התפקדות

התפקדות ../images/Emo88.gif

יאללה ספטמבר פה !! (עוד חצי שעה) שנדע מי פה ולמה הוא פה
אז יאללה - שם: גיל: מאיפה אני: אלבום אהוב של אהוד: שיר אהוב של אהוד: משהו מגניב שקרה לי באוגוסט: משהו ממש מגניב שיקרה לי בספטמבר: תמונה שעשתה לכם את החודש (אתם יכולים לשים גם שלכם) חודש נעים

הוד11

New member
אני

לא ממש עדיין חבר פורום אבל בתהליכים שם:הוד גיל:16 מאיפה אני: קריית שמונה אלבום אהוב של אהוד: עדיין אין שיר אהוב של אהוד: רחוב האגס אחד משהו מגניב שקרה לי באוגוסט: חזרתי הביתה משהו ממש מגניב שיקרה לי בספטמבר: גדנ"ע!!!! תמונה שעשתה לכם את החודש (אתם יכולים לשים גם שלכם) אין לי

יאללה אני עונה

שם: מורי גיל:25 מאיפה אני: ירושלים אלבום אהוב של אהוד: עוד מעט שיר אהוב של אהוד: אביא לך ויוצא לאור משהו מגניב שקרה לי באוגוסט: נולדה לי אחיינית חדשה משהו ממש מגניב שיקרה לי בספטמבר: יש ימי הולדת לאנשים שאני ממש אוהבת כל החודש ! תמונה שעשתה לי את החודש: מצאתי תמונות ילדות שלי אם אתם סובלים אתם יכולים לברוח

redot

New member
אני (פעם הייתי מבקר פה, אז חזרתי)

שם: טל גיל: 24 מאיפה אני: ת"א אלבום אהוב של אהוד: ענה לי שיר אהוב של אהוד: רח' האגס 1 משהו מגניב שקרה לי באוגוסט: חזרתי לקחת שיעורי גיטרה משהו ממש מגניב שיקרה לי בספטמבר: הרבה הופעות טובות. אהוד בברבי, פורטיסחרוף בזאפה וסחרוף/תיסלם בי-ם תמונה שעשתה לכם את החודש (אתם יכולים לשים גם שלכם) גול הניצחון של גילי ורמוט נגד דומז'אלה.

עונה

שם:קרן אור גיל: 25 מאיפה אני:ירושלים אלבום אהוב של אהוד: קרוב שיר אהוב של אהוד: ילדי הלילה משהו מגניב שקרה לי באוגוסט: בולי
משהו ממש מגניב שיקרה לי בספטמבר: לא יודעת אבל כזה יקרה אני אודיע
תמונה שעשתה לכם את החודש (אתם יכולים לשים גם שלכם)
לתת לכם לנחש לבד מי אני
רמז

אני ../images/Emo9.gif

שם: עדי גיל: 22 בינואר מאיפה אני: חדרה אלבום אהוב של אהוד: השלישי נראה לי.. שיר אהוב של אהוד: "אביא לך"
משהו מגניב שקרה לי באוגוסט: ההופעה עם הפלטינה, פגשתי כמה מהאנשים שאני הכי אוהבת בעולם
וסיימתי שנה שניה באקדמיה
משהו ממש מגניב שיקרה לי בספטמבר: הרבה הופעות בע"ה
תמונה שעשתה לכם את החודש: הממ זה רקע לשולחן מחשב שחברה שלי (מיכלי
) הכינה מהתמונות של ההופעה עם הפלטינה.. אם תצליחו לראות משהו אז אני בחולצה הלבנה
(הייתי שמה את אחת מהתמונות בנפרד אבל יש לי תחושה שמישהי שהייתה שם תרצח אותי על זה אז עדיף ככה כשזה אחרי עיבוד מסויים
, חוץ מזה זה מדהים ככה..
) סופ"ש מדהים לכולנו

