התפקדות

יובית, יובית, יובית......./images/Emo35.gif

לקח לך 24 שנה להגיע ל-
שלך בתפוז
טוב נו, למשה רביינו לקח 40 שנה לעבור את המדבר. לך לקח "רק" 24 שנה לעבור את ה-Navada desert. נסלח לך בתנאי שתבטיחי להישאר ולהשתתף ולא רק להציץ מפעם לפעם מחדרי ההימורים ולהגיד Hello & Goodbye! אז בינתיים תצטרפי למסיבה....יש מוזיקה, יש
יש
יש
, יש
, יש
, הכל כמו בלאס וואגס...וכן, הרבה הרבה
כמו אצלכם ואצלנו.....Welcome!

What´s wrong with San Diego?

I have Israeli clients living in San Diego for many years and they love it. I was there too. nice place...lots of sun & beaches.....

sashkashurik

New member
But Las Vegas is much more fun!

San Diego is pretty boring. It´s nice to come here to visit, but to live here can be really boring...

מורןFL

New member
איך לגור בלאס וגאס?

אני מנסה את פלורידה, אבל נשבעתי לעצמי שאם לא ילך לי פה, אני עוברת ללס וגאס. מה שכן בדקתי דירות עשה לי רושם מאוד זול.

יובית

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo24.gif

למעו האמת אני איתכם כבר יותר משנה.....שייכת לקול הדומם. ראיתי חברים ניכנסים ויוצאים.....אוהבת את הכתבות שלכם ומקווה שבעתיד אשתלב יותר. לך מורן - אכן, אחרי 24 שנים בלוס אנגלס עברנו ללאס ווגאס מהסיבה שמחירי הדירות זולים פה מאוד. התחלנו פה מ-א" ...ויש פה חיים גם מאחורי ה-סטריפ. ויש פה שמש.....שמש......שמש זה שחם פה, גם לא נורא, יש מיזוג אןיר בכל מקום העיקר שאין שלג וגם לא רוצה לחשוב יותר על רעידות אדמה. VIVA LAS VEGAS יובית יוצאת לקאזינו

sashkashurik

New member
ספרי, בבקשה, עוד על לס ווגאס.

אני כל-כך אוהבת את המקום הזה. ולא בגלל הימורים (אני בקושי יודעת להמר על הסלוטים), אלא בגלל האווירה - הרעש, האנשים מסביב, היופי, האורות, הכל. זה כל-כך שונה מסן דייגו השקטה והדכאונית משהו. אז ספרי בבקשה, האם את הולכת הרבה לקזינו? האם את לא מפחדת להפסיד את כל הכסף שלך? האם את הולכת סתם לבתי מלון? האם ראית כבר את כל ההופעות? האם את מנצלת את העובדה שאת גרה ב***לס ווגאס****??? והאם יש שם קהילה יהודית רחבה? ותגידי לי גם איך את מסתדרת עם המכות חשמל האלה? כל מכונה שאני נוגעת בה, מחזירה לי מכות.
אני רק אציין שהייתי בווגאס 6 פעמים כבר במלונות שונים, וכל פעם אני רוצה עוד ועוד ועוד.....

גם אני... גם אני....

גם אני מתה על לאס וגאס, וגם אני מקבלת מכות חשמל כל פעם שאני שם. ואני נוסעת עוד פעם בדצמבר-ינואר, והפעם חינם!! כיף לי
אפרת

יובית

New member
מה אומר ומה אספר

לאס ווגאס לא היתה במסלול הטיול שלנו מעולם. הביקורים פה היו לעיתים רחוקות מאוד מאוד. אנחנו לא מהמרים....וזו עיר של הימורים. הביקורים בא היו רק כשבאו משפחה מהארץ או חברים, אז נסענו לטייל שם. בשנה האחרונה הכרנו דרך "תפוז" חברה ניפלאה שגרה בלאס ווגאס. הקשר התהדק ובאנו לביקור. ביקור משך ביקור, וכבר בביקור השלישי החלטנו שאנחנו לכאן. חזרנו ללוס אנגלס, מכרנו את הבית...חיכינו לסוף שנת הלימודים כדי לא להעמיס עוד משבר לילדים......בעלי עזב מקום עבודה....והנה אנחנו פה. לאס ווגאס יפה......וכמו שאמרתי יש פה חיים מחוץ לקאזינו......האזור שבו אנו גרים הוא בין האזורים החדשים יש פה את כל החנויות שיש בלוס אנגלס.....הכל נוח פה אבל כמובן החיים פה הם החיים על ה-STRIP. להגיד את האמת.....עדיין לא המרתי במכונות.....לא בעלי ולא אני מהמרים, אולי זה טוב כי באמת למי שמהמר לא הייתי אומרת שזה המקום בשבילו. אנחנו יותר יושבי בית, כך שגם ככה סתם לא יוצאים למלונות על ההופעות חשבנו........אני מחכה לסלין דייאן. קרן האור של מלון הלוקסור ניכנס אלינו לחדר השינה, והרעש היחיד שאנחנו שומעים לא בא מהמטבעות במכונות, כי אם מהמטוסים בשדה התעופה. שמעתי שיש פה קהילה גדולה של ישראלים....אבל עוד לא ייצא לי להפגש איתם, אלא רק עם המישפחה של חברתי. יש פה מיספר לא קטן של בתי כנסת שמתאים לכל הזרמים, החל מחב"ד. מוצרים כשרים ומהארץ אפשר להשיג כאן בלי בעייה. את הפער של מוצרים שבאמת אין כאן וגם דיי יקר, אני משלימה בביקורי בלוס אנגלס. (4 וחצי שעות נהיגה,- עשיתי את זה ) בקשר למכות חשמל שציינת, זה קורה.....ביגלל שיפשוף הנעליים בשטיח ונגיעה שלך במכונה. הייתי בסאן דייאגו מיספר פעמים ואז רק לביקור בעולם הים, ופעם נסענו לראות שם איזה MISSION שהילד למד עליו בבית ספר. לאס ווגאס יפה.....הבתים פה מאוד זולים וזו הסיבה שעברנו לכאן. יובית כשארויח בקאזינו אספר לכם

