התפקדות

התפקדות../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

שם: גיל: איזור מגורים: משפט ראשון שעולה לך בראש מטב"ע: תמונה
:

תמרוש5

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo98.gif

שם:תמר
איזור מגורים:ירושלים משפט ראשון שעולה לך בראש מטב"ע:" אני יודעת שאני לא יפה, אני יודעת שאתה לא יכול להסתכל עליי, בלי להרגיש רחמים...אני רואה את הרחמים שלך, הם שם, תמיד שם, אורבים לי כמו חיות בחשכה" תמונה: סתם כי אהבתי ת'רעיון

../images/Emo99.gifטב''ע......

שם: ירדן גיל: 14 איזור מגורים: מרכז משפט ראשון שעולה לך בראש מטב"ע: "שונאת? איך אפשר לשנוא תינוק?..." תמונה:

תמרוש5

New member
זה די מגעיל צודקות,

כאילו זה לא שאהבתי את איך שמשתמשים בזה..אבל לא יודעת הרעיון מקורי..

אני

שם:נגה גיל:14 [ב25.12] משפט ראשון שעולה לך בראש מטב"ע- לא לא לא בני! אני אגיד לך מה לא מקצועי, רוצה לדעת מה לא מקצועי?! לא לקרוא את הטקסטים שאני טורחת לשלוח לך במייל, זה לא מקצועי לשכוח את הישיבות אל תוך הלילה שאנחנו סגרנו בהם את הקונספט, זה לא מקצועי אהההההההה ו, בוא אני אזכיר לך גם רגע, ש..קום המדינה? זה היה רעיון שלכם. כי אני במקור, במממקקקווורררר במקוררררררררררר במקור, רציתי שזה יהיה בהתנחלות אז להתכחש לזה, זה לא מקצועי!!! לקחת כוכבים שלא יודעים לשחק ובמאי שעושה הכל הפוך אז ז ה ל א מ ק צ ו ע י ! ! ! @ # $ % ^ & * מה שמצחיק עצוב, מה שעצוב מצחיק, שום דבר לא כמו שכתוב!!!!11 נפתלי:אז מה את מציעה? אני לא יודעת מה להציע. לא יודעת מה להגיד, אני עושה מה שאני יכולה. אני אפגש עם דנה כמו שהבטחתי, אני אתפוס את שון לשיחה וזהו. אין לי מה להגיד יותר. כל שאר הבעיות לא קשורות אליי. [אחלה משפט עולה לי לראש
] תמונה: כוסית על

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifיכלת לאותאותה לפני שבוע אבל

לאאאאאאאאאאאאאא! נגי לא תבוא! נגי רעה;(

ילדה,

דיייייייייייייייי לזכוררררררררררררררר תאריכיםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!11111 (סתם אל תפסיקי, זה שולט
[הכל פה נובע מקנאה בעצם
])

../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

ברור שזה מקנאה

אני../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

שם:סיון
איזור מגורים:בת ים...איזור ת"א
משפט ראשון שעולה לך בראש מטב"ע:שון כותב SMS לניב "ניב בוא אליי"
תמונה:

../images/Emo204.gif../images/Emo195.gif

שם: נעה איזור מגורים: כ"כ לא מוגדר שזה עצוב
משפט ראשון שעולה לך בראש מטב"ע: "כשאני מקבל SMS בוא סימן קריאה, אני בא סימן קריאה" תמונה: מלכה

חחחח שכחתי מזה../images/Emo6.gif

אבל התכוונתי לא מוגדר כי יש לי איזה.. שלושה ארבעה בתים עכשיו

למעלה