התפקדות!

noosh

New member
הלו!

את לא בת 20
(היה איזה שלב שרציתי להגיד - "לא, לא העתקתי את זה מגל", אבל נו, מי היה מאמין לי
)

Blood Roses

New member
טרהלהלה

נתחיל בשאלות כלליות: שם: אשכר. תאריך לידה: 11.05.90 שזה אומר שאתם בני...: 16 וחצי. איזור מגורים: ירושלים. עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: לומדים. האם אי פעם יהיה מפגש פורום? שאלה טובה. קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע: Doughnut Song שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: Honey אלבום השבוע: האוסף^^ שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: Winter אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: אני חושבת שLE. שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? לא. וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? עם לואיזה! עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): עוגיות. שוקולד מריר או רגיל? מריר. נעלי בית מועדפות: לא משנה כל עוד הן פתוחות מאחור, כי לוקח הרבה זמן לנעול את הסוגורות. המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): אין לי כוח;[ אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? לשום מקום, טוב לי כאן.

Lovable Stray

New member
איי איי ../images/Emo203.gif

שם: ג'סי תאריך לידה: 12/8/1984 שזה אומר שאתם בני...:22 איזור מגורים: חיפה עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: מחפשת עבודה האם אי פעם יהיה מפגש פורום? אולי קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע: Purple people שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: Pretty good year אלבום השבוע: שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: כולם? אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: כל הופעה שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? הייתי מציעה לטורי נישואין
וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? רותח עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): עוגה שוקולד מריר או רגיל? מריר נעלי בית מועדפות: קרוקס המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): רגינה ספקטור? אני שומעת הרבה דברים. אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? לונדון

שרימפי

New member
גמאני!

נתחיל בשאלות כלליות: שם: אביהוא תאריך לידה: 4.11.84 שזה אומר שאתם בני...: 22 איזור מגורים:צפון(כנרת) עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר:לומדים, משפרים בגרות ומתכננים גיחה חזרה מרכזה. האם אי פעם יהיה מפגש פורום?בטח, בפורים?
קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע:מבחינתי זה Purple People שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע:playboy Mommy אלבום השבוע:בכלל, חורש עכשיו על a piano שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט:silent all these years אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת:LE שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? לא. לעומת זאת- אם הייתי רואה את טורי ברחוב הייתי מציע לה נישואין. וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם?בדרך כלל משתדל להמנע, לא טעים לי. עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט):עוגיות שוקולד מריר או רגיל?לבן! נעלי בית מועדפות:בחורף-גרביים עבות, בקיץ:קרוקס המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'):Charlotte Martin, Ute Lemper אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה: ברלין! וזהו

ביקשתי..שלא אשתתף?!

שם : חן ת. לידה : 3.10.83 שזה אומר שאתם בני....23 איזור מגורים : על חומותייך עיר דוד הפקדתי שומרים...נו...ירושלים עכשיו אני סטודנטית האם אי פעם יהיה מפגש פורום ? וואו,אולי זה יומרני לתת תשובה שיר טורי של השבוע : סליחה,לא של טורי אלא של דולי פארטון "joleen" שיר של טורי ששמעתי הכי הרבה השבוע : ושוב סליחה....כי אם ג'ניס ג'ופלין "try just a little bit harder" אלבום השבוע : שם-טוב לוי "המיטב" שיר של טורי שבשמחה הייתי לוקחת עליו קרדיט...."a sorta fairytail" אם הייתי יכולה לראות אותה בהופעה...קודם שיהיה לי מימון לזה אבל סביר להניח שבזמן חופשת הלימודים. האם הייתי מציעה נישואים לבאסיסט שלה? לא העמקתי בתמונתו וזה שטחי ביותר להציע נישואין רק בגלל זה איך אתם שותים את התה שלכם? 2 כפיות סוכר...כמו הילדים הקטנים בגן,העיקר שיהיה מתוק עוגה או עוגיות ? איזה ואיזה,רק הוואפל האלוהי אצל "באבט". שוקולד מריר או רגיל ? רגיל למרות שיש אגדות הקובעות כי שוקולד מריר משפר את הזיכרון נעלי בית מועדפות : גרבי צמר עבות המלצות על אמנים אחרים חוץ מטורי : ג'ואן באאז ומריאן פייתפול אם הייתם יכולים לטוס או לנסוע לאנשהו לאן זה היה? האמת גורזיה כי זה מקום אחר ממה שחושבים עליו

Durutti Line

New member
אכן ג'ניס גדולה

יש לי את שני האלבומים הראשונים של Big Brother...

gelrad

New member
ואני...

