התפקדות

אור פרא

New member
התפקדות

הפורום אף פעם לא ממש שקק חיים, אבל נראה לי שהתקופה הנוכחית היא הגרועה ביותר. כל מי שקורא את ההודעה הזו, שיענה! סתם מעניין מי עובר פה בכלל (ולמה הוא לא נשאר
) שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של ערן: דיסק אהוב של ערן: ההופעה של ערן שזכורה לטובה במיוחד: ו, מה שלומך?

bleeding guitar

New member
יאללה נענה ../images/Emo168.gif

שם: יפית גיל: 28 מקום מגורים:מרכז שיר אהוב של ערן: זה דבר משתנה אבל בעיקר רטוב וחם דיסק אהוב של ערן: כרגע חותך בחתך הזהב ההופעה של ערן שזכורה לטובה במיוחד: ההופעה הראשונה שהלכתי אליה בתמונע, היה הזוי, כיף, והכי חשוב פעם ראשונה
ו, מה שלומך? האמת? בסדר. מתגעגעת נואשות להופעות עם להקה

itaihasid

New member
למה לא לענות בעצם..

שם: איתי גיל: 20 מקום מגורים: השרון שיר אהוב: זה ממש מסובך בתקופה האחרונה זה "תותים" דיסק אהוב: עיוור בלב ים ההופעה של ערן: כמעט כולם אבל הכי הכי זאת ההופעה עם שלומי שבן ואסף אמדורסקי, פשוט הופעה ענקית.. מה שלומי: טוב תודה ואתה?

osn

New member
גם אני עונה

שם: אסנת מקום מגורים: חיפה שיר אהוב: ערב ב' כסלו אלבום אהוב: עיוור בל ים הופעה הזכורה לטוב: כולן כמובן, אבל במיוחד ניתן לציין את ההופעה במרתף 10 עם רם אוריון... חוץ מזה,מקווה להיות בהופעה של ערן וקורין השבוע. מה שלומי? הולך ומשתפר....

NY STEEL

New member
נציג ה"ותיקים" :)

טוב אז באמת שממש ממש במקרה עברתי כאן בפורום אחרי שהרצתי איזשהו חיפוש בגוגל (שלא ממש קשור לערן צור). לשאלה למה אני לא נשאר- אז ככה, אני באמת מעריך את ערן צור אבל הגעתי למצב שאני לא יכול לשמוע שום שיר שלו, לא יודע בדיוק איך זה קרה אבל הוא כבר ממש לא מעניין אותי, אמנם הדיסקים והתקליטים שלו עדיין מונחים אצלי על המדף (ואפילו באוטו) אך עם זאת, מונחים כאבן שאין לה הופכין. אגב, לא משהו אישי נגד ערן צור, אני מאזין כרגע לסגנונות מוסיקה שונים לגמרי מהסגנון שלו. אז אחרי החפירה שלי כאן נעבור לשאלון: שם: ירון גיל: 19 מקום מגורים: חיפה, אפשר לומר שיר אהוב של ערן: לא ממש רלוונטי, כרגע התשובה היא "אף שיר" אבל בזמנו הכי אהבתי את "עלבון" דיסק אהוב: אותו דבר, וכנראה "טאטו" הופעה זכורה לטובה: אני הייתי בדיי הרבה הופעות שלו ואיכשהו אני לא יכול להצביע על כל אחת באופן ספציפי, מה שאומר שהן היו דומות מאוד. אבל- ההופעה הכי מיוחדת שהייתי בה זה היה אז באוניברסיטה עם שלומי שבן ואסף אמדורסקי מה שלומי- כרגע לא משהו, קצת חולה (הגיע החורף) אבל באופן כללי מצויין. יום טוב.

שלומי מצויין

(במיוחד כי כתבתי על ההופעה, ונעים להזכר) צ'טערת שזו השאלה היחידה שאני יודעת לענות עליה... שיר אחד? איך אפשר לבחור אחד? אוהבת הרבה, והבחירה שלי משתנה לפרקים (אוהבת במיוחד את הג'ינס הנמוכים, בגן שלך, תותים, הוא והיא, בלילות של ירח מלא, פרפרי תעתוע ואני לא יודעת לבחור! (מרגישה כאילו שאלתם אם אני אוהבת יותר את אמא או את אבא... אוהבת הכל!)) וכרגע שומעת את האחרון, "חותך בחתך הזהב" כי הוא לא שר ממנו מספיק בהופעות ולמה באמת? גלגל? למראשות המיטה, צולף, רמזור!, יש פה שירים נהדרים שהוא לא שר וחבל. אבל לא יכולה לבחור דיסק אחד אהוב, כולם מעולים.

A m 0 s

New member
סתם עברתי.. אבל אנ'לא סובל את ערן..

ולמה הפורום כתוב שהוא רשמי וערן אף פעם לא נכנס לפה
שם: עמוס. גיל: 14 מקום מגורים: כפ"ס שיר אהוב של ערן: ממש לא... דיסק אהוב של ערן: אני מאוד מעריך את "שירי יונה וולך המולחנים" עם רונה קינן.. ההופעה של ערן שזכורה לטובה במיוחד: --- ו, מה שלומך? הכל טוב, ואיתך<>?

1Reebok

New member
ובכן,

שם: אלון גיל: 18 מקום מגורים: כפר סבא שיר אהוב של ערן: ערב ב' כסלו דיסק אהוב של ערן: עיוור בלב ים ההופעה של ערן שזכורה לטובה במיוחד: היתה הופעה אחת עם שני הדרנים.. אני זוכר שהוא ביצע בה את ראש טיים, בטי ונשל הנחש. זו היתה הופעה מעולה. ו, מה שלומך? הכל סבבה.

tink1984

New member
אהלן

המנהלת היקרה של הפורום (שבמקרה מנהלת גם את פורום רוק ישראלי) ביקשה ממני בנימוס להכנס ולספר על ההופעה שהייתי בה - ערן צור וקורין אלאל. אם אני כבר פה, אצטרף למפקד. שמי : אתם יכולים לקרוא לי טינק', זה בסדר. מגורים:אני גרה בזכרון יעקב, אבל לומדת בתל חי, אז בעצם אני גרה בקרית שמונה וההורים של גרים בזכרון יעקב. שיר אהוב של ערן: אני אבחר שלושה, כי לדעתי שלושתם מלאי עוצמה - "פרח שחור", "ירושליים אהובתי" ו"המכסה הירוק" (מקווה שלא טעיתי בשמות השירים. אם כן, אתם מוזמנים לתקן אותי). דיסק אהוב: האוסף. ההופעה שהכי זכורה: רביעיית מסנר בשוני בניימינה. יצאתי משם עם החברים שלי מלאת התרגשות, אדרנלין ונפעמת כולי (וגם הם). ולסיום, ההופעה של ערן צור וקורין אלאל מומלצת מאוד מאוד מאוד, לכל אוהבי המוזיקה הישראלית (טוב, בעצם צריך לאהוב רוק ישראלי, כדי ממש להנות ולהשתולל שם). אתם מוזמנים לקרוא את הביקורת שכתבתי בפורום רוק ישראלי לפני מספר ימים. בית"ר ירדה לליגה א.......

למעלה