מה אומר ומה אספר
לאס ווגאס לא היתה במסלול הטיול שלנו מעולם. הביקורים פה היו לעיתים רחוקות מאוד מאוד. אנחנו לא מהמרים....וזו עיר של הימורים. הביקורים בא היו רק כשבאו משפחה מהארץ או חברים, אז נסענו לטייל שם. בשנה האחרונה הכרנו דרך "תפוז" חברה ניפלאה שגרה בלאס ווגאס. הקשר התהדק ובאנו לביקור. ביקור משך ביקור, וכבר בביקור השלישי החלטנו שאנחנו לכאן. חזרנו ללוס אנגלס, מכרנו את הבית...חיכינו לסוף שנת הלימודים כדי לא להעמיס עוד משבר לילדים......בעלי עזב מקום עבודה....והנה אנחנו פה. לאס ווגאס יפה......וכמו שאמרתי יש פה חיים מחוץ לקאזינו......האזור שבו אנו גרים הוא בין האזורים החדשים יש פה את כל החנויות שיש בלוס אנגלס.....הכל נוח פה אבל כמובן החיים פה הם החיים על ה-STRIP. להגיד את האמת.....עדיין לא המרתי במכונות.....לא בעלי ולא אני מהמרים, אולי זה טוב כי באמת למי שמהמר לא הייתי אומרת שזה המקום בשבילו. אנחנו יותר יושבי בית, כך שגם ככה סתם לא יוצאים למלונות על ההופעות חשבנו........אני מחכה לסלין דייאן. קרן האור של מלון הלוקסור ניכנס אלינו לחדר השינה, והרעש היחיד שאנחנו שומעים לא בא מהמטבעות במכונות, כי אם מהמטוסים בשדה התעופה. שמעתי שיש פה קהילה גדולה של ישראלים....אבל עוד לא ייצא לי להפגש איתם, אלא רק עם המישפחה של חברתי. יש פה מיספר לא קטן של בתי כנסת שמתאים לכל הזרמים, החל מחב"ד. מוצרים כשרים ומהארץ אפשר להשיג כאן בלי בעייה. את הפער של מוצרים שבאמת אין כאן וגם דיי יקר, אני משלימה בביקורי בלוס אנגלס. (4 וחצי שעות נהיגה,- עשיתי את זה ) בקשר למכות חשמל שציינת, זה קורה.....ביגלל שיפשוף הנעליים בשטיח ונגיעה שלך במכונה. הייתי בסאן דייאגו מיספר פעמים ואז רק לביקור בעולם הים, ופעם נסענו לראות שם איזה MISSION שהילד למד עליו בבית ספר. לאס ווגאס יפה.....הבתים פה מאוד זולים וזו הסיבה שעברנו לכאן. יובית כשארויח בקאזינו אספר לכם