שם: תאריך לידה: 7/3/71 שזה אומר שאתם בני...: מעל שלושים... איזור מגורים: השרון עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: עובדים האם אי פעם יהיה מפגש פורום? לצערי לא נראה לי, עבודה + אישה+ 2 ילדים קטנים = אין זמן פנוי... קצת שאלות טורי: אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: שלא ראיתי (לפני 96 ואחרי 2000) שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? אני כבר נשוי, ובתור אחד שפגש את טורי (בפגישות מעריצים לפני ההופעה), אז טורי היא לא מדהימה מדי מכדי להציע לה נישואים ברחוב... וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? עם 2-3 סוכר, עדיף חום, ואפשר גם דבש... עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): גם וגם, עדיף עם שוקולד... שוקולד מריר או רגיל? מריר... נעלי בית מועדפות: מה שיש... המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): ביורק, קייט, Enya...

ועכשיו, כשניקי עמדי!

נתחיל בשאלות כלליות: שם: ירגזי מרוגז תאריך לידה: קיץ שזה אומר שאתם בני...: חוקית :) איזור מגורים: צפונע
סתם, אני מרכזניקית צפונע. עכשיו תבינו לבד! עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: בושה וחרפה לענות על זה. כבר חודשיים מובטלת, מחכה לגיוס. האם אי פעם יהיה מפגש פורום?
... קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע: טוב נו, פייריטייל, כבר הסגרתי את עצמי! שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: ושוב. אלבום השבוע: סקארלט. אבל פלה הוא האלבום של לאחרונה בכללי... שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: אחד?!!?! זונות. אממממ טוב. ספרק!!!!!!! אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: CHOIRGIRLLLLLLLLLLLLLL. טוב, אבל לבחור זה כואב
שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? לא.
הוא צריך תספורת
אבל לטורי אולי!!
בעצם, שיט. חבל. וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? תלוי מה יש ואיך הבטן מרגישה. 1 דבש, או 1 סוכר, או 1 סוכרזית. עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): עוגיות {וופלים!} שוקולד מריר או רגיל? מרירררררר נעלי בית מועדפות: אוף, אין לי
שכחתי אותם בגן שעבדתי בו בשנה שעברה ועד היום לא חזרתי לקחת. המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): חחחח זבלים. קאט פאואר אפשר? אלאניס? הת'ר נובה, איימי מאן.. אני יודעת שאני בחורה...
ואני שומעת הכל, אגב. באמת רכטר :) רביץ.. גידי.. אפילו היהודים, כי גם אני הייתי פעם בכיתה י'
!! וראפ {לא להרביץ לי} -כי זה טוב לנשמה לפעמים. אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? איטליה. ויש מצב שזה יקרה, אבל אני כבר לא סגורה שבא לי ככ...

InBaR 85

New member
../images/Emo195.gif

שם: ענבר תאריך לידה: 19.11 שזה אומר שאתם בני...:14 איזור מגורים:השרון עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר:לומדים
האם אי פעם יהיה מפגש פורום?אולי
ואם כן,אני באה
קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע:וֹupside down שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: Bells for her אלבום השבוע:כמו כל שבוע boys for pele שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: winter אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? לא.... וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם?שתיים סוכר עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט):עוגיות שוקולד מריר או רגיל? רגיל נעלי בית מועדפות: נורמליות מבחוץ וחמות מבפנים המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): ניקל באק,דה ראסמוס אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? כל מקום שטורי מופיעה בו

