התפקדות!

noosh

New member
התפקדות! ../images/Emo88.gif

ביקשו פה התפקדות, שאני לא אעתר לבקשה?
(וזה גם לסמויים פה, אם יש כאלה
)
נתחיל בשאלות כלליות: שם: תאריך לידה: שזה אומר שאתם בני...: איזור מגורים: עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: האם אי פעם יהיה מפגש פורום?
קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע: שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: אלבום השבוע: שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת:
שאלת גל:
אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין?
וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): שוקולד מריר או רגיל? נעלי בית מועדפות: המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? ונסיים פה, כי לגל ולי נגמרו השאלות

../images/Emo150.gif

שאלות כלליות:
שם: גל. תאריך לידה: 30/07/89. שזה אומר שאתם בני...: 17, 4 חודשים ו23 ימים. איזור מגורים: דרום. עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: לומדת. האם אי פעם יהיה מפגש פורום? אני רוצה להאמין שכן
.
קצת שאלות טורי:
שיר טורי של השבוע: המ. נראה לי ש-Hey Jupiter. שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: Father Lucifer. אלבום השבוע: Rid of Me- PJ Harvey. שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: פפ. אני לא יודעת. אולי Here. In My Head. ואת כל השאר. אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: בין קוירגירל לונוס, בסיבוב פלאגד.
שאלת גל:
אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? כן
וחוטפים אותו כדי לודא שהוא יסכים.
וסתם שאלות:
איך אתם שותים את התה שלכם? 4 פעמים ביום בממוצע, 2 סוכר ועם צמחים כאלה בפנים. עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): עוגיות נראה לי. שוקולד מריר או רגיל? מריר. עם אגוזים
. נעלי בית מועדפות: בצורות של חיות כלשהן, ואם הן עושות קולות, מה טוב. המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): |דוחפת לכאן את פי ג'יי למרות שהיא בחבורה| אמ. Rilo Kiley, הם מגניבים. וגם Sixpence None The Richer. אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? פולין.

../images/Emo135.gif

שם: אורין תאריך לידה: 08/08/91 שזה אומר שאתם בני...: 15 ~~ איזור מגורים: גני תקווה עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: לומדים האם אי פעם יהיה מפגש פורום? לא. סתם! בטח בטח בטח שכן! (אבל עזבו אותי, 'ני חדשה) קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע: i i e e e
שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: '97 Bonnie & Clyde אלבום השבוע: From The Choirgirl Hotel - רכשתי אותו ביום שלישי. מופלא. מדהים. אחח. שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: Upside Down P-: אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: אחרי Choirgirl, או ישר אחרי LE. שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? אנ'לא חושבת. למרות שיש בו משהו חמוד. ובסיסטים זה תמיד שווה. וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? לא אוהבת תה. עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): עוגיות. שוקולד מריר או רגיל? רגיל. נעלי בית מועדפות: גדולות ופרוותיות עם שפנפנים. המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): מה זה? טוב. לכו לשמוע Radiohead וBeck. אה, ויש להקה פינית בשם Poets of the Fall. הם היו חמודים פעם. אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? תאילנד. לא יודעת למה אמרתי תאילנד בעצם. אולי איטליה. או יפן.

Moreiro

New member
מייאו

שם: מור תאריך לידה: 19.11.89 שזה אומר שאתם בני...: 17 וקצת איזור מגורים: אעע...אני בהכחשה עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: לומדת באופן כללי, אבל לא הכי עושה את הפעולה הזוX: האם אי פעם יהיה מפגש פורום? never say never קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע: Cloud On My Tongue שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: Cloud On My Tongue אלבום השבוע: מתחת לורוד שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: למה לקחת לה את הקרדיט אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? מי:$ וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? אני לא. עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): cookieeeeeeeees שוקולד מריר או רגיל? כל סוג שהוא של שוקולד אעע
נעלי בית מועדפות: גרביים המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): Our Lady Peace, Kings Of Convenience, איפה הילד, אבטיפוס
אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? anywhere but home

Shame in you

New member
ללא נושא

שם: זוהר תאריך לידה: 27.10 שזה אומר שאתם בני...: 17, גם ככה לא יכולתם לחשב איזור מגורים: ב"ש עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: לומדים האם אי פעם יהיה מפגש פורום? אני מניחה שכן, אבל אני לא אשתתף בו קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע: אני בקושי שומעת אותה
שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: יש לי הרבה את פאראסול בראש אלבום השבוע: שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: אני בטוחה שיש כמה אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: חברם, אני חדשה בעניינים שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? מי זה?! וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? מתוק, ולא חם מדי עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): זה באמת תלוי שוקולד מריר או רגיל? רגיל, ורצוי לבן נעלי בית מועדפות: פנטוף המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): אליס אין צ'יינס, אלג'יר אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? לקיבינימאט

