התפקדות

Guy K

New member
התפקדות

רק בשביל לדעת מי בפורום בימים טרופים אלו: גיא, נמצא ביוסטון טקסס בערך חצי שנה, עובד במועדון, עוד לא סגור על תאריך חזרה. צאו לדרך.

sashkashurik

New member
סשקה. ../images/Emo98.gif

לרוב צופה מהצד על הפורום. נמצאת בסן דייגו, עובדת בספריה. לא יודעת מתי תחזור לארץ.

הרבה שנים בדרום פלורידה ../images/Emo42.gif../images/Emo98.gif

נוח וטוב לי פה....מגיע לארץ 2-3 בשנה..... שבוע טוב ושקט לכולם

robbi53

New member
חדש/ישן במיאמי,באתי ל-4 עד 9 חודשים

משפחה,עבודה,טיולים ובלויים.. בשנתיים האחרונות שהיתי בבית,בישראל.. טיילתי,צילמתי והרי התוצאות... שילוב של צילומים דיגיטליים,תוכנה טובה ואינטרנט נותנת גם לכם להנות מקצת אויר מישראל... כל המצגות נוצרו בעזרת התוכנה שלי "VAlbum",מצרף תיאור וקישורים...

osnat tlv1

New member
שאלה אלי אליך איש ניו יורק

אני ואחי עומדים להגיע חודש הבא לניו יורק , אשמח מאוד אם תוכל מנסיונך לתת לנו עצות בעיקר לגבי אזור למצוא בו דירה ודברכ שני אחי שהוא בעל תואר ראשון בכלכלה מחפש עבודה , כל עבודה אבל בינתיים הוא על ויזת תייר. מה אתה יכול ליעץ לו - לפי דעתי קצת מסוכן אחרי ה 11/9 עם רשויות ההגירה אבל אם יש לך טיפים או אתה מכיר קצת את השטח נשמח מאוד לשמוע , אין לו ברירה ללכת לעבוד כי הוא וגם אני קצרים בכסף ומצד שני אנחנו יודעים שעד שלא מגיעים לניו יורק ומתחילים לחפש עבודה אז דברים לא זזים . אני הולכת לעבוד במשפחה יהודית והם הבטיחו לי שיעזרו לי עם הגרין קארד שזה אחלה רק האם מטפלת לילדים באמת יכולה לקבל גרין קארד או שהם סתם מושכים אותי? ישראלי יקר מאוד אודה לך על כל מידע שתמסור כי אין כמו לשמוע מאנשים שחיים וגרים שם

נתחיל בדיור

בעניין המגורים אני גר בברוקלין, ויש כאן הרבה ישראלים, למצוא דירה יכול להיות מאד פשוט, אם חפשתם דרך מתווך, אבל זה עולה לכם חודש שכירות, או שאפשר לחסוך את זה ולחפש בעיתונים לבד אבל זה לוקח קצת יותר זמן, ויותר מסובך, במקרה ואתם רוצים, שלחו לי מסר ואתן לכם מספר של מתווך אחד שאני מכיר והוא בחור אחלה בעניין עבודה זה לא קצת מסוכן, אלא זה הרבה מסוכן, ועוד, יותר קשה, למצוא מישהו שיסכים להעביד אותו בלי נירות, תתפלאו לשמוע אבל האפשרות היחידה היא למצוא בחור דתי, הם מוכנים להעלים ולעצום עיניים, כל זה אם הוא מחפש עבודה מקצועית, אבל אם הוא מוכן להתפשר, ולעבוד פיזית, יש הרבה עבודות, אפשר תמיד לפתוח את ידיעות אמריקה, או מעריב אמריקה, ולמצוא, יש הרבה מוברים שמחפשים, יש באבטחה, ועוד חוץ מזה לי יש חברת כח אדם ואני מתמקד בחברה ללא ניירות, אבל העבודות בהתאם, והנושא של הגרין קארד יש מושג של ספונסר, ואולי זה מה שהם מציעים, אני לא כ"כ מבין בכל זה, כי לא הייתי צריך לעבור את התהליך, לכאורה הכי טוב לשאול עורך דין, יש לי מספר של עורך דין, ושוב את יכולה לקבל אותו במסר

osnat tlv1

New member
תודה על התשובה המקיפה

באמת מה שכתבת מאוד יעזור וכנראה אין מנוס מלהגיע ולהתחיל להזיז ענינים. לי יש סידור לעבוד אצל משפחה לאחי אני דואגת כי הוא מעוניין לקבל כל עבודה. כתבת עבודות בהתאם ואין לו עם זה בעיה . הציעו לו מובינג - זאת עבודה עם סיכון גבוה להתפס ? מבין שלל העבודות מבחינתי שירוויח דולר פחות רק שתהיה עבודה עם פחות סיכון. לאחי יש לו תואר ראשון בכלכלה ואנגלית טובה מאוד , אני מאמינה שאם הזמן הוא ימצא מעסיק נורמלי אחרי שהוא קצת ישתפשף. כדרך אגב איך ניתן לשכור דירה בלי אישור שיש לך מספר סוציאלי הבנו שיכולה להיות עם זה בעיה. בתודה על המידע והעזרה אוסנת

תבדקי במסרים בענין הדירה

בקשר לאח שלך, אם הוא מדבר אנגלית טובה, אני לא חושב שתהיה לו בעיה למצוא עבודה, בכל מקרה אם את רוצה, תהיו בקשר כשאתם מגיעים ואנסה לעזור. בכל עבודה יש סיכון להתפס אבל החברה הישראלים מספיק חכמים לדעת מה לא לומר אפה

יוזמה ברוכה...

אני עדי, חיה באפסטייט ניו יורק כבר כמעט ארבע שנים, בקרוב עוברת, אבל עדיין לא ברור לאן. כנראה לניו יורק ואם לא אז חזרה ארצה... :)

ibirk

New member
היי מייט../images/Emo45.gif (או שזה רק ביבשת הדר´)

אני גם בדרך ל"רחוק רחוק" הזה. קרוב ל-27 שנים ב"בלסטין", 27 שנים בהן הבשילה המחשבה שזה שנולדתי פה, לא אומר שאני צריך להישאר פה כל חיי. בתוכנית: לסגור פה את הבאסטה בערך בדצמבר, לאחר שירות מילואים אחרון (בינתיים...) במדינה (שלא יגידו שאני לא תורם עד רגעיי האחרונים פה...), ולטוס לאוסטרליה וניו-זילנד לתקופה לא מוגדרת... (רק מלכתוב את זה נעשה לי כייף...) אם יש למישהו טיפים כלשהם, You are more than welcome... ביי בינתיים,
עידו.

gidday :)

כן, גם כאן הם קוראים אחד לשני מייט :) אין לי טיפים לתת, חוץ מלהגיד שבאמת מקסים כאן :) מיכל (שקוראים לה כאן מיקהל, דווקא אני אוהבת את זה! :))

GLDM69

New member
GLDM

5 שנים בNYC - תינוק 6 שנים בארץ - ילד 7 שנים בDC - נער 8 שנים בארץ - איש??? (יותר כמו ילד
) עובר בינואר חזרה לDC או לNYC איפה שאני ימצא עבודה.

sirpad

New member
סירפד

שבעה חודשים כבר בדנמרק. משתדל להבליט את הפן הסארקסטי בכל הודעה והודעה.

ליילה

New member
יופי של דבר ההתפקדות...

אני ליילה מתחילה עכשיו שנתיים באפ סטייט ניו יורק. עברתי לכאן בעקבות בן זוגי שעובד במקום, כרגע אין לי עוד מושג מה אני הולכת לעשות פה....

למעלה