פלוטו24

New member
אנשים, אתם מעניינים אחד אחד ../images/Emo13.gif

שם: רן תאריך לידה: 30.1.81 שזה אומר שאתם בני... אוטוטו 26 (ולחשוב שהייתי 24 כשהתחלתי לכתוב פה
) איזור מגורים: גבעתיים עכשיו אתם - לומד, עובד, לומד, עובד וחוזר חלילה... האם אי פעם יהיה מפגש פורום? שמעתי את השאלה הזו פעמים רבות כל כך, אני כבר בספק... שיר טורי של השבוע: in the spring time of his voodoo שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: silent all this years אלבום השבוע: אוסף סונטות של שופן (חולה על שופן
) שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: spark - אחד השירים שאני הכי אוהב. אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: מצידי שתהיה ההופעה הכי גרועה שלה (אם הייתה כזו בכלל), הייתי מוכן להיות בכל אחת ואחת מהן, העיקר להיות!!! אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? סביר להניח שהייתי רוצה להכירו קודם
וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? לאט לאט עם ידיים שעוטפות את הכוס כדח להתחמם. עוגה או עוגיות? תלוי... (סתם
) עוגה. שוקולד מריר או רגיל? רגיל נעלי בית מועדפות: קיפי המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): המלצתי פה כבר הרבה פעמים. אבל אחזור, k's choise, leonard cohen, the cranberries, alanis, pj harvy ויש עוד הרבה... אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? ניו זילנד בוודאות. לילה טוב

כבר עברו שנתיים

מאז פתיחתו של הפורום? איך שהזמן רץ.... (למה אין אייקון של סבתא/סבא?)

פלוטו24

New member
לא יאמן, אה?

אפשר לעשות ממש תמונת מחזור עם כל מי שעבר, חלף ונשאר/לא נשאר.

behappy

New member
../images/Emo113.gif

שם: שיר תאריך לידה: 3/8/80 שזה אומר שאתם בני...: 26 איזור מגורים: ירושלים המושלגת
עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: לומדת ועובדת האם אי פעם יהיה מפגש פורום? הלוואי! קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע: סיילנט אול דיס יירס וסליפס ווית' באטרפליס. איןלי כוח לאנגלית, סליחה שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: שני אלה אלבום השבוע: האמת לא של טורי, אלא סטיירס של ג'יינס אדיקשן, ועשור או שאני יורה של דני רובס שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: יס אנסטסיה (
) אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: עכשיו, או אחרי UTP שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? כן למהלא וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? חם, עם לואיזה/נענע/מרווה בפנים, לאט לאט עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): זה קשה! בראוניז, של נוש
שוקולד מריר או רגיל? מריר, עם מליון אחוזי קקאו נעלי בית מועדפות: קיפי, או כאלה ענקיות של חיות=] המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): יש המון אז אני אמליץ על כמה נהדרים שאני שומעת בזמן האחרון- יסמין אבן, זמרת נהדרת שגם עושה קומיקס נהדר לא פחות, פרדייז לוסט, ג'יינס אדיקשן ופיקסיז- אני יכולה לבכות מהתיפוף של שתי הנ"ל. אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? עכשיו? אירלנד/סקוטלנד. הווווו.