הנה אני

שם:יואב גיל:18 מאיפה אני:איזור י-ם אלבום אהוב של אהוד: החודש נדלקתי על עוד מעט שיר אהוב של אהוד: על אותו גל: יוצא לאור משהו מגניב שקרה לי באוגוסט: כנרת! משהו ממש מגניב שיקרה לי בספטמבר: וואיי כלמיני אין תמונה

take out

New member
../images/Emo198.gif

שם:ניר גיל:17 עוד פחות משבוע ב7 לחודש מאיפה אני: זכרון אלבום אהוב של אהוד: הבוטלג של ההופעה נחשב? שיר אהוב של אהוד: הממ... קשה... מאוד!... ילדי הלילה? נניח... משהו מגניב שקרה לי באוגוסט: "הרפתקאה" טיול של 5 ימים עם חברים באיזור ירושלים! ואתמול בלילה הופעה של איזבו, בכלל, חופש, המון דברים מגניבים! =] משהו ממש מגניב שיקרה לי בספטמבר: יומולדת,הופעה של אהוד, הופעה של ברי. לא עשתה לי שום חודש, אבל זאת תמונה שלי =]

לא ממש חבר פורום! אבל נגיד....

שם:נתי גיל:16 מאיפה אני:מבוא חורון אלבום אהוב של אהוד:ענה לי שיר אהוב של אהוד:אני משתגע!!! בלתי אפשרי להחליט.. יש עשר שירים כל אחד למצב רוח אחר! משהו שקרה לי באוגוסט:החודש הכי עמוס שיכל להיות! שכלל שבועיים טיול, שבועיים התנדבות, והספקתי גם הופעה של אהוד! משהו ממש מגניב שיקרה לי בספטמבר:מתחיל ללמוד במקום חדש אחרי חמש מסגרות.... (בהצלחה לי!) תמונה שעשתה לכם את החודש:לא יכול לעלות אותה למחשב...

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif באיחור כהרגלי ../images/Emo3.gif

שם: מתן גיל: 16 מאיפה אני: ראשלציון אלבום אהוב של אהוד:קשה להחליט.. שיר אהוב של אהוד: שעה של מסתורין משהו מגניב שקרה לי באוגוסט: מחנה קיץ!
משהו ממש מגניב שיקרה לי בספטמבר: מתאר לעצמי שהחגים
תמונה שעשתה לי את החודש: מהדבר שעשה לי את החודש
(ולא זה לא אני מופיע שם. זר לא יביו זאת, אולי נחי יבין)

bmt29

New member
../images/Emo6.gif איזה מחוק החכמו הזה!

אחי אבל קבל ת'חולצה של חמה... זה נראה כאילו הוא מכוסה דם!
JB

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif חחחחחח ראסמי!!

(אנחנו מתנצלים בפני הפורום על השיחה ה
משהו. אבל איזה תמונה גאונית הא?
)

פראליה

New member
לא כותב קבוע...אבל בכ"ז

שם: רביב גיל: 20 מאיפה אני: קיבוץ מצר (כן זה חור כלשהו ליד פרדס חנה, חדרה...אני נשבע לכם שזה קיים!) אלבום אהוד של אהוד: התלבטות קשה בין "ענה לי" ל"עוד מעט"...אבל אני חושב שענה לי ייקח שיר אהוב של אהוד: אני באמת שלא מצליח לבחור, כי את אהוד לעולם לא יימאס לי לשמוע. אם אני צריך לבחור כמה אני אקח איתי את הלהיטים "היום" ו"מהרי נא", את "אביא לך" המדהים, "גבולות" ו"אש" החזקים, "אסתר" ו"רחוב האגס 1" המרתקים, ו"זמנך עבר" שהרצון לשמוע אותו אף פעם לא יעבור לי :) ראיתם, בסוף בחרתי כמעט את כל השירים. משהו מגניב שקרה לי באוגוסט: לא קרה יותר מדי..אבל אפשר להזכיר את זה שציינתי שנתיים בצבא ואולי מתחיל לראות את האופק. משהו ממש מגניב שיקרה לי בספטמבר: אלך להופעה של אהוד בשוני עוד יומיים? מקווה תמונה שעשתה לי את החודש: נו טוב, מילא חודש נעים לכולם! :)

למעלה