sashkashurik

New member
../images/Emo5.gifאני מקנאה בך!

וגם באפרת מאוסטין שנוסעת ללס ווגאס בחורף. מתי אני נוסעת עוד פעם - אין לי מושג. עוד סיבה לקנאתי - האוכל הכשר. כאן, בסן דייגו, כל הדברים הכשרים האלה הם מאוד מוגבלים. למשל, פתחו לנו פה חנות יהודית, ואפילו פעם אחת הביאו יוגורטים של טרה. אחר כך סגרו. למה? ככה. יש פה 2.5 ישראלים באיזור... נכון, גם אנחנו יכולים לנסוע ללוס אנג´לס בשביל זה, אבל יש הרי בדרך את ביקורת הגבולות, והנסיעה הופכת הרבה פעמים לבלתי נסבלת!

רגע רגע רגע מר אנרכיה....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפי הסימון שלך על המפה שלנו ולפי ההסבר שלך בשרשור קודם אתה חי על איזה אי נידח באמצע האוקיינוס...אז תחליט - את גר ב"בלסטין" או ב"טימבאקטוו"
ולענות לשאלה שלך, ברור שזה לכל חברי הפורום (במיוחד לאילו שעדיין לא החליטו איפה הם גרים...
). זו חברה בינלאומית עליזה, חברותית, רוב הזמן פעילה (כאשר לא יושנים יותר מידי...
) וישרה. ומכייון שבכרטיס האישי שלך מצויין שאתה חייל, אז אני ממליץ בפני המנהלות והחברים למנות אותך בתור השריף
של המועדון הנכבד הזה כדי שתבלום את כניסתם של טיפוסים חשודים ומפוקפקים, מה דעתך

אנרכיה

New member
run Anarchy run

לשאלתך,אני גר באי ´אנרכיה´. שאלה לי אליך,אם אני אהיה ה
אני יכול גם ת´
? |פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז| אני כמובן שמח לכל תפקיד ציבורי,תמורת כסף. רק יש לי תנאים. אני צריך סמכ שריף<אותך>,אני רוצה מקוצרר,שתי שומרי ראש ´צנפים´,ועוד כל מיני דברים מוזרים... עכשיו קצת עלי, אני אנרכיה בן 19 גר מאז שאני מכיר ת´עצמי בראשון לציון, ´יוצא בשאלה´,יש לי תחביב לאסוף דודי שמש, כרגע חם לי פ33ות אז אין לי סבלנות לכלום. לכל שאלה אודות ´אנרכיה´ תוכלו לשאול פה,או במסרים. Lila Tov Anarchy

Michal7

New member
מיכל מאריזונה

היי, שמי מיכל ואני גרה בפיניקס, אריזונה מיוני 1999 עם בעלי האמריקני ושני כלבים מקסימים. אין לנו שום כוונות לעזוב. אני עובדת כמתרגמת ומתורגמנית פרילנסית ובעלי בעל עסק עצמאי.
יום נפלא לכולם/ן! מיכל פיניקס, אריזונה

een ogenblik

New member
גם אני

אני אוחנבליק (רגע) גרה עם האיש בפלנדריה (בלגיה). שנתיים ועשרה חודשים כאן, שלוש וחצי מחוץ לישראל. האיש עובד, אני גולשת באינטרנט.

aviron

New member
סאואדי-קראב, צ´יאנג ראי, תאילנד

סוגר מחרתיים העדרות מתאילנד של חודשיים לרגל עבודה בבריטנייה ואירלנד ובקרואטיה וסלובניה (אני מלווה קבוצות בחו"ל) - כאמור מחרתיים חוזר הביתה לתאילנד. הבית בצ´יאנג ראי, צפון תאילנד.

אני מקסימוששששש...וגיא!!!!!!

שיחקת אותה!!!!!!!! אני ישראלית....מושבניקית...ונהנת מכל רגע.. מקווה בקרוב... הופהההההל´ה.לקפוץ לארה"ב.....

מורןLA

New member
מורןLA עכשיו מורןFL

5 שנים לוס אנג´לס - 9 חודשים ישראל (לפחות ניסיתי) - מאתמול מיאמי ומרגישה מצויין תודה.

למעלה