Durutti Line

New member
../images/Emo45.gif רק שוקולד מריר

לפני שאתחיל, למי מכם שתוהים "מי זה???", אז כן אני חדש כאן, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום. החלטתי לעבור כאן כיוון שגם אני חוטא בהאזנה לטורי איימוס מדי פעם. ובכן לסקר, ובכן מיד לסקר, מיד לסקר אשר אינו סובל דיחוי (*חובבי המשורר דוד אבידן יזהו את המשפט הזה). שם: שחר תאריך לידה: 3 פברואר 1986 זה אומר ש: אני בן 21 עוד חודש איזור מגורים: שאלה קשה. אני אילתי אבל נמצא חצי מהזמן בקיבוץ מלכיה בצפון ויום אחד בשבוע (לפחות) בת"א והאזור. עכשיו אני: "משרת" בצבא. האם יהיה אי-פעם מפגש פורום: אתם שואלים אותי בתור מה? שיר טורי של השבוע: Precious Things, ולא רק השבוע אלא תמיד. השיר האהוב עליי שלה. שיר ששמעתי הרבה השבוע: אל תכעסו אבל לא יצא לי השבוע לשמוע את טורי עדיין. אולי עכשיו אני אשים משהו שלה, אחרי הסקר. אלבום השבוע: אם אפשר לא של טורי, אז האלבום השבוע שלי הוא האלבום הראשון של Durutti Column. שיר שלה שהייתי בשמחה לוקח את הקרדיט: אני נגד גניבה אמנותית; חוץ מאצל מוריסי, אצלו זה חובה. אם הייתי יכולה לראותה בהופעה, באיזו תקופה: זה משנה? אם הייתי רואה את הבסיסט שלה ברחוב, האםה ייתי מציע לו נישואין: קשה לי להאמין. איך אני שותה את התה שלי: תלוי איזה תה. בכלל אני מעדיף קפוצ'ינו, ויש לי מכונת קפה בבית אז למה לא. עוגה או עוגיות: אני אוותר על שניהם תמורת המון שוקולד. שוקולד מריר או רגיל: סופסוף השאלה שחיכיתי לה! קודם כל, מה זה "רגיל"?? תפנימו, יש שלושה סוגים: מריר, חלב ולבן, אין סוג שנקרא רגיל. ובנוגע אליי אני מעדיף שוקולד מריר בלגי, במיוחד ה-72% של דסקלידס וה-86% של קוטדור, ובנוסף יש גם כל מיני פרלינים וממולאים שאני אוהב לפעמים, כדי לגוון. נעלי בית מועדפות: אין לי. אמנים ולהקות אחרות שאני ממליץ עליהם: זאת השאלה שבאמת חיכיתי לה. ובכן: Durutti Column, Tortoise, Rufus Wainwright, The Clash, Talking Heads, Gun Club, Smiths, Brian Eno, Slint, Frank Zappa, Miles Davis, Charles Mingus, The Bad Plus, Trevor Dunn's Trio-Convulsant וזאת רשימה מקוצרת. אם הייתי יכול לנסוע/לטוס לאנשהו לאן: כבר כמה זמן שאני רוצה לבקר בלונדון. כשתהיה לי חברה ארצה לבקר איתה בפראג, אבל עכשיו? עכשיו לונדון.

northern lad

New member
אני גם אכתוב..

שם:גלעד תאריך לידה:10.3.81זה אומר שאני לא רחוק מ-26 מגורים: תל אביב אני עכשיו: סטודנט ועובד שיר של טורי השבוע: אני מודה שלא היה, יש תקופות כאלה שאני נותן לה קצת חופש מהפלייליסט שלי, רק קצת. אלבום השבוע: השבוע משום מה חרשתי על קונצ'רטואים לפסנתר של מוצרט ורחמנינוב, מין נוסטלגיה קלסית שכזו. שיר שהייתי לוקח עליו קרדיט: כנראה caught a lite sneeze, כמה מופרע, הזוי ומיוחד.ואיזה קליפ...(אבל את האמת..בערך על עוד 10). הופעה: כנראה מהתקופה של to venus and back, אני אוהב את התוספת של הגיטריסט ואת הסאונד המלא שהוא מוסיף.הכל יותר דרמטי איתו. נישואין למאט:כנראה שלא הייתי מציע לו נישואין.לא הטעם שלי:) תה: עם עוגיות כמובן. שוקולד: בכל הצורות אבל בעיקר לבן. נעלי בית:הכי זולות ב-10 שקלים. המלצות: אם ממש בא לכם אז מה אכפת לכם לנסות את הקונצ'רטו לפסנתר ולתזמורת השני של רחמנינוב, מאוד קיטצ' אבל כל כך יפה. וחוץ מזה אני תמיד בעד:סוזי והבנשיז, פיטר מרפי, קוקוטו טווינז,סטיבי ניקס(לפעמים), ג'יל סקוט. אם אפשר להוסיף כמה מילים אישיות: השבוע גיליתי שהמורה שלי לפסנתר הלכה לעולמה.חלמתי עליה חלום והחלטתי להתקשר לשאול לשלומה (אחרי 7 שנים שלא שמעתי ממנה) ואז סיפרו לי שהיא נפטרה לפני חודש.אז לאישה מיוחדת ומשמעותית אני מקדיש בהרבה אהבה את GOLD DUST.היא הייתה אוהבת אותו בטוח. ביי בנתיים...

northern lad

New member
לא אצל פנינה..

על המוות המצער של פנינה שמעו ברדיו.על המוות של אסתר שמעו רק אנשי המוזיקה בצפון כנראה.היא הייתה אישיות מיוחדת ורבת פעלים.כבודה בקרב פסנתרנים מובטח לה לשנים רבות.

למעלה