../images/Emo45.gif רק שוקולד מריר
לפני שאתחיל, למי מכם שתוהים "מי זה???", אז כן אני חדש כאן, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום. החלטתי לעבור כאן כיוון שגם אני חוטא בהאזנה לטורי איימוס מדי פעם. ובכן לסקר, ובכן מיד לסקר, מיד לסקר אשר אינו סובל דיחוי (*חובבי המשורר דוד אבידן יזהו את המשפט הזה). שם: שחר תאריך לידה: 3 פברואר 1986 זה אומר ש: אני בן 21 עוד חודש איזור מגורים: שאלה קשה. אני אילתי אבל נמצא חצי מהזמן בקיבוץ מלכיה בצפון ויום אחד בשבוע (לפחות) בת"א והאזור. עכשיו אני: "משרת" בצבא. האם יהיה אי-פעם מפגש פורום: אתם שואלים אותי בתור מה? שיר טורי של השבוע: Precious Things, ולא רק השבוע אלא תמיד. השיר האהוב עליי שלה. שיר ששמעתי הרבה השבוע: אל תכעסו אבל לא יצא לי השבוע לשמוע את טורי עדיין. אולי עכשיו אני אשים משהו שלה, אחרי הסקר. אלבום השבוע: אם אפשר לא של טורי, אז האלבום השבוע שלי הוא האלבום הראשון של Durutti Column. שיר שלה שהייתי בשמחה לוקח את הקרדיט: אני נגד גניבה אמנותית; חוץ מאצל מוריסי, אצלו זה חובה. אם הייתי יכולה לראותה בהופעה, באיזו תקופה: זה משנה? אם הייתי רואה את הבסיסט שלה ברחוב, האםה ייתי מציע לו נישואין: קשה לי להאמין. איך אני שותה את התה שלי: תלוי איזה תה. בכלל אני מעדיף קפוצ'ינו, ויש לי מכונת קפה בבית אז למה לא. עוגה או עוגיות: אני אוותר על שניהם תמורת המון שוקולד. שוקולד מריר או רגיל: סופסוף השאלה שחיכיתי לה! קודם כל, מה זה "רגיל"?? תפנימו, יש שלושה סוגים: מריר, חלב ולבן, אין סוג שנקרא רגיל. ובנוגע אליי אני מעדיף שוקולד מריר בלגי, במיוחד ה-72% של דסקלידס וה-86% של קוטדור, ובנוסף יש גם כל מיני פרלינים וממולאים שאני אוהב לפעמים, כדי לגוון. נעלי בית מועדפות: אין לי. אמנים ולהקות אחרות שאני ממליץ עליהם: זאת השאלה שבאמת חיכיתי לה. ובכן: Durutti Column, Tortoise, Rufus Wainwright, The Clash, Talking Heads, Gun Club, Smiths, Brian Eno, Slint, Frank Zappa, Miles Davis, Charles Mingus, The Bad Plus, Trevor Dunn's Trio-Convulsant וזאת רשימה מקוצרת. אם הייתי יכול לנסוע/לטוס לאנשהו לאן: כבר כמה זמן שאני רוצה לבקר בלונדון. כשתהיה לי חברה ארצה לבקר איתה בפראג, אבל עכשיו? עכשיו לונדון.