יופי מה אתה שולח ככה בלי תוכן?../images/Emo7.gif

שם: מיכל תאריך לידה: 28.1 שזה אומר שאתם בני...: 15 (עודמעט16!!!111אחדאחד) איזור מגורים: המרכז?
עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: לומדים האם אי פעם יהיה מפגש פורום? כן! כןכן! קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע: spark (כי פתאום נזכרתי בו בגלל השאלון...
) שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: beauty queen&horses (אבל זה כי ניגנתי בעצמי
) אלבום השבוע: LE (כי קניתי ^__^) שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: כל שיר אני מוכנה לאמץ אליי בשמחה
אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: לאיודעת
שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? בארור!!!!!1111!!!111 (מי זה?
למרות שהייתי מציעה רק בשביל לבוא להופעות שלה חינם
) וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? לא שותה תה. איכס תה.
עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): אממ אממ נלך על עוגיות. שוקולד מריר או רגיל? רגיל נעלי בית מועדפות: כאלה שיחממו מאוד
המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): לא יודעת, פיונה ושות'.
אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? דרום אמריקה

Bells For Her

New member
יאללה,

לפני שאני מתחילה במסכת מריטת השערות מרגליי: נתחיל בשאלות כלליות: שם: יעל(י). תאריך לידה: 27/11/87. שזה אומר שאתם בני...: 19. איזור מגורים: מרכז. עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: ש"ל. האם אי פעם יהיה מפגש פורום? שאלה טובה, אבל גם אם יהיה, כנראה שלא אגיע. קצת שאלות טורי: שיר טורי של השבוע: לא שמעתי אותו כבר הרבה זמן, אבל כשאני חושבת על השבוע השעבר עליי, ובכלל על החודשים האחרונים - Girl. שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: כל סקרלט. אלבום השבוע: סקרלט. שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: נו, באמת. יש הרבה יותר מדי כאלו, אני באמת לא יכולה לענות על זה. אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: נו, אני לא יכולה להחליט בכלל בכלל בכלל בין הארבעה הראשונים. שאלת גל: אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? חד משמעית לא. וסתם שאלות: איך אתם שותים את התה שלכם? שני סוכר, ושהשקית תשאר בפנים הרבה זמן. אה, ובלי צמחים וכל זה, ארל גריי או אינגליש ברקפסט. עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט): עוגה. שוקולד מריר או רגיל? לבן. נעלי בית מועדפות: הפילים שלי
המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): יוני רכטר, הוא זה שקופץ לי לראש אוטומטית. אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? הודו. ועכשיו נעבור לחלק המעניין של הערב... אללי... הכאב...

יעל{י}

תראי, פתחתי ניק במיוחד בשבילך!!! וגם בשביל זה שרחלי חסמה לי ת'צורה... פחח. מקווה שהרגליים שלך חלקות ויפות עכשיו. {the way she makes you crawl is..}

noosh

New member
יום אחד אינ אלחץ על 'נשנש' ../images/Emo67.gif

נתחיל בשאלות כלליות:
שם: נועה תאריך לידה: 6.7.86 שזה אומר שאתם בני...: 20. אין לי כוח לחשב את השאר. איזור מגורים: השרון עכשיו אתם - לומדים / עובדים / משרתים בצבא / אחר: עובדים. האם אי פעם יהיה מפגש פורום? נקווה שכן
קצת שאלות טורי:
שיר טורי של השבוע: הממ. של השבוע החולף? אולי Bells For Her. פפף, אני לא מאמינה שאמרתי את זה. אולי זה של השבוע שלפני, בעצם. לא יודעת. שיר טורי שפשוט שמעתם הרבה השבוע: Total Eclipse of the Heart אלבום השבוע: Under The Pink שיר שלה שבשמחה הייתם לוקחים עליו את הקרדיט: Here, In My Head אם הייתם יכולים לראות אותה בכל הופעה שהיא, זה היה בתקופת: הממ. או אחרי UTP, או אחרי FTCH. בפלאגד.
שאלת גל:
אם הייתם רואים את הבאסיסט של טורי ברחוב, הייתם מציעים לו נישואין? בוודאי!! נראה לי. אני מעדיפה להתקל ביואן מקגרגור ברחוב
.
וסתם שאלות:
איך אתם שותים את התה שלכם? עם 2 כפיות סוכר (או כפית גדושה), או כפית וחצי של דבש. וחלב. עוגה או עוגיות? (ואל תגידו "תלוי", אני לא מתכוונת לסוג, אינ מתכוונת לקונצפט):
שוקולד מריר או רגיל? מריר. עם אגוזים. נעלי בית מועדפות: גדולות ופרוותיות ככל שניתן. המלצות על אמנים ולהקות אחרים, חוץ מטורי (ופיונה ושות'): הממ. ניק דרייק, ג'ף באקלי, ביטלס!! לד זפ, קלפטון!! אפשר להמשיך ככה שנים... אם הייתם יכולים לנסוע או לטוס לאנשהו עכשיו, לאן זה היה? רומא, או ברצלונה. או לפלנד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה