התפקדות!

BishoujiGirl

New member
אני מגיעה מחר!!!

יש אני אגיע מחר להופעה!!! אבל זו הפעם הראשונה שאני יודעת שגם חברי הפורום החביבים יגיעו, אז איך אני אזהה אתכם?, 100% שיהיה אפשר לפגוש את אפרת אחר-כך? יש לי משהו בשבילה

Shir FGS

New member
../images/Emo45.gifאבל

לא נראה ליט שהמקומות שלי טובים..... \: בגלריה. :S נשמע לי לא משהו.....

let it fall 91

New member
את הכי סלב בארץ.

[אני אסביר בהזדמנות] אני בכלל לא הזמנתי מקומות. תמיד מעצבן קצת שאין לי איפה לשבת ובדרכ אני עומדת בצד או זוחלת ויושבת על הרצפה צמוד לבמה.. [בדרכ = בכמה הופעות שהיו לה לפני איזה שנה בזאפה] או שמוצאים אנשים שמכירים ויושבים איתם^^ חחח

אם לא הזמנת כרטיס איך מתכוונת להכנס../images/Emo35.gif

שאלה זו שהיתה כבר במספיק הופעות בזאפה ומכירה את המקום ככף ידה

אתם אוהבים אותי../images/Emo23.gif

שהגעתי למקום בסביבות 20:30 כבר היה תור של אנשים שמחכים להכנס. נחרדתי. נלחצתי.אבל בסופו של דבר הצלחתי להתיישב ליד הבמה ממש קרוב. חיכיתי חיכיתי עד שההופעה החלה. ברגע שאפרת עלתה לבמה קצת הייתי בשוק מאיך שלבושה, מעין רקדנית בלט עם גורמט. קצת התאכזבתי שראיתי משום מה שמאיה בלזצימן ה
לא ניגנה היום אלא מישהי אחרת
לאפרת היו סיפורים הורסים מצחוק. כמו שהיא נתקעה היום במספרה בשירותים והצליחה לשבור את המפתח ובסוף נאלצו להזמין מכבי אש כדי לחלצה. או סיפור על אחד הנגנים(אדם) שבגללה הוא עונד שרשרת עם מגן דוד כי היא אמרה שיתאים לו והוא לא הסכים וגם לא אימא שלו אבל ברגע שהתפרסמה כתבה באת ושם נאמר שהיא אייקון אופנתי, אימא של אותו נגן ישר הלכה וקנתה לו שרשרת מגן דוד. היא גם הביאה סקסוק עראק, וויסקי או לא יודעת ושתתה (לא שכחה להגיד לחיים לקהל). היא גם כיבדה את אחד הנגנים אך כנראה שרצתה רק לתת לו שלוק והוא שתה את כול הכוסית. אפרת עשתה לנו גם חיקוי של גומי
וחתול וכלב. אפרת רקדה בצורה שאין לתאר. כל כך ייחודית לה. צריך פשוט לראות כדי להבין. ברגע שאחד הנגנים עלה אז נשמעה צווחה. אפרת עונה: חברה שלך ממש אוהבת אותך
אחחח החוש הומור שלה
כמו שהיא עצמה אמרה היא בהתחלה היתה קצת במבוכה, במעין הלם אך היא השתחחרה עם הזמן. חיה רעה
היה גם קטע מצחיק עם המתופף ואחד הגיטרסטים שהוא נתן לה את המקלות כדי שתתופף אך היא הביאה את זה לגיטריסט. הרסתי את הסיפור- הייתם צריכים להיות שם
פלייליסט
קור אחרון מה שקרה קופסא ביום קרב אגרוף לא שרע לי כמו שזה היה הסליחה ואני תמיד כשאתה בא שעתים אחרי איך אתה יכול בלי לומר מילה לראות את האור דיאטה טוב לבד אני רוצה מועדון ריקודים במועדון ריקודים הייתי ה-מ-ו-מ-ה היא פשוט אמרה לקהל לעמוד והוא עמד אני לא
והיא עלתה על השולחנות עברה דרך כל הקהל רקדה פשוט ירדה מהבמה אני עדיין המומה לא ציפיתי לכזו הופעה יצאתי מאוהבת
בארבי here i come שום דבר לא יכול להרוס לי אחרי הופעה שכזו גם לא העובדה שלא ניגשתי בסוף אל אפרת למרות שהבאתי איתי את הדיסק שתחתום לי הרגשתי לא נעים מובכת קמעה עדיין נהניתיייייי
אההה לגבי הכותרת- זה מה שאפרת אמרה בהתאם לתגובות הקהל ויותר מפעם אחת שעשו אוווו עצוב
לפני שירדו וחזרו להדרן חמודה שכזו

למעלה