התפקדות

Lir האחת

New member
התפקדות../images/Emo88.gif

שם: גיל: אזור מגורים: מוסד לימודים: תחום לימודים: איך עבר לכם השבוע? מה התוכניות שלכם לשישי שבת? מה התוכניות שלכם לשבוע הבא? האם טסתם כבר השנה? האם אתם מתכננים חופשה לפני שנת הלימודים הבאה? שבת שלום
אפשר להוסיף תמונה, כל תמונה, למי שמתחשק

אני

אזור מגורים: מרכז מוסד לימודים: את"א איך עבר לכם השבוע? חרא מה התוכניות שלכם לשישי שבת? למות מה התוכניות שלכם לשבוע הבא? למות האם טסתם כבר השנה? לא האם אתם מתכננים חופשה לפני שנת הלימודים הבאה? לא יודעת

קוראים לי מאיה../images/Emo13.gif

אזור מגורים: ירושלים מוסד לימודים: האוניברסיטה העברית תחום לימודים: חינוך איך עבר לכם השבוע? עבר.. לא משהו מיוחד מה התוכניות שלכם לשישי שבת? כלום
מה התוכניות שלכם לשבוע הבא? לעבוד ולהתבטל
האם טסתם כבר השנה? לא
האם אתם מתכננים חופשה לפני שנת הלימודים הבאה? אני מעוניינת, השאלה אם זה יצא לפועל

amitk80

New member
מתפקד

איזור מגורים: חיפה מוסד לימודים: אוניברסיטת חיפה תחום לימודים: סטטיסטיקה ומערכות מידע ניהוליות השבוע עבר בסבבה. תוכניות: הייתי בחינה וארגנו טיול לא טסים השנה אבל מתכנן לנסוע בהפלגה ליוון

Queen Celeste

New member
גם אני../images/Emo66.gif

גיל: 24 אזור מגורים: ירושלים מוסד לימודים: האוניברסיטה העברית תחום לימודים: מדע המדינה ומזרח תיכון איך עבר לכם השבוע? - בכיף
מה התוכניות שלכם לשישי שבת? - כמה מטלות לימודיות משמימות
מה התוכניות שלכם לשבוע הבא? - לעבוד קשה, בעיקר. האם טסתם כבר השנה? - לא
האם אתם מתכננים חופשה לפני שנת הלימודים הבאה? - כן, בספטמבר הקרוב, אם אכן יתנו לי חופש מהעבודה...

ebi83

New member
מתפקד, ממש לפני המבחנים...

שם: אביתר גיל: 25 אזור מגורים: דרום מוסד לימודים: בן גוריון תחום לימודים: מדעי ההתנהגות איך עבר לכם השבוע? עמוס, אבל סבבה מה התוכניות שלכם לשישי שבת? חרשתי למבחן הראשון, בראשון
מה התוכניות שלכם לשבוע הבא? מבחנים... האם טסתם כבר השנה? לא האם אתם מתכננים חופשה לפני שנת הלימודים הבאה? לא בדיוק, אולי טיולון אם וכאשר יתאפשר...

מתפקד

שם:בני גיל:22 אזור מגורים:חיפה מוסד לימודים:המכללה האקדמית עמק יזרעאל תחום לימודים:מדע המדינה סוציולוגיה ואנתרופולוגיה איך עבר לכם השבוע?סבבה מה התוכניות שלכם לשישי שבת?לנוח מה התוכניות שלכם לשבוע הבא? שבוה הבא ? מומולדת . דרך אגב אני חדש בפורום! האם טסתם כבר השנה? האם אתם מתכננים חופשה לפני שנת הלימודים הבאה?

אני

שם: אלי גיל: 26 אזור מגורים: ירושלים מוסד לימודים: האוניברסיטה העברית תחום לימודים: לשון עברית ובלשנות איך עבר לכם השבוע? הרבה לימודים, קצת עבודה ויום הולדת :) מה התוכניות שלכם לשישי שבת? עבודה בעיקר.. מה התוכניות שלכם לשבוע הבא? להגיש כמה דברים בלימודים, לעשות מבחן, לעבוד וזהו בינתיים האם טסתם כבר השנה? לא האם אתם מתכננים חופשה לפני שנת הלימודים הבאה? לצערי לא, בעיקר עניין של תקציב

HaifaMan

New member
../images/Emo88.gif

גיל: 26 אזור מגורים: חיפה מוסד לימודים: טכניון תחום לימודים: מדמ"ח איך עבר לכם השבוע? בכיף מה התוכניות שלכם לשישי שבת? לישון מה התוכניות שלכם לשבוע הבא? ללמוד למבחן האחרון בסמסטר
האם טסתם כבר השנה? לא האם אתם מתכננים חופשה לפני שנת הלימודים הבאה? לא והנה קישור לתמונה משעשעת שבדיוק נתקלתי בה: לינק

הלו אנד שלום ../images/Emo13.gif

שם: יעל גיל:21 אזור מגורים:שרון מוסד לימודים:את"א תחום לימודים:רב"ע איך עבר לכם השבוע? מעולה מה התוכניות שלכם לשישי שבת? מה התוכניות שלכם לשבוע הבא? האם טסתם כבר השנה? כן, חזרתי היום
האם אתם מתכננים חופשה לפני שנת הלימודים הבאה? מקווה מאד מאד מאד שכן.

למעלה