התפקדות!

lol1000

New member
התפקדות!

אחרי שראיתי שההתפקדות האחרונה הייתה ב2007 חשבתי שאולי יהיה נחמד לראות מי פה שם: גיל: אזור מגורים: ספר אהוב בסדרה: להקות/זמרים אהובים: ספר טוב שקראתי לאחרונה: סרט טוב שראיתי לאחרונה: ותמונה אם בא לכם

lol1000

New member
ראשון

שם: עידו גיל: 17 אזור מגורים: זכרון יעקוב ספר אהוב בסדרה: משחקי הכס להקות/זמרים אהובים: בוב מארלי, וכל ראגיי אחר ספר טוב שקראתי לאחרונה: אוטופיית בננות סרט טוב שראיתי לאחרונה:בלדי ולנטיין

קאטיקט

New member
שניה.

תאמת שהיא הייתה בתחילת 2008 .... שם:יעלה \ קט. גיל:15 כאילו, עוד קצת יותר משלושה חודשים 16 אזור מגורים: מדרשת בן גוריון ספר אהוב בסדרה:משחקי הכס נראה לי. להקות/זמרים אהובים: Nightwish יהודית רביץ. וכאלו.... ספר טוב שקראתי לאחרונה: כפרה. סרט טוב שראיתי לאחרונה: גאווה ודעה קדומה. לא מצאתי שום תמונה. D: מצאתי אחת בסוף. XD מתחילת שנה שעברה.

Crazy Raz

New member
שלישית?

בעיקר קוראת, כשיוצא, אבל משתדלת להתמיד לפחות בזה... שם: רז. גיל: כמעט 23, ויש לי הרגשה שאני בין המבוגרים פה... אזור מגורים: חיפה (הדר, אם אתם מתעקשים...) ספר אהוב בסדרה: הממ... לא מצליחה להחליט, הם כולם מתחברים לי בראש כרגע. להקות/ זמרים אהובים: יש המון וזה כל הזמן מתחלף... =P ספר טוב שקראתי לאחרונה: המשחקים של ג'ראלד- סטיבן קינג (אזהרה: אימה רצינית- למבוגרים בלבד!) סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא זוכרת, זה היה מזמן...
מנסה להוסיף תמונה, מקווה שזה יצליח...

Crazy Raz

New member
הממ... אחרי שרפרפתי בהתפקדות הקודמת

הבנתי שכנראה טעיתי בהערכת הגיל הממוצע כאן... איתכם הסליחה

Sharon1381

New member
חדשה חדשה ../images/Emo9.gif

שם: שרון גיל: 12. אזור מגורים: זה עם הקסאמים. ספר אהוב הסידרה: אמ.. סופת החרבות היה מצויין. ספר טוב: בית מטבחיים 5 סרט טוב: לא יודעת. רוב הסרטים לא עושים לי את זה. הסרט היחיד שנהנתי בו ממש זה קיל ביל.

קאטיקט

New member
ברוכה הבאה.

ואוו. זה גיל נורא צעיר לקרוא ספר כזה. O: דודה עיזה

kheldar

New member
חמישי

שם: ערן גיל: 16, עוד חודשיים 17 אזור מגורים: ת"א ספר אהוב בסדרה: הממ.. קשה. טוב, סופת החרבות. (מקווה שזה ישתנה בשנה-שנתיים הקרובות) ספר טוב: המ.. כבר מזמן לא קראתי ספר עלילתי טוב. ספר טוב אחר, חצי עלילתי, שקראתי לאחרונה הוא סודות ההצפנה, ולפניו המשפט האחרון של פרמה של אותו מחבר. סרט טוב: יוקרה.

mariats

New member
...

אני היחידה שחשבתי "מה לעזאזל"? סליחה על חוסר הנימוס

mariats

New member
לא הייתי רוצה

שכשאחותי תיהיה בת 12 היא תקרא ספרים שמתארים יחסי מין בצורה כולכך בוטה...

Red Jumpsuit

New member
מתפקדת, למרות שאני לא כאן הרבה

שם: רביד גיל: נושק ל-16 אזור מגורים: כרמיאל (גליל מערבי) ספר אהוב בסדרה: משחקי הכס.. לגמרי להקות/זמרים אהובים: נייטוויש, מטאליקה, אפיקה, לד זפלין, דיפ פרפל, המי... להמשיך? D: ספר טוב שקראתי לאחרונה: אלים אמריקאים של ניל גיימן סרט טוב שראיתי לאחרונה: גראן טורינו של איסטווד, לגמרי. D:

בבקשה

שם:מיכאל גיל:20 אזור מגורים:אילת ספר אהוב: כל הסדרה,קשה לפצל את זה להקות זמרים: לא משהו מסויים,כרגע משינה ויזהר אשדות ספר טוב שקראתי לאחרונה: wolf of the plains סרט טוב שראיתי לאחרונה:ברח לי השם,משהו על דרקולה.

0123210

New member
חדש פה

שם: אייל גיל: 15 אזור מגורים: ת"א ספר אהוב: סופת החרבות

Zegdel

New member
נעים מאוד

דקל 20 מרכז (שוהם) סופת החרבות - יש שם את החתונה האדומה ועוד הרבה קטעי שיא. להקות - Turisas, Blind Guardian, Kiuas, Rhapsody, System of a Down, ועוד המון. ספר טוב - המיתולוגיה היהודית מאת חגי דגן. סרט טוב - אדם בן כלב, ארץ קשוחה, דרקון אדום ולגעת ביהלום. ועיסוק - חייל

חדשה בפורום D:

שם: ריטה (ויש לי חברה לשם והיא ליזה) גיל: 14.5 אזור מגורים: צפון צפון XD שוודיה... ספר אהוב בסדרה: נראשון האחרים מדכאים מידי או עצובים מידי או כבר אופן... מידי. להקות/זמרים אהובים: סימפל פלאן גרין דיי. עד שהסיים את הרשימה יהיה כבר בת 24.5 ספר טוב שקראתי לאחרונה: the witch trade by michael molloy סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא רואה סרטים XD הכל בשוודית - לא מבינה XD למה שלא תוסיפו את הדמות האהובה עלייכם?... דמות מועדפת: טיריון (הסרקזאם שלו הולך איתי מצויין).

למעלה