש בשביל שיהיה לי לאן לחזור... ובינתיים נהנה כאן ונוסע לארץ די הרבה (מה שלא מפריע לי למלא כל פעם מחדש את המזוודה בשלל דברים "נורא חשובים" מהארץ)

לוו

New member
עכשיו תורי

שם - אליעזר גיל - 25 מצב משפחתי - רווק מזל - דלי דת - חוזר בשאלה (עדיין בארון ) מגורים - ברוקלין ניו יורק אוכל - סטייק בקר שתייה - מיץ תפוזים תחביב - היסטוריה - טבע - ים כחול , בילוי מועדף - ספריה מוזיקה - סלין דיון - ברטני ספיר´ס טלוויזיה - חדשות- תיעודי- מי רוצה להיות מיליונר - הישרדות שחקן - האריסון פורד אישיות נערצת - ראש העיר לשעבר רודי ג´ואליאני הכי מצחיק - צ´רלי צ´פלין מרגיז - צביעות ציטוט נבחר - " גיבורים עושין היסטוריה , היסטוריה לא עושה גיבורים " (הנשיא טרומן ,ארה"ב ) תוכניות לטווח הקרוב - לעבוד , ללמד באיניוורסטיה תוכניות לטווח הרחוק - לצאת מהארון , ולהיות איש עצמאי חלום - שיבוא שלום על העולם

לווווווווווווווו! גם אתה מעריץ של..

סלין דיון!!ואוו וואו וואו איזה יופי טופי...קבל
וח"ח"ח! מתה עליך לווו!ביי דה וואי אני כבר שרופה עליה מאז אירוויזיון 87...נה פארטה פא סון מווה!!(נשמע הרבה יותר טוב בפורצתית תאמין לי!יש לי מלא דיסקים וסינגלים שלה אני סוגדת אותה... את בריטני אני לא כ"כ אוהבת כי עושה רושם שהיא זנזונת מופקרת ואני לא ממש סובלת את האופי הזה שלה...אבל אני אפרגן לה בכל מקרה כי היא אחלה רקדנית וגם אני לומדת מחול אז...ת´יודע! ד"א המנחה החדשה של "מיליונר" משעממת אותי מוות!אני כבר לא צופה בתכנית יותר!
החזירו את רג´יס לאלתר!!!!!!!!!!"

MM22

New member
אני גם מעריץ גדול של סלין דיון

היי תפוחיתבדבש , האמת היא שאני לא כל כך קשור לפורום הזה כי אני גר כרגע בישראל , אבל רק רציתי להגיד שאני גם מעריץ של סלין דיון. אני חושב שייש לה את הקול המדהים ביותר בעולם ואני כבר לא יכול לחכות לדיסק הצרפתי החדש שלה שייצא לקראת האביב. (אבל אני מתנחם בעובדה שבקרוב יוצא לה קליפ חדש...). רק רציתי לתקן טעות קטנה שלך... האירוויזיון שסלין השתתפה בו הייה בשנת 1988 ולא ב - 1987.

לוו

New member
MM22 וולקאום טו דע פורום

גם אני הייתי עכשיו לחצי שנה בישראל , אז מה ? !

../images/Emo24.gifוואו כ"כ מעריצים,אהלן MM2!!

וואו גם אתה,גם לוו , גם אני! שלושה מעריצים במספר ודרך אגב לוו צודק לחלוטין,גם אני חושבת שהגיע הזמן לפורום"סלין דיון"אחד שיהיה מוקדש רק לה ולמעריציה/תויה המרובים/ות(היא כבר מכרה 140 מיליון דיסקים ברחבי העולם אני כשלעצמי חשבתי שברגע שאמן/ית(ישראלית או "זרה") מוכר/ת יותר מ**מאה מיליון**
אלבומים מיידית פותחים לו/לה פה פורום בתפוז כבתור הוקרה!!!נו טוב אני בטוחה שמגיע לה פורום עצמאי משלה,רק עניין של זמן לפני שמישהו או מישהי יעשה זאת! -וזה נכון שיש לה קול מדהים,אין אין עליה. -אגב,אמ.אמ2 הקליפ החדש שבקרוב יוצא לה ושהזכרת זה הקליפ של השיר "GOODBYE IS THE SADDEST WORD"(תרגוםגודביי זו המילה העצובה ביותר")מהאלבום האחרון שהוציאה"a new day has come". זה שיר הכי מהמממממממם ומרגש באלבום,אני תמיד אבל תמיד מתרגשת ובוכה כשאני מאזינה לו כי המילים מתארות פרידה בין אימא לבין הבת שלה וכשאני מאזינה לו אני נזכרת באימא שלי ובשני הסבתות שלי שנשארו בישראל ואני מאוד מתגעגעת אליהן אבל..אני בקשר איתן יום יום!! *אני מתנצלת על הטעות שעשיתי בקשר לבילבול בין 87 ו88 תודה שתיקנת אותי..,כן עכשיו נזכרת שהיא זכתה באירלנד ב-88 ,87 היה בבלגיה..וב89 זה היה בשוויצריה..סבבה!

AlanSanie

New member
I like her too!!!

I like her too. My wife is from Quebec, which makes me like Celine even better. I love her French songs... The English one´s a bit less

לוו

New member
אז מה דעתך לפתוח פורום סלין דיון ?

אולי אתם מציע זה בפורום "תפוז משוב " ? בנוגע תוכניות "מיליונר" , גם אני מעדיף רג´יס ,

DaphneZ

New member
גם אני!!!

דפנה בת 19.5ף אופרית גרה כרגע בסטמפורד, קונטיקט כרגע זה לשנה הקרובה אבל יש תוכניות להמשך לימודים פה...

ודודה מותק מוסרת

ד"ש ושהיא עושה חיים בהונולולו אבל לא מצליחה לקרוא את העברית בתפוז. היא תשוב לכוחותינו בעוד שבועיים.

וושינגטון DC

שנתיים פלוס בארה"ב, קצת הזנחתי את הפורום לטובת תינוקת בת-יומה, עושה את עצמי עובד, דוגם מסעדות ובתי קפה, חולם על הודו.

וואו מקס ../images/Emo49.gif

מתי? מה שמה בישראל? כמה היא שוקלת? (רואים שיש לי שלושה אחיינים - אני יודע מה לשאול
) אתה מניק?

billy miligan

New member
אריאל מניו זילנד

אחרי האוניברסיטה נסעתי לי לטייל בעולם הגדול ונתקעתי באוקלנד ניו זילנד. טיילתי בארץ המדהימה הזו כשבעה חודשים וכשנגמר הכסף החלטתי לנסות להשאר במקום לחזור לארץ. ומאז ועד היום אני פה.

גאיה100

New member
גמאני פה…

…לפעמים. גאיה מסקוטלנד, נודדים בעקבות עבודת הבעלול ברחבי אירופה. אוטוטו תיולד לנו נסיכה סקוטית, מקווה שנבין בעתיד ת´מבטא שלה…

למעלה